Make up uz kaficu ;)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
@arwena, imas na divastique.com dosta o vichy normateint , iskustva su totalno suprotna , od odusevljenja do razocaranja, naravno da je vazno kakav tip koze imas. U svakom slucaju, procitaj iskustva drugih devojaka, mislim da to mnogo znaci. Ali opet ne treba zaboraviti ono pravilo da je sve individualno.
Najbolje bi bilo da od apotekarke potrazis tester i da isprobas. Budi optimista sto se testera tice, ne daju ga, uglavnom razdele izmedju sebe pa ne ostaje nista za nas.
Meni je bila skroz trakigomicna situacija u apoteci u SuperVeru kada je moja sestra trazila tester tog pudera. Apotekarka joj je rekla da malo saceka da pogleda da li ga ima, okrenula se svojoj koleginici , obe nama okrenute ledjima su nesto saputale, to je trajalo nekih dobar minut kad je dogovorom pala odluka u vidu izgovorenih reci : " Na zalost, nemamo".
Na hrvatskim forumima, te Avene pudere zaista hvale . Koliko ja znam, tih pudera jos uvek nema kod nas. Ako je neko video, nek javlja:)
Najbolje bi bilo da od apotekarke potrazis tester i da isprobas. Budi optimista sto se testera tice, ne daju ga, uglavnom razdele izmedju sebe pa ne ostaje nista za nas.
Meni je bila skroz trakigomicna situacija u apoteci u SuperVeru kada je moja sestra trazila tester tog pudera. Apotekarka joj je rekla da malo saceka da pogleda da li ga ima, okrenula se svojoj koleginici , obe nama okrenute ledjima su nesto saputale, to je trajalo nekih dobar minut kad je dogovorom pala odluka u vidu izgovorenih reci : " Na zalost, nemamo".
Na hrvatskim forumima, te Avene pudere zaista hvale . Koliko ja znam, tih pudera jos uvek nema kod nas. Ako je neko video, nek javlja:)
hvala na linku, veoma koristan forum!
iskustvo u superveru: stvarno smešno-tužno, ali i prodavačice(apotekarke) su samo žene :D
u principu mi je najbitnija pokrivna moć. na žalost to najčešće ne ide u kombinaciji sa nekomedogenošću.
koliko vidim po nekim recenzijama normateint ne pokriva onoliko koliko mi je potrebno, potražiću tester ali nešto mislim da mi treba bolje rešenje.
najviše bih volela da nađem ovaj avene compact creme, ako ih ima u hrvatskoj, valjda bi trebalo da se pojave i kod nas uskoro. ili da tražimo da naruče? lol
iskustvo u superveru: stvarno smešno-tužno, ali i prodavačice(apotekarke) su samo žene :D
u principu mi je najbitnija pokrivna moć. na žalost to najčešće ne ide u kombinaciji sa nekomedogenošću.
koliko vidim po nekim recenzijama normateint ne pokriva onoliko koliko mi je potrebno, potražiću tester ali nešto mislim da mi treba bolje rešenje.
najviše bih volela da nađem ovaj avene compact creme, ako ih ima u hrvatskoj, valjda bi trebalo da se pojave i kod nas uskoro. ili da tražimo da naruče? lol
-
- Aktivan član
Ako zelis dobru pokrivnu moc, potrazi Cliniquev sa spf 15. Odlican je za masniju kozu a fenomenalno pokriva. Kanebo Crem Finish takodje. Mislim da su nekomedogeni. Bez ulja i bez mirisa. I prilicno skupi za nas dzep, ali ako je specificno lice u pitanju, onda bi to bila dobra investicija.
E sad sto se tice Avene pudera, da budemo optimisti pa da se nadamo da to 'uskoro' ne potrajeeeeeee. lol
E sad sto se tice Avene pudera, da budemo optimisti pa da se nadamo da to 'uskoro' ne potrajeeeeeee. lol
Hej ljudi, u najnovijem broju Cosmopolitana imate tester za Vichy NormaTeint! Doduse, nijansa je suvishe tamna
Tekstura mi se svidja, osecaj na kozi, miris itd. ali ne znam tacno kakav je sto se tice matiranja/postojanosti, oprala sam ga sa lica posle 10 minuta jer sam sebi bila mnogo gadna sa onom tamnom bojom
I nije uopste los sto se tice prekrivanja (barem meni)!

andjela, kada bih našla savršeni puder ne bih žalila koliko god da košta, zaista sam spremna da investiram :D
gledam clinique sajt i pogubila sam se skroz, našla sam ovako nešto što bi mi odgovaralo:
Stay-True Makeup Oil-Free Formula
u kombinaciji sa ovim
Stay-Matte Sheer Pressed Powder
hvale ga na makeupalley da dobro prekriva i matira.
gde to da potržim i koliko da se spremim da eventualno iskeširam?
gledam clinique sajt i pogubila sam se skroz, našla sam ovako nešto što bi mi odgovaralo:
Stay-True Makeup Oil-Free Formula
u kombinaciji sa ovim
Stay-Matte Sheer Pressed Powder
hvale ga na makeupalley da dobro prekriva i matira.
gde to da potržim i koliko da se spremim da eventualno iskeširam?
-
- Aktivan član
Znam, znam:) Tako nekako svi mi. Ako nam odgovara tekstura, boja nije dobra, ako je boja dobra, zacaklimo se posle pola sata, ako dobro matira, ispostavi se da je komedogen i tako u nedogled , dok se nasi dzepovi ne isrpazne skroz.
Clinique pudere , u gradu imas u onoj velikoj parfimeriji u bivsoj palati Albanija. Sto se tice cena, oni su u proseku oko 2.500 dinara, zavisi za koji se opredelis. Neki su skuplji, neki malo jeftiniji. Ono sto je super kod njih je da se stavi mrvica pudera koja ti je dovoljna da prekrijes celo lice. Hocu reci, zaista vredi svakog dinara jer izmedju ostalog i dugo traju.
Javi sta si uradila.
Clinique pudere , u gradu imas u onoj velikoj parfimeriji u bivsoj palati Albanija. Sto se tice cena, oni su u proseku oko 2.500 dinara, zavisi za koji se opredelis. Neki su skuplji, neki malo jeftiniji. Ono sto je super kod njih je da se stavi mrvica pudera koja ti je dovoljna da prekrijes celo lice. Hocu reci, zaista vredi svakog dinara jer izmedju ostalog i dugo traju.
Javi sta si uradila.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
poslala sam tatu u bg po apaisac i rekla mu da trazi tester za normateint i naravno da ga je dobio

