a dali znate dali mozda ima negde da se kupe neutrogenine kreme kod nas,posto sam imao vec jednu koju su mi poslali iz amerike koja mi je bila odlicna,na njoj je pisalo no oil i pislao je da se koza ne sija od nje,i stvarno se nije sijala a koza mi nije bila suva uopste.a i jeftinija je od te japanske?
Masna koža lica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
hvala na pomoci, i ja se nadam da se vise necu sijati
a dali znate dali mozda ima negde da se kupe neutrogenine kreme kod nas,posto sam imao vec jednu koju su mi poslali iz amerike koja mi je bila odlicna,na njoj je pisalo no oil i pislao je da se koza ne sija od nje,i stvarno se nije sijala a koza mi nije bila suva uopste.a i jeftinija je od te japanske?
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Masna koža
Ovde postoji jedna firma koja uvozi Neutrogenu, ali mislim da imaju samo krem za ruke i nesto za negu tela. Ipak ćeš morati iz Amerike... 
-
stankostanko
- Novi član

- Pridružio se: Sub Feb 05, 2005 2:54 am
Re: Masna koža
Kada se koža previše isuši, lojne žlezde pokušavaju da nadoknade loj, tako što više luče, pa se onda stvori začarani krug. Da li se rad lojnih zlezdi regulise posle odredjenog vremena sam od sebe? Kako trajno resiti problem povecanog lucenja loja?
pomazite
imam dosta masnu kozu. usled toga pojavili su mi se i mitiseri oko nosa a sada na predelu brade i cela.ne koristim nista jer se plasim sem lorealove trake za nos protiv mitisera ali slabo mi deluju.da li znate postoji li neka krema protiv mitisera ili drugaciji bolji nacin.hitno!!!!!!! vec postajem nervozna
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
Miteseri
Od Lorealovih flastera vajde nema. Koliko imate godina?
Pomoglo bi, sasvim sigurno, više stvari: tretman enzimima, higijenski tretman kod kozmetičara, tretinoin (ali sada kreće sunčani period, pa se izbegava). Razmislite pa se javite.
Pomoglo bi, sasvim sigurno, više stvari: tretman enzimima, higijenski tretman kod kozmetičara, tretinoin (ali sada kreće sunčani period, pa se izbegava). Razmislite pa se javite.
-
stankostanko
- Novi član

- Pridružio se: Sub Feb 05, 2005 2:54 am
Re: Masna koža
Kada se koža previše isuši, lojne žlezde pokušavaju da nadoknade loj, tako što više luče, pa se onda stvori začarani krug. Da li se rad lojnih zlezdi regulise posle odredjenog vremena sam od sebe? Kako trajno resiti problem povecanog lucenja loja?
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
Masna koža
Tako trajnog rešenja nema. Lučenje loja zavisi od hormona, emocionalnih faktora, okruženja i drugih . Adekvatna nega može pomoći da se reguliše izličivanje loja (tretman u kozmetičkom salonu i preparati za kućnu negu).
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
Masna koža
Tačan naziv Niveinog proizvoda ne znam. Piše na preparatu (fluidu) da upija višak masnoće i sjaja.
Uriage nema takav preparat.
Vichy ima. Preparat se zove Termal S mat.
Uriage nema takav preparat.
Vichy ima. Preparat se zove Termal S mat.
hvala
Hvala na savetu nadam se da ce mi pomoci.Zivim u mestu gde nema kozmeticara ili to ne rade pa vas molim da mi kazete sta mogu sama uciniti. Imala sam mitisere i pre dve god. ali ne u ovolikom broju.Cistim kozu jonsonovim preparatima ali mi ne pomazu.Slabo sam upucena u ovo pa vas molim da mi objasnite sta i kako. Imam 23 god. Unapred zahvalna.
-
mr ph. Silvio
- Saradnik