Lush FF sapun i AD (samo na preostale akne),
uveče FF sapun i Loreal Pure zone (sebo-calmyl tm + acide salicylique)
ja sam preporođena i lepa i lice mi nije masno ,niti se peruta ,niti je crveno, niti mi izlaze nove,ja sam napokon zadovoljna!
POZZZ

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ne da bi ti tretman mehaničkog čišćenja odrao kožu s lica, nego bi ti napravili žive rane, kao što sam ja "pametnica" samoj sebi uradila pre par nedelja i još uvek imam posledice te akcije i ne znam čime da ih rešim.Jelena83 napisao:Meni je rekla da bi mi to u ovom trenutku maltene odralo kozu s licajer je previshe osetljiva... Sto je najgore, da sam otisla kod nekog drugog kozmeticara verovatno bi mi i uradili mehanicko ciscenje, jer sama sama instistirala na tome
ko zna sta bi tek tad bilo...
Kamo sreće da mi je mašćenje lica jedini problem...Emilija napisao:Nena,jesam li dobro shvatila da ti imas problem samo sa masnocom koze?
Ako ti je samo to problem onda nema potrebe da toliko eksperimentises.Mehanicko ciscenje nikako ne moze da ti pomogne-veruj mi.
Ja sam svoje lice iz katasrofalnog stanja(blago receno) skroz sredila uz Diacneal,ti si rekla da ti ne odgovara,ali mislim da si sigurno negde napravila gresku,samo ne znam u cemu,jer se meni koza nikad nije susila od njega.
Sto ne probas Avene losion,on ima puder u sebi i sluzi protiv mascenja i sjaja koze?Meni je super,koza mi uopste nije masna i ne sija se.Pored njega,koristim Hydrance optimal legere kremu.
Da, stavljam puder skoro svaki dan, mada se trudim da ga namažem u jako tankom sloju kad je ovako toplo vreme, pa da mi to bude umesto zaštitne kreme.Emilija napisao:
nenna,da li stavljas puder na lice?
SKVO a u kom liliju si videla te mini apoteke...to mi zvuci skroz super!!skvo napisao:Aha, imas pakovanje od 50, 150 i 300ml, a cene su oko 350, 550, 750... otprilike.
Imas u lillyima u kojima je sada i mini apoteku, tamo je jeftinije.
Jako lepo umiri lice, manje se masti, hidrira kozu, bas je dobra stvar