Opadanje kose - prvi put pisem pomozite
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Opadanje kose - prvi put pisem pomozite
Isolated!!! Ono sto pouzdano znam da doprinosi opadanju kose, naravno, izmedju ostalog, to je mnogo topla voda. To je sitan detalj u tom problemu, takodje znam da je izuzetno zdravo da utrljate bijeli luk na teme. Recicete bapsko ali probajte nece biti gore ako nece bolje. Za miris ne brinite do ujutru izvetri ne morate kosu ni oprati nece se osecati.
Ljudi pisite o ovome jer ima jos nekoga ko je koristio ovo i kakvi su utisci.
Ljudi koji su rekli da pomaze vise se ne javljaju.Sta se desava.Da li stvarno pomaze bar u necemu.Smanjuje opadanje,pojacava korene bili sta
Ljudi koji su rekli da pomaze vise se ne javljaju.Sta se desava.Da li stvarno pomaze bar u necemu.Smanjuje opadanje,pojacava korene bili sta
Javljam se,ne zbog ovog preparata u koji se kunem otkako ga koristim,nego zbog onih koji uvek opstruisu nesto,pljuju po necemu,traze prepucavanje. Inace,ovo je moj prvi post! I od onih sam ,mnogobrojnih forumasa koji samo citaju komentare drugih,ne ostavljaju svoje.Bas me zanima u cemu je tolika draz govoriti na hejterski nacin o necemu,o bilo cemu,a prethodno ne iskusiti to.Da se razumemo,nemam nista protiv losih komentara,takvi jako puno znace,ali samo ako su potkrepljeni licnim iskustvom.Blago ovoj Srbiji,sto se svega tice,sa nama ovakvima 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 7:12 pm
E, bravo "stophate". Jos resis s najboljim namerama da podelis s drugima, jos ti zamere 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am
Vaš losion kojega hvalite ne može i neće zaustaviti androgenu alopeciu.
Vaš losion možda i pomogne nekome kome uzrok opadanja nije AA.
Ne možemo u istu vreću strpati muško i žensko opadanje kose jer uzroci istih su različiti.
Ovdje na forumu nisu samo ljudi iz Srbije .Ja sam konkretno iz Hrvatske i ovom se problematikom bavim već dug niz godina.
Ovakve i slične komentare ostavljali ste i na hrvatskim forumima,tako da sve upućuje na reklamnu kampanju koju provode ljudi sa izričito malim brojem postova(1 ili 2).
Vaša teorija je REKLA - KAZALA,bez ikakvih živih dokaza,dokumentiranih i ono što je najvažnije slika PRIJE-POSLIJE koje bi mogle uputiti (a i ne moraju) na djelotvornost tog super losiona.
Nitko vam neće zabranit da pišete i reklamirate i nitko ovdje nema zle namjere,ali ljudi na balkanu(konkretno muškarci) su dekintirani i očajni i dosta im je više priča o nadnaravnim losionima sa kojekakvih planina.
Lijek protiv AA još nije pronađen.Kod svih ostalih tipova opadanja kose ,ne svih,ali većine kosu je moguće povratiti.
Eto da se ogradim.
Vaš losion možda i pomogne nekome kome uzrok opadanja nije AA.
Ne možemo u istu vreću strpati muško i žensko opadanje kose jer uzroci istih su različiti.
Ovdje na forumu nisu samo ljudi iz Srbije .Ja sam konkretno iz Hrvatske i ovom se problematikom bavim već dug niz godina.
Ovakve i slične komentare ostavljali ste i na hrvatskim forumima,tako da sve upućuje na reklamnu kampanju koju provode ljudi sa izričito malim brojem postova(1 ili 2).
Vaša teorija je REKLA - KAZALA,bez ikakvih živih dokaza,dokumentiranih i ono što je najvažnije slika PRIJE-POSLIJE koje bi mogle uputiti (a i ne moraju) na djelotvornost tog super losiona.
Nitko vam neće zabranit da pišete i reklamirate i nitko ovdje nema zle namjere,ali ljudi na balkanu(konkretno muškarci) su dekintirani i očajni i dosta im je više priča o nadnaravnim losionima sa kojekakvih planina.
