B5 (ISTINA ILI ZABLUDA)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Ljude po starosnoj grupi delim na mlade i matore,sama si rekla da nisi mlada,onda................. :D :D
mada se nikome ne izvinjavam zbog svojih postupka,ali evo IZVINI!budimo primer da se u srbiji moze voditi normalan razgovor i posle svadje :D :D :D
i molim te ne upotrebljavaj za mene "maleni","dete" i tome sl.jer sam punoletan.

pa ja primam izvinjenje.OK mozda sam i preterao ali i ti si,posle samo obicnog pitanja ti si me poslala "da se skinem i isperem"

sada cu da procitam ovo o vit.B5,da vidim dejstvo i kontraefekte,ne znam za sta je tacno,mada ja nemam bubuljica osim 3 na gornjem delu vrata,ali to je od esarpe,pa ce proci.

nadam se da je ovo od tebe bilo bez imalo licemerja,od mene je iskreno.

toliko "prijateljice" s' foruma
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

musko koje nosi esarpu hahahhahahahahahhahaha :o bobo gay
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

borische napisao:Posto je ovde aktivno zadnjih dana a kako ne bi otvarao stari/novi topik pitanje cu postaviti ovde a sve ljude dobre volje naravno saslusati povodom toga!
Naime rec je o tome da trazim neki dobar korektor za pokrivanje fleka ostalih posle akni???Hvala
Pozzz
MISS SPORTY ! ja ga koristim , zadovoljna sam , a cena je sasvim O.K.-u svakom lili prodavnici ga ima !
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

nisam_luda napisao:musko koje nosi esarpu hahahhahahahahahhahaha :o bobo gay
Cak vise nije ni smesno .... :(
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

:D :D :D
Ma ona je nacisto skrenula s puta zdravog razuma.Idi do Springfilda tu imas veliki izbor muskih esarpi ili do Evolutiona,ili ako znas da razlikujes musko od zenskog uzmi neke novine,tu ces takodje videti,glupaco.

plantoderm je zakon za zasusivanje bubuljica,odradio je odlicno svoj posao.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

bobo001 napisao:Ljude po starosnoj grupi delim na mlade i matore,sama si rekla da nisi mlada,onda................. :D :D
mada se nikome ne izvinjavam zbog svojih postupka,ali evo IZVINI!budimo primer da se u srbiji moze voditi normalan razgovor i posle svadje :D :D :D
i molim te ne upotrebljavaj za mene "maleni","dete" i tome sl.jer sam punoletan.

pa ja primam izvinjenje.OK mozda sam i preterao ali i ti si,posle samo obicnog pitanja ti si me poslala "da se skinem i isperem"

sada cu da procitam ovo o vit.B5,da vidim dejstvo i kontraefekte,ne znam za sta je tacno,mada ja nemam bubuljica osim 3 na gornjem delu vrata,ali to je od esarpe,pa ce proci.

nadam se da je ovo od tebe bilo bez imalo licemerja,od mene je iskreno.

toliko "prijateljice" s' foruma
:wink: Nimalo nisam bila licemerna veruj mi! Javi molim te kad budes procitao o vit. B5 pozdrav :P
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Post od borische »

Lu napisao:
borische napisao:Posto je ovde aktivno zadnjih dana a kako ne bi otvarao stari/novi topik pitanje cu postaviti ovde a sve ljude dobre volje naravno saslusati povodom toga!
Naime rec je o tome da trazim neki dobar korektor za pokrivanje fleka ostalih posle akni???Hvala
Pozzz
MISS SPORTY ! ja ga koristim , zadovoljna sam , a cena je sasvim O.K.-u svakom lili prodavnici ga ima !
Thanx Lu!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

procitao sam odmah i ne znam sta da ti kazem.mozda ga i uzmem.
dal ima da se kupu kod nas u svakoj apoteci?!

bas lepo sto smo se "pomirili".zbog tebe mi je drago,a za ovu ludaju me bas briga.napada me da sam nastran samo zato sto nosim sal(pogresno sam se izrazio u prethodnim postovima sa esarpa)
koliko mg je dozvoljeno na dan vit.B5,meni ovde stoji neka cifra od 7 mg.
Sta ti trenutno koristis?!
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član

Post od nisam_luda »

sad kao nosi sal hahahah ajde priznaj da nosis esarpu
bobo gay! :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ma briga mene sta ti mislis.
Bolje bi ti bilo da se ugledas na mirju i da se izvinis,jer ona za razliku od tebe zna za rec izvini.
ja sam ovu nazovi svadju ponajmanje zeleo,ti si se sama umesala i nisam mogao a da ti ne odgovorim zestoko.A ja uopste nisam osoba koja zivi za svadje.Nije tesko biti fin :D

OK pale su teske reci,ali ti nemas granice.Zato ili da se pomirimo ili se otkaci od mene.
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član

Post od nisam_luda »

ja tebi da se izvinjavam, ne pada mi na pamet :roll: :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

zao mi je,pokusao sam da nadjem zajednicki jezik,ali vidim da to nije moguce.
zelim ti sve najbolje,ali sada stvarno.

ali i pored teskih reci,moras da znas i za rec izvini,inace ces lose proci na svim poljima,pogledaj malo gore pa vidi ko je koga napao.ja tebe ili ti mene.ali OK,ja ne zivim za tvoje izvini,ali glupa mi je tvoja drskost.
toliko
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član

Post od nisam_luda »

hahahahhahah e mali smesan si ajde zdravo
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

to se zove nezrelost.nemoj da se ljutis,ja sam samo zeleo da ti budem "prijatelj" i pored toga sto si me napala za sve i svasta,ali nema veze.

ali posto ti ne zelis da izgladimo odnose OK,ja ti oprastam sa sve grube reci,za sva napadanja i ostalo.zaboravio sam na sve.ali ti si presla svaku granicu napadajuci me da sam gay :D :D :D :D :D mislim...........

zdravo i tebi.sve najbolje
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član

Post od nisam_luda »

ae zdravo gay, ne zaboravi da stavis esarpu 8)
Odgovori