Puderi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Znas kako, moja drugarica radi u jednom kozmetickom salonu i taj salon uzima na veliko dior preparate. Uzimaju od jednog coveka koji ih sanira iz inostranstva, tako da nema bas uvek, ali kada ima, onda je to super. oni najcesce uzimaju dior pudere, karmine, senke, recimo ona je uzela karmin iz kolekcije dior addict za 900 dinara, senku za nekih 700 dinara, sto se mora priznati da je nista u odnosu na druge manje afirmisane kuce....Dolcenera napisao:toxicenvy napisao:Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....ana ana napisao:ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozucolor adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom
(
A kakav je DiorSkin,za koji tip koze?A kod kojih sanera nabavljas pudere ako nije tajna?Neke koje ja znam je mnooogo skuplje,pa mi se vise isplati da ih kupim u parfimeriji.
Postoji DiorSkin AirFlash koji je u vidu spreja i kazu da je fantastican, dovoljno je da ti je uvek pri ruci i uvek ces biti top....takodje, postoji i DiorSkin PureLight ,DiorSkin Fluid i DiorSkin Sculpt-Line Smoothing Lifting make up, prvi daje odredjenu blistavost licu i svezinu, ima neutralni finis (gotovo da se i ne primecuje) i traje citav dan, drugi sadrzi reflektujuce pigmente i daje vlaznost kozi, takodje sluzi sa matiranje lica, sto znaci da je namenjen mesovitoj i masnoj kozi, dok treci sluzi za glatkocu lica i ublazavanje finih linija na licu, bora itd.......medjutim, mislim da je najbolji DiorSkin AirFlash, ali on je i najskuplji......U slobodnoj prodaji je negde oko 45 eura.......a ona ga do sada nikada nije koristila.....Provericu koji ona koristi, ali znam da je prezadovoljna njima, uz to ti puderi imaju nesto vecu koncentraciju tako da traju dosta dugo, njoj 6-8 meseci.Pozdrav svima.toxicenvy napisao:Znas kako, moja drugarica radi u jednom kozmetickom salonu i taj salon uzima na veliko dior preparate. Uzimaju od jednog coveka koji ih sanira iz inostranstva, tako da nema bas uvek, ali kada ima, onda je to super. oni najcesce uzimaju dior pudere, karmine, senke, recimo ona je uzela karmin iz kolekcije dior addict za 900 dinara, senku za nekih 700 dinara, sto se mora priznati da je nista u odnosu na druge manje afirmisane kuce....Dolcenera napisao:toxicenvy napisao: Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....
A kakav je DiorSkin,za koji tip koze?A kod kojih sanera nabavljas pudere ako nije tajna?Neke koje ja znam je mnooogo skuplje,pa mi se vise isplati da ih kupim u parfimeriji.
Pa ne znam tacno sta da ti kazem, raspitaj se o Maybelline puderu koji je u vidu pene i tako se nanosi na kozu lica.....reklamira ga Adriana Lima, a u nazivu ima rec "matte"Dolcenera napisao:A jel znate neki dobar puder za masnu kozu,ni jedan mi ne odgovara,vec posle sat vremena mi je sve oko nosamasno.
moj savet ti je da probas od Deborine (DEBORAH) kolekcije kameni puder NEW SKIN. Odlican je, nije tezak a ujedno dobro pokriva neravnine.Dolcenera napisao:A jel znate neki dobar puder za masnu kozu,ni jedan mi ne odgovara,vec posle sat vremena mi je sve oko nosamasno.
Ja imam izuzetno problematicnu i masnu kozu a on mi savrseno prija i odgovara. Kosta negde oko 1200 dinara i moze se naci u Lilly prodavnicama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 9:36 am
I ja imam isti problem, tj. imala sam ga. Procitala sam neke savete sa foruma i priminila i sada mi je ta T zona po kontrolom.
