Opadanje kose - prvi put pisem pomozite
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Opadanje kose - prvi put pisem pomozite
Pozdrav svima,
Ja sam nov na ovom formum.Molim da mi neko odgovori da li je probao ovaj melem za koji je rekla @yoya i da li je to nekome pomoglo.Ja sam toliko puta cuo za svakakve meleme i mnoge i probao i nista nije pomoglo.Ako je nekome stvarno pomoglo neka javi da uzmem da probam
Ja sam nov na ovom formum.Molim da mi neko odgovori da li je probao ovaj melem za koji je rekla @yoya i da li je to nekome pomoglo.Ja sam toliko puta cuo za svakakve meleme i mnoge i probao i nista nije pomoglo.Ako je nekome stvarno pomoglo neka javi da uzmem da probam
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 04, 2011 2:55 pm
Stvarno pomaze!!!! Nije prevara!!! bar meni !!!! A javicu i za ortaka,uzeo je pre par dana

Ja sam kupio. Jedino u cemu pomaze je da ti kosa bude kvalitetnija, jaca. Da ti izrazte nova, ne moze! U tom losionu, ima koprive, borovnice, pantenola, i mozda malo nekog alkohola. Ako mislis da ce bujna kosa da izraste nema sanse
POzz

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am
Baš mi je drago da je neko pobio tvrdnje o ponovnom rastu kose i slično.Ne triba nasjedati i trošiti novce....Najjače u svemu tomu mi je da se cijena navedenog proizvoda navodno povisila...MA ZAMISLI TI DJEDICE HEHEHEHHEHE...
Ne nasjedajte ljudi!
Ne nasjedajte ljudi!
Meni je juce stiglo. Danas krecem sa mazanjem. Javicu se kad potrosim. Inace, procelav sam.
Da li neko moze da me uputi o kojoj ceni je rec?
Ja sam na primer prezadovoljna. Svasta sam probala,ali od ovoga mi se drasticno smanjilo opadanje kose! Na kraju krajeva,ne moze kod svakog delovati isto,svi smo razliciti.
Cena jeste promenjena.Ja sam prvu flasicu uzela za 1200,a drugu,pre neki dan,za 1600.
Cena jeste promenjena.Ja sam prvu flasicu uzela za 1200,a drugu,pre neki dan,za 1600.
Cisto da znate kada vec pricate o ceni ovog melema, cena izgleda proizvoljna i zavisi od raspolozenja prodavca posto je meni 26 oktobra poslato da je cena 1800 din.Tako da je cene izgleda promenljiva kategorija.
To ti je receno sa postarinom,posto se salje postom,toliko izadje 

A od cega se pravi dormeo i kosmodisk??????

Zdravo svima. Evo ja sam ovde novi ali sa istim problemom kao i svi vi. Pročitao sam sve postove i vidim da dosta polemike vodite oko dotičnog losiona, kojeg je yoya spomenula. Ja sam se takođe zainteresovao i poslao kontakt osobi mail na[email protected], ali ne dobijam nikakav odgovor već nekoliko dana. Pa me interesuje da li neko od vas koji ste već naručili losion i imate iskustva s tim može da mi da neku drugu kontakt informaciju od te osobe (broj telefona, adresu i sl.)
Unapred hvala.
Unapred hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 7:12 pm
evo i mog iskustva ...
Prezadovoljna,kosa je prestala da mi opada. Od srca preporucujem onima koji pate muku sa opadanjem kose!
Prezadovoljna,kosa je prestala da mi opada. Od srca preporucujem onima koji pate muku sa opadanjem kose!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am
I očekivate da vam ljudi povjeruju,a imate samo jedan post.Ovo je postalo smiješno.
Ako je istina da ti je kosa počela rast i prestala da opada onda je to zbog toga što tvoje stanje nije povezano s androgenom alopeciom.
Nemojte obmanjivat ljude bez dokaza stilom REKLA-KAZALA!
Ako je istina da ti je kosa počela rast i prestala da opada onda je to zbog toga što tvoje stanje nije povezano s androgenom alopeciom.
Nemojte obmanjivat ljude bez dokaza stilom REKLA-KAZALA!
Zdravo ljudi, od skoro imam problem sa opadanjem kose, imam 19 god i veoma dugu kosu vec 3-4 god, uvek je bila gusta cak i pored toga sto imam zaliske, nikakvih problema nisam imao sa njom do pre mozda 2-3 nedelje kada sam primetio da mi je kosa redja nego pre, poceo sam da osecam da se nesto desava na temenu glave, neka vrsta svraba nazovimo tako, kako su prolazili dani poceo sam da primecujem da mi se kosa na temenu znatno proredjuje dok je u ostalim predelima glave idalje ista, stvarno ne bih zeleo da izgubim kosu u 19-toj godini, da li postoji neki nacin da povratim izgubljenu kosu i da zaustavim opadanje, jos uvek se ne primecuje toliko al zeleo bih da to resim pre nego sto pocne znatnije da se primecuje. Ako neko ima slican problem a zna resenje, ili nema problem a zna resenje nebitno bio bih mu veoma zahvalan na pomoci...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I ja se slazem sa "hartrock001" odjednom naprosto se javljaju ljudi sa jednim postom i preporukama o nekom proizvodu i to ga hvale na sva vrata. U jednom trenutku sam i ja pomislio da bi ovo moglo pomoci ali posle ovakve statistike postova dovodim sve u pitanje ...