Puderi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

skvo napisao:Iskreno nikada ne bih ni pomislila da ista sa oznakom golden rose stavim na svoje lice...
Zasto ne pogledas neki rimmel, avon ili oriflame...
:wink: Oriflame i rimmel po mom misljenju najgora varijanta :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

E,da,Avonovi puderi uopste nisu losi.Jedno vreme sam koristima njihov tecni i sasvim je solidan.

Jedino nisam sigurna da li se njegova cena uklapa u tvojih 400-500.

Raspitaj se i za Niveinu toniranu kremu,neki kazu da im super odgovara.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

mirja napisao:
skvo napisao:Iskreno nikada ne bih ni pomislila da ista sa oznakom golden rose stavim na svoje lice...
Zasto ne pogledas neki rimmel, avon ili oriflame...
:wink: Oriflame i rimmel po mom misljenju najgora varijanta :wink:
Slazem se da nisu sjajni, ali su sigurno bolji od golden rose ;)
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

za 400 -500 dinara ti je najbolja varijanta Nivea tonirana krema koja ima zastitu protiv UV-UVB i jos taman sakrije nedostatke. Jedini stos je taj sto imas samo u dve varijante...svetlo i bronze!!!!!!!!
dakili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 9:18 pm

Post od dakili »

Oriflame tecni puderi su odlicni. Pre sedam godina sam koristila Deline puder i bila sam jako zadovoljna, mislim da ti je to najbolje resenje za novac koji imas :wink:
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm

Post od Lelaa »

Znam ja sam pre 5-6meseci koristila oriflame...
Probacu ja Deline..
Hvala:)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja imam svetlu nijansu nivea tonirane kreme, i uzasno je tamna, kao 3-4 niajnsa nekih regularnih pudera, pa koristim samo kad pocrnim na moru, ata tamnija je bas bas tamna.
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

Post od ana ana »

ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu :( color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom :((
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

U prahu stavljam samo uvece
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

A koliko kostaju lorealovi i maxfactor tecni puderi??
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

oko 1000dinara
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Lela,kakav tip koze imas?

To je jako vazno u izboru tecnog pudera.
Lelaa
Stalni član
Stalni  član

Post od Lelaa »

Pa ono,brate,normalnu... :)
Zna li neko koliko kosha L'oreal cashmere perfect(valjda se tako zove :lol: ),i koliko ima ml?
toxicenvy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2006 5:38 pm

Post od toxicenvy »

ana ana napisao:ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu :( color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom :((
Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....
Dolcenera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2006 10:32 am

Post od Dolcenera »

toxicenvy napisao:
ana ana napisao:ja koristim MF kameni i odlican je sto se tice prekrivanja nedostataka ali milsim da isusuje kozu :( color adapt je kao tonirana kremica i dugo traje ..sta mislite o hiperfull tecnom MF ? da li posle tecnog stavljate kameni ili u prahu ? ja u prahu ne znma da stavim puder delujem kao posuta brasnom :((
Ne znam za hyperfull, ali znam za hypersmooth.....on ima posebne sastojke koji uticu na glatkocu lica, tako da pod jakim svetlom lice izgleda jako glatko, bez neravnina od oziljaka ili bubuljica......super prekriva cena 1250 din....on je super resenje pogotovu u kombinaciji sa MF panstick korektorom cena 640 din, super su......ravnodusnost prema colour adapt.......ali sta mislite o FACEFINITY, takodje MF, kazu da ne ostavlja tragove?......i DiorSkin se moze naci za 1600-1700 din kod sanera.....

A kakav je DiorSkin,za koji tip koze?A kod kojih sanera nabavljas pudere ako nije tajna?Neke koje ja znam je mnooogo skuplje,pa mi se vise isplati da ih kupim u parfimeriji.
Odgovori