Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ja imam veoma masnu kozu i probala sam veliki broj razlicitih pudera ( od jeftninijih pa do jako skupih)... onaj koji koistim vec oko 2 godine jeste Maxfactor u kamenu i jako sam zadovoljna. To je jedini puder koji mi prekriva sve nedostatke, ne isusuje mi kozu, lice mi se ne sija i ne stvaraju mi se fleke vec posle pola sata ( sto je bio slucaj sa nekim drugim puderima). Ali zato recimo mojoj drugarici koja ima kozu kao i ja on uopste ne odgovara. Sve je individualno... moras da tragas dok ne dodjes do onog koji bas tebi odgovara.
Pozdrav
Mislim da je Max Faktor Color Adapt jedan od najboljih pudera kod nas. Do sada nisam cula da da nekom nije odgovarao. I stvarno se u potpunosti prilagodi boji koze, pokrije nedostatke....
Sto se cene tice, mislim da je oko 1200 din, ali jako dugo traje. Kupis i zaboravis kada si kupila.
Ja ga imam skoro godinu i po dana, ne sminkam se svaki dan, ali se cesto sminkam, dok mojoj drugarici, koja ga stavlja svaki dan i to po 2-3 puta dnevno traje 6-8 meseci.
Lela,a da nam prvo preciziras sta to znaci 'nisu skupe'odnosno...koliko si spremna da das para za dobar puder (nisi precizirala da li trazis tecni,u kamenu,prahu...)
I ja godinama koristim MF pudere,i tecne i u kamenu i skroz sam zadovoljna.Vecu pokrivenost nisam videla ni kod jednog pudera,ali je on dobar za suvu i mesovitu kozu.Za masnu nije...
Dragana,ja uopste nisam odusevljena Max Factor Color Adapt..potpuno me ostavio ravnodusnom,ali ok,iskustva su razlicita.