Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Zaboravih malopre da vas pitam...Kupila sam danas onaj REVLONOV puder Soft Flex...ipa imam jedno verovatno glupo pitanjce :D
Kako nanosite taj puder s'obzirom da ja i kad okrenem naopacke flasicu nece da izlazi a malo je bezveze da guram prstic u bocicu :D :D :D :D
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Moj izlazi kada okrenem na dole
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Malo promuckas flasicu,okrenes na dole i gle...izaslo:)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Pre par dana odem do jedne parfimerije u krugu Piramide u kojoj su se,secam se,ranije prodavali i MF puderi,pogledam-nema ih vise i pitam zasto se vise ne prodaju. Dobijem odgovor od prodavacice da se po njihovoj proceni ,MF svojim kvalitetom,ne moze vise svrstati u rang Shiseida,Cristian Diora,Qlinique-a.i ostalih malo 'jacih' a bogami i skupljih marki ..pa su ga zbog toga izopstili (citaj:izbacili) iz prodaje. Pa vi vidite..

Ubuduce,ako zelite da koristite kvalitetnu sminku,moracete iz svog dzepa da izdvojite najmanje 3000-4000 dinara za tecni puder,a na rafovima tih kozmetickih kuca postoje i kameni,kompaktni puderi ,pa korektori,pa karmini,pa senke,pa...

Ko voli,nek izvoli:)
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Andjela...ti si onda bila u Negriti verovatno...probaj u nekoj drugoj parfimeriji u piramidi...:)
Nego...procitala sam negde da koristis Avene kremu...jel to ona Diacl...ili kako vec?Interesuje me gde je uzimas i koja je cena..posto sam primetila da retko gde ima da se kupi...?

p.s...Jel zna neko da mi kaze zasto mi ne stize na mail poruka kada dobijem odgovor,a sve mi je podeseno:)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

An@,sasvim moguce,nisam ni gledala kako se zove parfimerije. Nego,ja pitah tek onako,sasvim bezveze,prosto sam primetila da nemaju vise nista od MF .

Ja inace ne koristim MF,profesionalna sminka,sam naziv kaze,za profesionalnu upotrebu,dakle TV,pozoriste,film (i vencanja.).dakle,neke izuzetne prilike ,nikako za svaki dan . Za mene previse teska sminka,kad ovo kazem ,mislim prvenstveno na njihove pudere i tecne i u kamenu. Izuzetak je presovani koji je dosta laganiji i toplo ga svima preporucujem.

Koristim Avenine kreme ali ne tu Diacneal. Prosetaj malo po forumu,imas celu temu o kremi,pa ces procitati razlicita iskustva:)

Inace,Avene se prodaje u svim bolje snabdevenijim apotekama,ako si setala Piramidom,prosetaj po apotekama koje se nalaze u blizini. Ima ih oko 6-7 pa se raspitaj.

Ako ti je blizu Vero ili novi Merkator,tamo imas celu kolekciju. Mozes uzeti i njihov katalog prosto da se upoznas sa svim sto Avene nudi.

Sto se tice porukica,ja sam imala obrnut problem...stizala obavestenja iako sam iskljucila tu opciju. :roll:

Moguce da je nesto do servera?
RoMaNtIcArKa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm

Post od RoMaNtIcArKa »

Jack napisao:
Lu napisao:"Jackova devojko"-da li mozes molim te nesto blize da mi kazes o tom"scar so soft- preparatU protiv oziljaka"-proizvodjac , CENA , gde ga kupujes...koliko dugo ga koristis ...Izvinjavam se devojke-nije "make up"tema , al' kad je "jackova devojka "ovde spomenula-moram ovde da je pitam !
Pozdrav !
Narucila sam ga putem telefona,od ovlascenog distributera i tako kosta 40 eura...ima u nekim apotekama u centru,ali je naravno skuplji (3800dinara)

Preparat (ulje je u pitanju) je iz USA,i tamo kosta dvadesetak dolara...znaci duplo jeftinija solucija,ako imas nekog ko dolazi, da ti donese...regularno sa postarinom izadje isto kao kod nas...
http://www.beousluge.com/public_html/me ... i/Scar.htm

o mom koriscenju istog i rezultatima sam ti napisala na SCAR SO SOFT temi :)
pozdrav
RoMaNtIcArKa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm

Post od RoMaNtIcArKa »

sta koristite kao podlogu
jana23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 1:43 pm

Post od jana23 »

Evo ja iskopala ovu odlicnu temu u kojoj sam svasta naucila posebno poucno ono za MAX FACTOR, hvala devojke na info vise nikada. Imam pitanjce za vas da li je neko koristio VICHY pudere i iskustva, i jos nesto BOURJOIS puderi sta mislite o njima? POZZ SVIMA :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Vichy je, napisala sam vec, fenomenalan!!!! Pokriva, ne masti, ne maltretira pore... a stoji. :D
jana23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 1:43 pm

Post od jana23 »

A OK hvala odaaavno nisam bila na forumu pa sam malo pogubljena pored ovoliko zanimljivih stvari nikako da stignem da procitam sve sto me zanima a puder mi je prilicno hitan jer sam jedna od onoh nesrecnica koja je duze vreme koristila max factor bez potrebe pa se sad kajem. Gde da nabavim taj puder (verovatno u apotekama?) i koliko kosta? :D
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Sta mislite da bi bilo bolje za leto, neki "penasti" ima ih maybelline i cini mi se avon, ili nesto na fazon tonirane kreme, kao sto je maybelline pure..
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

="RoMaNtIcArKa"]sta koristite kao podlogu
Krem-gel sa SPF 28 iz apoteke SanaPharm.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

@jana 23...sto se tice Vichya iskustva su totalno podeljena, dok su jedni odusevljeni , drugima uopste ne odgovara. Najbolje je da tester potrazis u apoteci (gde se jedino i mogu naci Vichy preparati) i da na svojoj kozi isprobas. Nije bas toliko jeftin da bi olako 'bacala pare'. (kostaju oko 1500 din.)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

skvo, i ja sam u dilemi da li da kupim toniranu kremu ili neki laganiji puder.

definitivno ovi klasicni ne dolaze u obzir. Ne znam za Avon, njihovi klasicni puderi su inace laganica. Ja bih pre isla na Borjois, njihovi su kvalitetniji,vrlo lagani i tipa su jacih toniranih krema. Potrazi njihov Happy Light, nije los. Za masnu kozu jos je bolji Matt Lovely.
Odgovori