Lijek protiv AA još nije pronađen.Kod svih ostalih tipova opadanja kose ,ne svih,ali većine kosu je moguće povratiti.
Eto da se ogradim.
Slucajno sam naletela na ovu temu, zbog svog sina, koji ima problem proredjene kose na temenu.
Zaista sam neverni Toma i nisam do sada koristila nikakva "narodna" sredstva, ali sto se ove teme tice, ne treba biti iskljuciv, jer mora da postoji zvanicna dijagnoza odredjenog stanja ili bolesti, pa da komentarisete.
Ne treba biti bas takav skeptik i ne verovati nikome, jer su oboljenja razna, i mozda je zaista pomoglo onima koji su to i napisali.
Dakle, prvo utvrdite sopstvenu dijagnozu vaseg stanja, potom probajte taj melem i onda komentarisite.
Ne treba unapred osudjivati nekog ko je mozda imao dobre namere.
Uostaalom, zato ovi forumi i postoje, da razmenjujemo sopstvena iskustva, a ako neko niusta ne veruje, ne znam zasto uopste posecuje ove forume.
Zaista sam neverni Toma i nisam do sada koristila nikakva "narodna" sredstva, ali sto se ove teme tice, ne treba biti iskljuciv, jer mora da postoji zvanicna dijagnoza odredjenog stanja ili bolesti, pa da komentarisete.
Ne treba biti bas takav skeptik i ne verovati nikome, jer su oboljenja razna, i mozda je zaista pomoglo onima koji su to i napisali.
Dakle, prvo utvrdite sopstvenu dijagnozu vaseg stanja, potom probajte taj melem i onda komentarisite.
Ne treba unapred osudjivati nekog ko je mozda imao dobre namere.
Uostaalom, zato ovi forumi i postoje, da razmenjujemo sopstvena iskustva, a ako neko niusta ne veruje, ne znam zasto uopste posecuje ove forume.
Ja licno imam slabu kosu i veoma mi se masti i kosa i koza lica i glave i sve to je propraceno bilo sa dosta peruti, ali ne vise. Nedavno mi je koleginica sa posla dala omanju kolicinu nekog mesanog caja i rekla da svakog jutra pokvasim kosu i koren kose sa tim pa da vidimo kako ce delovati. Poslusao sam je i koristio to mozda 8 - 10 dana, prvo sto sam primetio je bilo da je svrab vrlo brzo presta nakon toga mi se stisao perut i kosa mi je bila malo cvrscs ili dosta manje masna. Narvno trazio sam da mi poruci ili proda taj melem ili vec neznam kako da ga nazovem ali mi je rekla da je nemoguce i da cu morati da se obratim coveku putem sajta jer je veoma bitno da mu dam neke podatke o sebi i o problemima koji me muce. To sam i uradio kontaktirao sam coveka, on je kao sto mi je receno i trazio neke podatke kao sto su koliko imam godina, u kom periodu godine mi se problemi vise ispoljavaju i jos puno drugih bezazlenih pitanja. Bilo kako bilo posle par dana mi je on posla na dogovorenu edresu bocicu tog kombinovanog caja, kako ga on zove, i uz nju sam dobio uputstvo za koriscenje, da napomenem caj se ne pije vec se utrljava u kosu i koren kose, kolicina koju sam dobio bila je dovoljna za oko mesec dana mada sam ja malo mozda i preterivao ali nema veze, jer ovo mi je bio melem ba bolnu ranu, izvuko sam se iz neminovne depresije zbog sramnig izgleda i nemoci da nesto u vezi s tim promenim, sada sam drugi covek. Ovde sam dosta puta citao o problemima i pokusao sa nekim od resenja koja su ljudi predlagali ali nisam resio problem dugorocno, pa sobzirom da sam primetio da mi cak polako izrastaju neke nove nezne dlacice na mestima gde su opale pre par godina, ja ovo koristim oko tri ipo meseca vec, odlucio sam da podelim sa svima svoje bolno i sramno iskustvo u nadi da ci jos nekog uciniti srecnijim. pogledajte, procitajte sajt http://www.opadanje-kose.t15.org , koliko znam prva kolicina je besplatna za svakog ko zeli da proba.
Nadam se da ce ovo znaciti nekome....
