Avene Diacneal
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ne mogu da verujem da se josh dvoumite, mogli ste na ovom forumu da vidite topic u kome je devojci prepisan Diacneal za seboreicni dermatitis koji nije pracen bubuljicama, znaci njoj se peruta koza, crveni, pa se stvaraju crveni pecati. I ona je rekla da joj je sad super, i koliko vidim vishe i ne dolazi na forum (topic >> http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=7261 )
I ja sam oduvek imao svega po par bubuljica, pa mi je krema super. Kako god odlucile sa Cleanance K necete dobiti ni priblizno iste rezultate, a platicete istu cenu za slabiju kremu.
Na kutiji od Diacneala pishe na srpskom da je za komedone, oziljke i akne, uopshte se ne pominje da je iskljucivo za tezak oblik akni, a i na papiricu koji se nalazi u kutiji na engleskom pishe da je za kozu sklonu aknama "acne-prone skin", ako to nekom znaci tezak oblik akni onda nazad na casove engleskog:)
Nemojte da se plashite jer krema uopshte nije agresivna, kod mene nema vishe peckanja, ona cak i hidrira kozu preko noci, ja vishe nemam potrebu da se umivam ujutru sapunom, dovoljna je voda, lice ostane suvo tokom dana, znaci seboregulatorno dejstvo koje ima je zapanjujuce.
I ja sam oduvek imao svega po par bubuljica, pa mi je krema super. Kako god odlucile sa Cleanance K necete dobiti ni priblizno iste rezultate, a platicete istu cenu za slabiju kremu.
Na kutiji od Diacneala pishe na srpskom da je za komedone, oziljke i akne, uopshte se ne pominje da je iskljucivo za tezak oblik akni, a i na papiricu koji se nalazi u kutiji na engleskom pishe da je za kozu sklonu aknama "acne-prone skin", ako to nekom znaci tezak oblik akni onda nazad na casove engleskog:)
Nemojte da se plashite jer krema uopshte nije agresivna, kod mene nema vishe peckanja, ona cak i hidrira kozu preko noci, ja vishe nemam potrebu da se umivam ujutru sapunom, dovoljna je voda, lice ostane suvo tokom dana, znaci seboregulatorno dejstvo koje ima je zapanjujuce.
Ma uzmi "Avene Hydrance Optimale SPF 15B 15A", kazu da je dobra i kao podloga za shminku, ja to necu moci da proverim ali tako devojke po forumima kazu:) A josh je i za osetljive tipove koze.nenna napisao:@plava, koristim Diacneal već 3 dana, tj. noći, i oduševljena sam, rizikujem da zvučim ko reklama, ali zaista je tako.
Ujednačava ten, ne isušuje lice, sužava pore, i celo lice deluje mnogo zdravije i lepše. A ovo je tek početak korišćenja, nadam se da će i dalje ići uzlaznom linijom.
Sad mi samo nedostaje odgovarajuća dnevna krema sa SPF, ali ne mogu da se odlučim, a Dragane nigde ni za lek.
Prvo, da se dobro informišemo...skvo napisao:pa naravno da razmisljamo i raspitujemo se, necu da stavljam na lice svasta.
ja sam samo rekla sta sam nasla, nisam rekla da je tacno ili ne, cisto da se ima u vidu

Mene zbunilo to što na onom sajtu piše da je za vrlo masnu kožu.

Jeste li zapazili onaj izraz "za izrazito osetljivu - netolerantnu kožu"?

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jaooo ljudi,nocas mi izasle 2 bubuljice i to jedna do druge,pa su se spojile!Ne znam kako izdrzavam da ne pocnem sa cedjenjem.
Mislim da mi je to zbog toga sto sam juce jeo cips,ali bio je light!Uzas,hranim se light,pusim light,pijem light,pa sta vise da radim???!!
Ujedacu........
Onako mi je koza OK,nema masnoce,malo crvenila,jednom recju super,ali na levom obrazu mi ovo nocas izaslo!
Pozz

Mislim da mi je to zbog toga sto sam juce jeo cips,ali bio je light!Uzas,hranim se light,pusim light,pijem light,pa sta vise da radim???!!
Ujedacu........
Onako mi je koza OK,nema masnoce,malo crvenila,jednom recju super,ali na levom obrazu mi ovo nocas izaslo!
Pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 02, 2006 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vidim da dosta vas hvali AVENE-ove proizvode.Moj problem je taj sto imam izrazito suvu i osetljivu kozu.Imam ekcem od rodjenja,koji se povremeno javlja i po licu,sto mi stvara dodatne probleme.Trenutno za lice koristim URIAGE(Emolliente Extreme),koji je solidan,ali bih probao i nesto novo.
Siguran sam da AVENE ima neki proizvod za izrazito suvu i osetljivu kozu,ali me zanima da li je neko ovde koristio te proizvode i kakva su iskustva sa njima.
Siguran sam da AVENE ima neki proizvod za izrazito suvu i osetljivu kozu,ali me zanima da li je neko ovde koristio te proizvode i kakva su iskustva sa njima.