Ja sam novi clan i prvo da vas sve pozdravim.Koristila sam Diane 35 1.5 god. i super sam ih podnosila.Lice mi se iscistilo,nisam imala menstrualne bolove kao pre njih,niti sam se ugojila.Pre mesec dana sam prestala cisto da napravim malo pauzu i sad mi prva menstruacija posle njih kasni.Ne znam da li je to normalno i bas sam se uplasila.Hvalanevenam napisao:ni ja nisam imala nikakvih problema, ni tokom uzimanja pilula, a ni kasnije. jedino mi je prva menstruacija po prestanku malo vise kasnila, ali je vec sledeca dosla na vreme. godinu dana ih nisam uzimala i do pre mesec ili dva stvarno mi nisu izlazila bubuljice. ali i to je jako individualno, posto meni nije svaki ciklus policistican, kako mi je ginekolog rekao, pa je mozda samo tog meseca doslo do oscilacije u nivou hormona.
u svakom slucaju mislim da se isplati probati, pogotovo ako ti razliciti kozmeticki preparati do sada nisu pomagali.
Kontraceptivne pilule i akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ja sam novi clan i prvo da vas sve pozdravim.Koristila sam Diane 35 1.5 god. i super sam ih podnosila.Lice mi se iscistilo,nisam imala menstrualne bolove kao pre njih,niti sam se ugojila.Pre mesec dana sam prestala cisto da napravim malo pauzu i sad mi prva menstruacija posle njih kasni.Ne znam da li je to normalno i bas sam se uplasila.Hvalanevenam napisao:ni ja nisam imala nikakvih problema, ni tokom uzimanja pilula, a ni kasnije. jedino mi je prva menstruacija po prestanku malo vise kasnila, ali je vec sledeca dosla na vreme. godinu dana ih nisam uzimala i do pre mesec ili dva stvarno mi nisu izlazila bubuljice. ali i to je jako individualno, posto meni nije svaki ciklus policistican, kako mi je ginekolog rekao, pa je mozda samo tog meseca doslo do oscilacije u nivou hormona.
u svakom slucaju mislim da se isplati probati, pogotovo ako ti razliciti kozmeticki preparati do sada nisu pomagali.
2 godine sam ih koristila, i nakon prestanka ciklus mi se pomerio sa 26 na 30-31 dan. pitala sam ginekologe sa sajta 21dan.com i rekli su da je to normalno posle prestanka, i da treba nekoliko meseci kako bi se ciklus regulisao.NOVELA napisao:Ja sam novi clan i prvo da vas sve pozdravim.Koristila sam Diane 35 1.5 god. i super sam ih podnosila.Lice mi se iscistilo,nisam imala menstrualne bolove kao pre njih,niti sam se ugojila.Pre mesec dana sam prestala cisto da napravim malo pauzu i sad mi prva menstruacija posle njih kasni.Ne znam da li je to normalno i bas sam se uplasila.Hvalanevenam napisao:ni ja nisam imala nikakvih problema, ni tokom uzimanja pilula, a ni kasnije. jedino mi je prva menstruacija po prestanku malo vise kasnila, ali je vec sledeca dosla na vreme. godinu dana ih nisam uzimala i do pre mesec ili dva stvarno mi nisu izlazila bubuljice. ali i to je jako individualno, posto meni nije svaki ciklus policistican, kako mi je ginekolog rekao, pa je mozda samo tog meseca doslo do oscilacije u nivou hormona.
Re: Kontraceptivne pilule i akne
Da li mozda znate, da li dermatolog moze za prepise kontraceptivne pilule bez konsultacije sa ginekologom?Hvala unapred!
Moze,ali prethodno mora da trazi odredjene analize da bi prepisao kontracepciju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 26, 2012 12:09 pm
Mozete li mi preporuciti nekog dermatologa iz Beograda koji ne zazire od pilula zbog lecenja akni ? Hvala 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 30, 2015 8:35 pm
Devojke, da li neka od vas koja pije Jeanine može da kaže posle koliko vremena joj se lice poboljšalo? Meni je ostalo još 6,7 pilula do kraja prve kutije ali ne vidim neke promene...jedino su mi grudi malo veće i osetljivije