Nadam se da ce ovo znaciti nekome....
Zoksi,
Kontaktirao sam Vlastimira i poslao mi je čaj, ali ne i uputstvo. Na moj E-mail više ne odgovara. Možeš li, molim te pojasniti kako se ovo sredstvo koristi. Unaprijed hvala.
Kontaktirao sam Vlastimira i poslao mi je čaj, ali ne i uputstvo. Na moj E-mail više ne odgovara. Možeš li, molim te pojasniti kako se ovo sredstvo koristi. Unaprijed hvala.
Ja mislim da je ovo prevara jer isti lik na svim mogucim forumima ostavlja isti tekst ... u vezi ovog losiona
minoxidil 5% pulfid...je najbolji...pa ne bi bio prepara skoro 3000 dinara u apoteci...i da se maze od 6-12mesci. Meni je kosa nikla posle 2 meseca...izuzetno je kvalitetan i jak!
Zdravo svima!
Ja vec oko 4 meseca(uskoro,za neki dan) koristim preparat koji je preporucila yoya.I prezadovoljna sam!Pretpostavljam da se ljudi ne javljaju vise,tj. ne posecuju iznova forum jer u ovom leku nadju pomoc,pa ih vise ne zanima.Sto je veliki sebicluk sa njihove strane!I apelujem na one koji probaju neka se jave i podele svoje utiske!Kakvi god da su!
Evo ovako,ja sada imam 38 godina.Od 28e sam krenula da primecujem da je kosa pocela pojacano da mi opada.Do 35e sam je gotovo i izgubila.Inace,i dlaka koja je u dvadesetim bila po strukturi deblja,u 30im je krenula nekako da se tanji i propada.Isto zelim da navedem da nisam stvar prepustala slucaju vec sam pokusavala da se suprotstavim nastalim problemima,tako da sam i prirodnim muckalicama,koje sam sama spravljala,kao i mnogim preparatima koji postoje na trzistu,probala to da zaustavim.
Ovaj preparat je prvi koji je kod mene krenuo da pokazuje konkretne rezultate i to na sledeci nacin.Nakon prvih dvadesetak dana opadanje je krenulo da se smanjuje.Sada,nakon otprilike cetiri meseca dlaka gotovo da vise i ne opada.Po koja u toku pranja ali to je valjda i normalno.U prva 2 meseca sam primetila i da dlaka postaje kvalitetnija.Tj,raste iz korena nekako jaca i deblja.I ono sto me je najvise odusevilo i obradovalo je to da je u poslednjih par dana krenula gomila novih dlacica da izbija iz temena!Javljacu se i nadalje i prenositi dalja desavanja.Za sada sam bas,bas
I jos nesto,oni koji pljuju nek prvo probaju nesto,pa nek pljuju do mile volje.Pozdrav svim sapatnicima!
Ja vec oko 4 meseca(uskoro,za neki dan) koristim preparat koji je preporucila yoya.I prezadovoljna sam!Pretpostavljam da se ljudi ne javljaju vise,tj. ne posecuju iznova forum jer u ovom leku nadju pomoc,pa ih vise ne zanima.Sto je veliki sebicluk sa njihove strane!I apelujem na one koji probaju neka se jave i podele svoje utiske!Kakvi god da su!
Evo ovako,ja sada imam 38 godina.Od 28e sam krenula da primecujem da je kosa pocela pojacano da mi opada.Do 35e sam je gotovo i izgubila.Inace,i dlaka koja je u dvadesetim bila po strukturi deblja,u 30im je krenula nekako da se tanji i propada.Isto zelim da navedem da nisam stvar prepustala slucaju vec sam pokusavala da se suprotstavim nastalim problemima,tako da sam i prirodnim muckalicama,koje sam sama spravljala,kao i mnogim preparatima koji postoje na trzistu,probala to da zaustavim.
