Masna koža lica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Masna koža
Nasledila sam masnu kožu. Zanima me ima li masna koža, sklona aknama, veze sa nekim hormonima ili sa još nečim, te bi eventualnim kontrolama mogla da ustanovim šta bi mi pomoglo da mi se koža ,,smiri,,?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
- Kontakt:
Pa,ko mu garantuje da ce se tad hormoni „smiriti“?! Dotad snooo moras se nazalost sam snaliziti(kako je uvek u zivotu) i probati sta ti odgovara a sta ne.S jednim se moras pomiriti a to je da imas masnu kozu.Ona je automatski povezana sa mogucnoscu pojave akni.Sto se mitesera tice-moras ici kod kozmeticara da tih oni iscede ali u principu ako ti ne prave neke vece probleme ne moras ih dirati(svako ih ima,manje-vise,najcesce se nakupljaju na nosu).Problem je ako je miteser „podloga“ za razvoj infekcije i ako se upali pa to onda izgleda ruzno.Za oziljke mozes ici na tretman vocnim kiselinama(ali ne sad kako je mr rekao zbog toga sto je suncan period) ali dobro razmisli i raspitaj se u kom ces kozmetickom salonu to da uradis jer saloni uzimaju vocne kiseline razlicite jacine a od toga zavisi i efekat.Mislim da su 30% najefikasnije,radi se nekoliko tretmana(mislim na svakih mesec dana po jedan) i rezultati su odlicni cak i kod najtezih slucajeva akni.

-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Masna koža
Voćne kiseline po Muradu, 40% jednom nedeljno, 6-10 serija.
Sada je već kasno, dolazi sunce i postoji opasnost od nastanka fleka.
Probajte enzimski tretman, koji takodje deluje seboregulatorno. Ja sam veoma zadovoljan efektima i mislim da nećete pogrešiti. Ako treba još informacija, javite se.
Sada je već kasno, dolazi sunce i postoji opasnost od nastanka fleka.
Probajte enzimski tretman, koji takodje deluje seboregulatorno. Ja sam veoma zadovoljan efektima i mislim da nećete pogrešiti. Ako treba još informacija, javite se.
masna koza
Imam jako masnu kozu lica.DALI NEKO MOZE DA PREPORUCI NESTO ZA CISCENJE LICA.HTEO SAM DA KUPIM OD BIODERME GEL ZA CISCENJE IMALI NEKO ISKUSTVA.POZZZ...!!!!!
http://www.pharmatheka-consult.hr/Proizvod.aspx?ID=10
[/img]
http://www.pharmatheka-consult.hr/Proizvod.aspx?ID=10
[/img]
Re: Masna koža lica
Sta mi predlazete da koristim? Imam problem sa masnim celom, naime u toku dana sve je masnije i masnije,
a kada ga operem nekim sapunom onda se peruta-ljusti i to izgleda uzasno. Mozda mi je koza dehidrirana?
Jel mi treba neka krema za hidrataciju?
Sebamed Visio Hydrogel?
EUCERIN HYDRO PROTECT FLUID?
Pantenol krem gel?
a kada ga operem nekim sapunom onda se peruta-ljusti i to izgleda uzasno. Mozda mi je koza dehidrirana?
Jel mi treba neka krema za hidrataciju?
Sebamed Visio Hydrogel?
EUCERIN HYDRO PROTECT FLUID?
Pantenol krem gel?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 24, 2015 1:54 am
Tvoj problem je uobicajan
mada sto se tice tih bubuljica postoji nacin da se prirodno ostrane to je kupanjem ljeti u moru zbog joda međutim ako nisi pri moru onda kupi u apoteci povidon jod on se koristi i za rane a moze i za to jer kad sa njim namazes kozu uvece ona ce se osusiti i biti suva ujtro samo isperes i bice ti lakse meni su citava ledja bila u bubuljice i stavim povidon jod i istusiram se ujutro i nema ih vise osuse se probaj

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jan 16, 2016 9:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Ko dr Zorice Hajzler ne razumem ko uopšte ide, ni gore osobe ni gore doktorke.
Moju je devojku umalo uništila, da devojku nisam odveo u NS kod drugog doktora na konsultacije sad ne znam šta bi bilo sa njom, verovatno bi izgubila mogućnost i da jednog dana ima dete. A sve je počelo kad je devojka dobila uput za lečenje na VMA kod nje, otišla je da zakaže i prvi termin je bio tek za 6 meseci, stojeći tako u redu i razmišljajući da li će moći doći tad zbog ispita, kaže joj jedan dečko kako ta doktorka ima privatni salon, ako joj je već hitno daće joj broj pa nek zakaže tamo. I tako ona ode kod nje. Kaže nigde naziva salona, ni na interfonu, u salonu odnosno kući tri prostorije, preprljave i zagušljive od dima, dr bez odela čim ju je videla rekla joj je kako joj je lice baš buknulo i da ona tu ne može ništa pomoći sem da joj prepiše Roacuttan, 6 meseci da ga pije bez prestanka, ukupno da popije nekih 8 000 mg, pa kad joj se sredi lice, a kao hoće sigurno i zauvek, da joj dođe na koji piling. Dobila je potom papir sa dijagnozom acne vulgaris i rečima "Ovaj pregled vas košta 4500 din." Zgrožen sam sad uopšte kad razmislim kroz šta je moja devojka prošla za dva meseca te terapije, ja nažalost tad nisam bio u Bg i nisam bio upućen u dešavanje, ali kad sam došao i video je usledio je šok za mene, lice prepuno cističnih akni, bukvalno jedna na drugu, koža na rukama i telu bela i suva, ispucala do krvi, ona malaksala, sa barem 8kg manje, i sa ciklusom koji je kasnio tri sedmice. Zgrožem sam i što i jedna takva poznata doktorka i dan danas drži u svojoj kući salon i kao leči pacijente sa paprenim cenama usluga. I ovom prilikom govorim svima devojkama, najiskrenije, da ni u ludilu ne idu kod ove doktorke i doktora kao što je ona. Ne idite, ne pristajte na ovakvo lečenje Roacuttanom jer je izuzetno opasno i može vam samo naškoditi, uništiti još više i kožu ali i organizam.
I ne opterećujte se mnogo aknama i bubuljicama, kad se srede hormoni i one će prestati iskakati, u najgorem slučaju kad se verite kao moja devojka, tj. od jutros verenica.