B5 (ISTINA ILI ZABLUDA)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
B5 (ISTINA ILI ZABLUDA)
Neki dermatolozi se kunu u efikasnost vitamina B5 u borbi protiv akni!!!
Naime,radi se o tome da ukoliko dnevno unosite velike kolicine vitamina B5 (u obliku tableta ili cega vec...) da cete za dva meseca imati u potpunosti cisto lice.
U SAD je izvrseno testiranje koje pokazuje da velike kolicine unetog vitamina B5 ima isti efekat kao ROACUTANNE ali bez groznih nuspojava!!
Naime,radi se o tome da ukoliko dnevno unosite velike kolicine vitamina B5 (u obliku tableta ili cega vec...) da cete za dva meseca imati u potpunosti cisto lice.
U SAD je izvrseno testiranje koje pokazuje da velike kolicine unetog vitamina B5 ima isti efekat kao ROACUTANNE ali bez groznih nuspojava!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
----------------------------------------------bobo001 napisao:Dakle,DA ili NE??????
Ja licno ne znam nisam probao, probaj malo procitati na ovom linku sto sam ostavio sta kazu oni koji jesu,onoliko koliko sam primetio malo prelistavajuci: ide od onih koji su super zadovoljni pa do onih koji nisu.
Kao i svako sredstvo na nekom deluje na nekom ne,znaci morao bi svako od nas probati da bude siguran.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovaj MARKO je bas lik!
Ma legendo!
Ja cu ti posuditi svojih 50 postova pa da ne ispadnes amater u ovoj temi, ali samo suti!
Mislim...pisi ako te volja, ali izgleda da nemas stvarno nista pametno reci o tom problemu i nasrecu nikad ga nisi ni imao.
Citao sam dosta o B5 prije, ali puno toga sam zaboravio.
Stavio sam sve na papir i koliko se sjecam, bilo je dosta opasnih nuspojava.
Normalno, nekom se manifestiraju a nekom ne!
Jos cu malo pogledati o tom, ali definitivno ne idem na to.
Na Roaccutanu sam i to dermatolozi priznaju.
Lijeci se time od 1982. godine.
B5 se pojavio prije par godina...mozda da je 2020. onda bi se prebacio na to...ali za sada nista.
Uostalom skup je...tko ce financirati to sve...zdravstveno osiguranje...ne,ne,ne...sve cete sami financirati a do tableta cete dolaziti putem brodova i aviona iz SADa.
Ovdje je preeeskup ako ga uopce nadete.
Ma legendo!
Ja cu ti posuditi svojih 50 postova pa da ne ispadnes amater u ovoj temi, ali samo suti!
Mislim...pisi ako te volja, ali izgleda da nemas stvarno nista pametno reci o tom problemu i nasrecu nikad ga nisi ni imao.
Citao sam dosta o B5 prije, ali puno toga sam zaboravio.
Stavio sam sve na papir i koliko se sjecam, bilo je dosta opasnih nuspojava.
Normalno, nekom se manifestiraju a nekom ne!
Jos cu malo pogledati o tom, ali definitivno ne idem na to.
Na Roaccutanu sam i to dermatolozi priznaju.
Lijeci se time od 1982. godine.
B5 se pojavio prije par godina...mozda da je 2020. onda bi se prebacio na to...ali za sada nista.
Uostalom skup je...tko ce financirati to sve...zdravstveno osiguranje...ne,ne,ne...sve cete sami financirati a do tableta cete dolaziti putem brodova i aviona iz SADa.
Ovdje je preeeskup ako ga uopce nadete.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
B5

Sto se tice stetnosti vitamina B5 mogu da kazem iz licnog iskustva da 100% mnje razara od roaccutana i nisi depresivan eto to je moje iskustvo.
Pozdrav

Re: B5
bobo001 napisao:???????????????????????????????????????????????????pa da zavrsim na ispiranju!jer si sigurna?!!!!!mirja napisao:10 tableta dnevno ili 12

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bas me zanima sta ce drugi da kazu.Pa jer si ti nornalna,jer znas ti koliko je 10 tableta???????????????zanima me da li znas pre svega da brojis.
sigurno nisam veca dilea od tebe,jer takva kao sto si ti je vanserijska.
10 tableta?????????????????????ne mogu da se nacudim tvom ispadu nevidjenih razmera.
sigurno nisam veca dilea od tebe,jer takva kao sto si ti je vanserijska.
10 tableta?????????????????????ne mogu da se nacudim tvom ispadu nevidjenih razmera.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
inace imam prijateljicu koja ima nekih 40ak godina. pre 20 godina je u nemackoj bila na terapiji roaccutanom koja je izgledala ovako: prvi dan 10 tableta od 20 mg, sledeci dan 9, zatim 8, 7, tako sve do jedne tablete pa ponovo 2, 3, 4 pa opet sve do 10 tableta i tako dva meseca. lako je sabrati da je ona za ta dva meseca unela istu kumulativnu dozu kao neko ko pije 6 meseci po 40 ili 60mg dnevno, tako da nezreli i neobavesteni ljudi kao sto je ovaj bobo bi trebali da se pokriju usima i cute
inace, prijateljica posle terapije nikada nije dobila nijednu bubuljicu u zivotu i ima savrseno lice bez ijedne bore