Ovaj preparat je prvi koji je kod mene krenuo da pokazuje konkretne rezultate i to na sledeci nacin.Nakon prvih dvadesetak dana opadanje je krenulo da se smanjuje.Sada,nakon otprilike cetiri meseca dlaka gotovo da vise i ne opada.Po koja u toku pranja ali to je valjda i normalno.U prva 2 meseca sam primetila i da dlaka postaje kvalitetnija.Tj,raste iz korena nekako jaca i deblja.I ono sto me je najvise odusevilo i obradovalo je to da je u poslednjih par dana krenula gomila novih dlacica da izbija iz temena!Javljacu se i nadalje i prenositi dalja desavanja.Za sada sam bas,bas

I jos nesto,oni koji pljuju nek prvo probaju nesto,pa nek pljuju do mile volje.Pozdrav svim sapatnicima!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 29, 2013 7:14 pm
zelim od srca svima koji imaju problem sa agresivnim proredjivanjem kose da porucim da je ovaj melem jedino sto mi je pomoglo i sto mi pomaze! ljudi, ako imate ovih problema ne bacajte pare na raznorazne hemijske mazalice i pilulice,sve sam probala i sve nije imalo nikakav ili je imalo kratkorocni efekat!!! Svaki respect izumitelju!
Који мелем?!
melem koji je preporucila yoya je PREVARA!
dakle melem pojma nema ali nekim ljudima deluje na psihu te oni utripuju da im kosa raste, a ustvari su celavi kao i pre. meni je melem preporucio poznanik, on zadovoljan, ali i dalje celav.
ja necu lagati ni sebe ni druge, sve manje kose imam i lecim to brusvilis metodom, osisam se skroz i to mi je najurednije.
dakle melem pojma nema ali nekim ljudima deluje na psihu te oni utripuju da im kosa raste, a ustvari su celavi kao i pre. meni je melem preporucio poznanik, on zadovoljan, ali i dalje celav.
ja necu lagati ni sebe ni druge, sve manje kose imam i lecim to brusvilis metodom, osisam se skroz i to mi je najurednije.
Pozdrav svma
Moj problem je sledeci:
Skoro dve godine imam problem sa opadanjem kose. Kada dodirenem kozu glave osecam ostar bol kao da imam neku ranu na glavi. Medjutim vec posle par sekundi taj bol na tom mestu prestaje. Pa onda pipnem na drugom mestu i isto osetim taj bol pa opet prestane. Prosto zvuci neverovatno ali je tako. Kosa mi opada bez prestanka i pocinje da mi se vidi koza glave. Mlada kosa raste ali kad je povucem ona ispada. Probala sam razne preparate. Alpecin ( sampon i losion) Plantur 39 ( sampon i losion), i mnoge druge da ne nabrajam, zatim razne vitamine, MERC, FITOVAL, NAIL AND HAERS itd. razne preparate koje sam sama pravila od biljaka. Krvna slika mi je uredu, gvozdje je 35, hormaonalni status uredu, nisam pod stresom. Imam 36 godina. Radila sam mikroskopskipregle, bakterioloski, i sve je uredu. Dali postoji ikakva dijagnoza za moj proble. Lekari kod kojih sam bila nisu dali nikakvu dijagnozu sem tih preparata koje sam pila i koji mi nisu pomoglu.
Molim vas za pomoc
Unapred zahvalna
Moj problem je sledeci:
Skoro dve godine imam problem sa opadanjem kose. Kada dodirenem kozu glave osecam ostar bol kao da imam neku ranu na glavi. Medjutim vec posle par sekundi taj bol na tom mestu prestaje. Pa onda pipnem na drugom mestu i isto osetim taj bol pa opet prestane. Prosto zvuci neverovatno ali je tako. Kosa mi opada bez prestanka i pocinje da mi se vidi koza glave. Mlada kosa raste ali kad je povucem ona ispada. Probala sam razne preparate. Alpecin ( sampon i losion) Plantur 39 ( sampon i losion), i mnoge druge da ne nabrajam, zatim razne vitamine, MERC, FITOVAL, NAIL AND HAERS itd. razne preparate koje sam sama pravila od biljaka. Krvna slika mi je uredu, gvozdje je 35, hormaonalni status uredu, nisam pod stresom. Imam 36 godina. Radila sam mikroskopskipregle, bakterioloski, i sve je uredu. Dali postoji ikakva dijagnoza za moj proble. Lekari kod kojih sam bila nisu dali nikakvu dijagnozu sem tih preparata koje sam pila i koji mi nisu pomoglu.
Molim vas za pomoc
Unapred zahvalna