Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
nisam_luda napisao:evo ga opet ovaj sto sve redom provocira i koji je obecao da mi se vise nece obracati ako zena kaze da je pila 10 ili 12 tableta dnevno, u cemu je tvoj problem? sta ti imas s tim? stvarno si previse frustriran
Pa klasicni kreten moze tako da reaguje.Ponasa se i komentarise kao da je popio pamet clog sveta! Neka proseta malo na vilantae stranicu pa neka se uveri koja doza se pije u pocetku a ne tu da provocira i vredja ljude po forumu! Dilea nema sta! Sta god da se napise ili komentaise on ima nesto svoje da doda i kontrira!
bobo001 napisao:bas me zanima sta ce drugi da kazu.Pa jer si ti nornalna,jer znas ti koliko je 10 tableta???????????????zanima me da li znas pre svega da brojis.
sigurno nisam veca dilea od tebe,jer takva kao sto si ti je vanserijska.
10 tableta?????????????????????ne mogu da se nacudim tvom ispadu nevidjenih razmera.
Ne s.......! sa tobom samo ovako moze da se prica M.........
nisam_luda napisao:evo ga opet ovaj sto sve redom provocira i koji je obecao da mi se vise nece obracati ako zena kaze da je pila 10 ili 12 tableta dnevno, u cemu je tvoj problem? sta ti imas s tim? stvarno si previse frustriran
Pa klasicni kreten moze tako da reaguje.Ponasa se i komentarise kao da je popio pamet clog sveta! Neka proseta malo na vilantae stranicu pa neka se uveri koja doza se pije u pocetku a ne tu da provocira i vredja ljude po forumu! Dilea nema sta! Sta god da se napise ili komentaise on ima nesto svoje da doda i kontrira!
mirja,zao mi te je,ali stvarno.i ne znam ko je veci kreten,kretenko.
pa imam vise pameti od tebe,to je sigurno,jer da si iole razumna ne bi pricala ovakve nebuloze.
eto ja tako pricam s tobom,mada nisi dostojna razgovora sa mnom,ali zao mi te.
nisam_luda napisao:hahahh al se mali uobrazio
e smesan si, znas?
E bas tako! Bas me zaintrigirao njegovom intelegencijom pa sam malo procesljala njegove ranije postove! krelac nema sta! al ajd neka se i dalje divi sam sebi stace jadan to mu je izgleda sve u zivotu!
jao Lu pa i jeste smesno to koliko su ove dve glupe,maloumne,bes skrupula,bez mozga itd.
i necu vise da trosim reci na njih,nisu vredne toge.ja im zelim sve najbolje,zelim im da se izlece,ali prvo od ludila i maloumnosti(mada se to tesko leci)pa tek onda od cega vec vezano za kozu.
a da,mirja bar ne zivim u zacaranom krugu kao ti.
zato vise ne obracam na vas dve,vi ste za mene 0.mozete da me prozivate koliko hocete i da pricate sta hocete,briga me.ko jos slusa maliciozne osobe poput vas dve.toliko..........
bobo001 napisao:jao Lu pa i jeste smesno to koliko su ove dve glupe,maloumne,bes skrupula,bez mozga itd.
i necu vise da trosim reci na njih,nisu vredne toge.ja im zelim sve najbolje,zelim im da se izlece,ali prvo od ludila i maloumnosti(mada se to tesko leci)pa tek onda od cega vec vezano za kozu.
a da,mirja bar ne zivim u zacaranom krugu kao ti.
zato vise ne obracam na vas dve,vi ste za mene 0.mozete da me prozivate koliko hocete i da pricate sta hocete,briga me.ko jos slusa maliciozne osobe poput vas dve.toliko..........
Alo bre! nemoj tako da si drcan! moras malo da si samokritican i da priznas da si preterao! Ajde lepo nam se izvini budi dzentlmen, neverujem bas da si itoliko sirov, dobar si ti decko samo malo po neki put puknes a to nije dobro za ten! Pa ovde smo da dodjemo do lepog tena jel tako! Ajde 20 cestableta B5 "vilantae" i vides drasticne promene. Jer pazi na tebe ce to da deluje jer si mlad, meni nije pomoglo ali tebi sigurna sam da hoce!
Pozdrav
Posto je ovde aktivno zadnjih dana a kako ne bi otvarao stari/novi topik pitanje cu postaviti ovde a sve ljude dobre volje naravno saslusati povodom toga!
Naime rec je o tome da trazim neki dobar korektor za pokrivanje fleka ostalih posle akni???Hvala
Pozzz
Alo bre! nemoj tako da si drcan! moras malo da si samokritican i da priznas da si preterao! Ajde lepo nam se izvini budi dzentlmen, neverujem bas da si itoliko sirov, dobar si ti decko samo malo po neki put puknes a to nije dobro za ten! Pa ovde smo da dodjemo do lepog tena jel tako! Ajde 20 cestableta B5 "vilantae" i vides drasticne promene. Jer pazi na tebe ce to da deluje jer si mlad, meni nije pomoglo ali tebi sigurna sam da hoce!
Pozdrav [/quote]
Alo bre ko kome da se izvini??????????Ja tebi ili vi meni?!Ne znam ko je bio drcan?Ja sam lepo pitao da li si sigurna da se pije 10 tableta dnevno a ti me odmah napala kao neka maloumnica.
moje "izvini" niko nije cuo i niti ce, a ponajmanje ti,matora devojko.
a ova druga ludaca se sama umesala jer niko ne obraca paznju na nju i njeno sve vece ludilo.
i nemoj ti meni da savetujes sta da radim,molim te.bas naprotiv nisam sirov,da znas. ajde izvini mi se,prva si pocela,pa da sve zaboravimo,jer ipak mi ovde smo jedna velika porodica i treba da zivimo u slozi,miru i sreci,pa cak i ako je neko neuravnotezen i lud
jer hoces da se pomirimo,nikada nisam bio ni sa kim u svadji
please
Pozdrav
Alo bre ko kome da se izvini??????????Ja tebi ili vi meni?!Ne znam ko je bio drcan?Ja sam lepo pitao da li si sigurna da se pije 10 tableta dnevno a ti me odmah napala kao neka maloumnica.
moje "izvini" niko nije cuo i niti ce, a ponajmanje ti,matora devojko.
a ova druga ludaca se sama umesala jer niko ne obraca paznju na nju i njeno sve vece ludilo.
i nemoj ti meni da savetujes sta da radim,molim te.bas naprotiv nisam sirov,da znas. ajde izvini mi se,prva si pocela,pa da sve zaboravimo,jer ipak mi ovde smo jedna velika porodica i treba da zivimo u slozi,miru i sreci,pa cak i ako je neko neuravnotezen i lud
jer hoces da se pomirimo,nikada nisam bio ni sa kim u svadji
please [/quote]Jao bre sto si histerican! Pa ti si cak i vidovit jao jao pa za ono matora devojko ubiiiicu te maleni! Evo ja se tebi izvinjavam i nadam se da primas izvinjenje! Ne sad stvarno mislim da si malo prenaglio sa tvojim nepoverenjem kad neko nesto napise kao nap. za vitamin B5 e tu si me malo iznervirao. Evo opet ti kazem idi na www.vilantae.com i dobices svu potrebnu informaciju eto to olti kaze ne matora devojka nego ozbiljna zena! Cao! Odgovori molim te dali primas izvinjenje