Ujutru kada se umijem stavim Vichy Normaderm kremu, ali samo na T zonu, ne na obraze. I ona matira taj deo. Posle 5 min. na lice nanesem Vichy Flexilift Teint (inace kada sam ga stavljala bez ove kreme, mastilo mi se lice) i za sada je Ok.
Kupila sam iz Avonovog katalog neku malu belu "senkicu" za matiranje. Nije senka, ali je takvo pakovanje, i bas je belo, sa tuferom. Kada primetim ponekad da mi se deo oko nosa sija, onda stavim malo te podloge i sve je ok.
Ujutru kada se umijem stavim Vichy Normaderm kremu, ali samo na T zonu, ne na obraze. I ona matira taj deo. Posle 5 min. na lice nanesem Vichy Flexilift Teint (inace kada sam ga stavljala bez ove kreme, mastilo mi se lice) i za sada je Ok.
Kupila sam iz Avonovog katalog neku malu belu "senkicu" za matiranje. Nije senka, ali je takvo pakovanje, i bas je belo, sa tuferom. Kada primetim ponekad da mi se deo oko nosa sija, onda stavim malo te podloge i sve je ok.
Da, imam i ja tu senkicu koju pominjes, u pitanju je puder jako svetlo zelene boje, skoro bele, koji matira kozu lica i uklanja bubuljice....super jebeogradjanka76 napisao:I ja imam isti problem, tj. imala sam ga. Procitala sam neke savete sa foruma i priminila i sada mi je ta T zona po kontrolom.
zaista je efikasan,,,,u pitanju je zelena kolekcija , pore smooting ili tako nesto..mrzi me da pogledam, ali ako zeli neko , navescu mu tacan naziv
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ko ne zeli u ovim letnjim danima,da se odrekne tecnih pudera (a i zasto bi,kazu da su sadasnji puderi napravljeni tako da ne zacepljuju pore, i imaju ulogu zastite od sunca,prasine itd) a zeli da prikrije sve nepravilnosti na kozi,zeli da mi se lice ne sjaji kao da je upravo pojeo burek,da mu lice ne ostavlja utisak 'maske',dakle jedan lagan tecni puder koji u isto vreme savrseno pokriva sve nedostatke,zbog svega ovoga toplo preporucujem Max Factorov FLAWLESS PERFECTION koji se koristi u dva koraka: prvo se namaze kremica (step 1),saceka se minut,dva da koza to lepo upije (izuzetno je barsunasta) i potom namaze puder (step 2.) mazuci ga na lice u cetiri poteza (celo,brada,jedan obraz,drugi obraz) pa ga lepo razmaze po celom licu .
e ovako
imam xtremno osetljivu kozhu kojoj chak ni bebi kreme ne prijaju(ekcem,alergije...) ujedno i suvu
od pudera sam svashta isprobavala
l'oreal kashmir perfect je totalno bzvz (efekat brashna na licu) kao i njihovi kameni puderi
ista pricha i sa max factor,nivea ne prikriva nishta
zadnjih godina koristim iskljuchivo lancome pudere,iako su vrlo skupi izuzetno su blagi i bash prijaju kozhi,chak me drugarice pitaju da li sam uopshte nashminkana,a pritom prikriju sve shto se treba prikriti
od eventualno jeftinijih varijanti bih preporuchila rvb...
imam xtremno osetljivu kozhu kojoj chak ni bebi kreme ne prijaju(ekcem,alergije...) ujedno i suvu
od pudera sam svashta isprobavala
l'oreal kashmir perfect je totalno bzvz (efekat brashna na licu) kao i njihovi kameni puderi
ista pricha i sa max factor,nivea ne prikriva nishta
zadnjih godina koristim iskljuchivo lancome pudere,iako su vrlo skupi izuzetno su blagi i bash prijaju kozhi,chak me drugarice pitaju da li sam uopshte nashminkana,a pritom prikriju sve shto se treba prikriti
od eventualno jeftinijih varijanti bih preporuchila rvb...