Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Na nasem trzistu nema tog preparata.
Dr Gorana i ja imamo veoma dobra iskustva sa Apaisac-om, tacnije svi koji su ga koristili, pa cak i pacijenti koji uzimaju Roaccutan, a njihova koza je prilicno masna, bili su veoma zadovoljni. Ako ste raspolozeni da ne eksperimentisemo, mislim da ima resenja.
P.S. U okviru kolekcije za masnu kozu i seboroicni dermatitis, postoji i krem DS, istog brenda. To sam zaboravio, pa eto, imamo 2 resenja!
Moja majka ima neko crvenilo na licu i kao skupine nekih bubuljica. Nisu gnojave, ali ih ima dosta. Bila je dva puta kod dermatologa i davali su joj svasta, medjutim to se samo povecalo. Sta bi moglo da bude?
Na osnovu vasih saveta vec neko vreme koristim Mycogel koji daje solidne rezultate, ali mi povremeno oci peckaju i svrabe. Ne znam da to nije mozda neki sporedni efekat koristenja Mycogela. Jos nesto- da li Mycogel-om treba da se umivam i nakon sto se crvenilo povuce, odnosno stalno
Na osnovu vasih saveta vec neko vreme koristim Mycogel koji daje solidne rezultate, ali mi povremeno oci peckaju i svrabe. Ne znam da to nije mozda neki sporedni efekat koristenja Mycogela. Jos nesto- da li Mycogel-om treba da se umivam i nakon sto se crvenilo povuce, odnosno stalno
E ja se konacno odlucih da nesto pitam, posto sam po ovom ptanju jako zatvorena osoba. Medjutim kada sam video koliko ljudi ima iste probleme nadam se da i ja mogu da resim svoj.
Imam iste simptome kao i mnogi ovde, crvenilo oko nosa, po licu, izrazenije preutanje posle tusiranja...
Jos pre koju godinu vojni doktor mi je rekao "dermatitis seborroica".
E sad, vidim da je ovde uobicajena terapija od tri preparata, ne mogu da se setim koja, pa me interesuje gde tacno mogu da se nabave u Bg(nisam uspeo da povezem informacije sa foruma), i kolika im je cena?
I sta se njima postize, koji efekat?
Zahvaljujem se unapred za svaki dogovor.
Pozdrav
Mycogel za umivanje.
Sqaphan P ili S (S je jači) u zavisnosti od peruti
Antisolarna zaštita preko dana
Pozovite apoteku "SB Trade" pa će Vam dati cene.
Seboroicni dermatitis je gljivicno obolenje na predisponiranom terenu. Gljivice imaju svi a kod predisponiranih osoba se one mnoze. Kad se namnoze stvaraju produkte koji izazivaju iritaciju koze- iritirana koza je zapaljena i dehidrirana. tri su osnovna problema koja lecimo- unistavamo gljivice koje su u visku, smirujemo zapaljenje i hidriramo kozu.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Raspolozenje mi se popravlja vec.
Verujem da cu uskoro da kupim te preparate.
Da li je moguce i neki pregled zakazati i koliko se placa?
Ako ne mzoete ovako da mi kazete posaljite mi privatnu poruku.
Hvala jos jedanput.
Neko je ovde spomenuo da mu se od Mycogela jos vise zacrveni i iritira lice.I ja sam to primetila na svojoj kozi.Pocela sam da ga koristim dve,tri veceri,ali koza mi je bila crvenija i osula se.O cemu se radi?