Hvala puno na preporuci...gledati ću da nabavim taj losion, mislim da će biti dobra kombinacijaDragi777 napisao:@Magistarka Avene Clean-Ac Cleansing Cream losion za koji si pitalaKoristis ga ujutru i uvece, stavis na vlazno lice, operes, osusis i to je to. Kod njega je dobro sto je namenjen za kozu pod roacom, sto znaci da je blag, ne isusuje, nema sapuna u sebi, ne iritira i pomaze da koza bude meka i smanjuje iritaciju koze od samog roaca. Nekomedogen je, i antialergijski.
E, kada ujutru time operes lice, ostavis da se osusi, ili utapkas maramicom/peskirom i naneses Avene Clean - Ac kremu normalno. To mozes da ponovis i uvece, a kremu mozes dodavati u toku dana ukoliko ti je potrebno. Ja licno ne koristim tu kolekciju,ovo sam samo kopirao sto mi je ljubica preporucila. http://www.maineskinshop.com/ProductIma ... /20796.jpg
Evo meni je danas 2 meseca trajanja terapijeStanje je bolje,ali i dalje mi iskacu bubuljice
Jedan dan mi je lice savrseno,dok drugi katastrofa i tako stalno..iskreno danas uopste nisam zadovoljan sa stanjem,zato sto znam da to moze puno brze i bolje da bude !!!!!!!!!!! Tako da nebi hteo puno da pisem da nebi demoralisao druge...
POZDRAV .. pijte i dalje valjda ce pomoci,ja sada ulazim u 3 mesec,a tu se (sto sam po postovima video) desavaju najvece promene,na bolje naravno.. PA POMOZI BOZE <3

Molim još cure da malo napišuju oko tečnih pudera ili toniranih krema koje koriste u ovom periodu terapije

Veliki pozdrav i držimo se zajedno, mnogo je lakše