danas sam ga stavila i mogu samo reci da sam prilicno odusevljena. zaista dobro pokriva fleke od akni (za akne ne mogu reci jer ih trenutno nemam)
ceo dan mi stoji na licu i imam potpuno mat efekat. sve u svemu jako dobro. iako imam prilicno taman ten, ova nijansa nude mi je malcice tamna
sto mi se nikad nije desilo do sada u iskustvu sa puderima... verovatno cu morati da zatrazim i tester od najsvetlije nijanse opal, tako da ce mi ona verovatno biti dobra
koja je cena ovog pudera? ozbiljno razmisljam da predjem sa coverderma na njega

danas sam ga stavila i mogu samo reci da sam prilicno odusevljena. zaista dobro pokriva fleke od akni (za akne ne mogu reci jer ih trenutno nemam)

koja je cena ovog pudera? ozbiljno razmisljam da predjem sa coverderma na njega

A jel taj Vichy NormaTeint u staklenoj flasici?I ima samo 3 nijanse?
Ja sam probala neki Vichy za masnu kozu ali sad ne znam da li je to taj?
Znaci staklena flasica sa belim poklopcem i nesto malo narandzasto po njemu?
p.s...nesto mi je skroz sumnjiv taj puder zbog cene...S'obzirom da su im kreme skupe,cudno mi je da im je puder oko 1200-1500?
I nije imao neku pokrivnu moc....:(E sad..d ali je to taj sto sam probala..nemam pojma:)
Ja sam probala neki Vichy za masnu kozu ali sad ne znam da li je to taj?
Znaci staklena flasica sa belim poklopcem i nesto malo narandzasto po njemu?
p.s...nesto mi je skroz sumnjiv taj puder zbog cene...S'obzirom da su im kreme skupe,cudno mi je da im je puder oko 1200-1500?
I nije imao neku pokrivnu moc....:(E sad..d ali je to taj sto sam probala..nemam pojma:)
-
- Aktivan član
ne, ovaj je u tubi. imas na www.vichy.com
http://www.vichy.com/HR-HR/popup/normateint/index.html
moje odusevljenje je naglo splasnulo kada sam videla da ima jedan sastojak koji je jako komedogen... ali ako je za utehu, od 50 sastojaka samo taj jedan nije ok

http://www.vichy.com/HR-HR/popup/normateint/index.html
moje odusevljenje je naglo splasnulo kada sam videla da ima jedan sastojak koji je jako komedogen... ali ako je za utehu, od 50 sastojaka samo taj jedan nije ok

Extra je postojan, super matira i ne zapusava pore... ja sam odusevljena...Jelena83 napisao:Hej ljudi, u najnovijem broju Cosmopolitana imate tester za Vichy NormaTeint! Doduse, nijansa je suvishe tamnaTekstura mi se svidja, osecaj na kozi, miris itd. ali ne znam tacno kakav je sto se tice matiranja/postojanosti, oprala sam ga sa lica posle 10 minuta jer sam sebi bila mnogo gadna sa onom tamnom bojom
I nije uopste los sto se tice prekrivanja (barem meni)!
ali po onom socijanom sajtu ima jedan sastojak sa crvenim smajlijem i ocenom 5 za komedogenost i ja sada razmisljam da ga bacim...
al' za malo...

Sto je najgore neko bi na mom mestu stvarno to uradio... ljudi veruju u svakakve gluposti...

-
- Aktivan član
upravo mi se sa normateintom desilo nesto jako cudno sto mozete i sami probati
danas ga drugi dan testiram, cisto da vidim da li da se odlucim za kupovinu njega ili coverderma... dok sam ga vadila iz tester kesice kapne mi na trenerku. proslo je minut dok sam razmazala puder po licu i krenem da izbrisem mokrim peskirom puder sa trenerke da bi to malo pudera sto je kanulo jednostavno SKLIZNULO na pod. kada sam ga uzela bio je u nekom stanju slicnom GUMI!
nikakva fleka mi nije ostala na trenerci....

danas ga drugi dan testiram, cisto da vidim da li da se odlucim za kupovinu njega ili coverderma... dok sam ga vadila iz tester kesice kapne mi na trenerku. proslo je minut dok sam razmazala puder po licu i krenem da izbrisem mokrim peskirom puder sa trenerke da bi to malo pudera sto je kanulo jednostavno SKLIZNULO na pod. kada sam ga uzela bio je u nekom stanju slicnom GUMI!