Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
skvo napisao:Iskreno nikada ne bih ni pomislila da ista sa oznakom golden rose stavim na svoje lice...
Zasto ne pogledas neki rimmel, avon ili oriflame...
Oriflame i rimmel po mom misljenju najgora varijanta
skvo napisao:Iskreno nikada ne bih ni pomislila da ista sa oznakom golden rose stavim na svoje lice...
Zasto ne pogledas neki rimmel, avon ili oriflame...
Oriflame i rimmel po mom misljenju najgora varijanta
Slazem se da nisu sjajni, ali su sigurno bolji od golden rose
za 400 -500 dinara ti je najbolja varijanta Nivea tonirana krema koja ima zastitu protiv UV-UVB i jos taman sakrije nedostatke. Jedini stos je taj sto imas samo u dve varijante...svetlo i bronze!!!!!!!!
Oriflame tecni puderi su odlicni. Pre sedam godina sam koristila Deline puder i bila sam jako zadovoljna, mislim da ti je to najbolje resenje za novac koji imas
Ja imam svetlu nijansu nivea tonirane kreme, i uzasno je tamna, kao 3-4 niajnsa nekih regularnih pudera, pa koristim samo kad pocrnim na moru, ata tamnija je bas bas tamna.
ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom (
ana ana napisao:ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom (
Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....
ana ana napisao:ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom (
Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....
A kakav je DiorSkin,za koji tip koze?A kod kojih sanera nabavljas pudere ako nije tajna?Neke koje ja znam je mnooogo skuplje,pa mi se vise isplati da ih kupim u parfimeriji.