to je mast,meni se koza ne masti,dosta mi pomaze,ali koza ujutru kada ustanem izgleda uzas dok se ne umijem,a posle extra.jednom recju prija mi,videcu kasnije kako ce biti.nenna napisao:bobo, kakav je Plantoderm? Jel to krema ili nesto drugo?
Avene Diacneal
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Ja koristim Plantoderm jedno mesec i po, mozda dva meseca i dalje je jednako efikasan. Kazem, prvi put da mi nesto iscisti mitisere, cak i one "tvrdokorne" na nosu, namazem ih (nos u malo tanjem sloju) i posle dva sata - cisto. Plantoderm jeste mast, ali ne klasicno - kao da ste uzeli neku masnu kremu, pa pocnete da se sijate
, nego je onako teze teksture, kao cinkova pasta. Jeste da kad ustanete izgledate kao mali zeleni sve dok se ne umijete, ali vredno je toga 

treba mi mala pomoc...
i kakavi su utisci onih koji koriste AveneDiacnel NEKO DUZE VREME...mrzi ime da citam svih 44 strana
...
Ja sam kupila ovi kremu i imam nameru da pocnem da je stavljam, ali bila sam kod kozmeticarke pre 3 dana, tako da nisam sigurna da li bih trebalo da prvo sacekam da mi otpadnu krastice, pa tek tada pocnem ca Avene ili bih mogla odmah?
Da li ima neke pametne upucene glavice koja bi mogla razresiti moju dilemu?

Ja sam kupila ovi kremu i imam nameru da pocnem da je stavljam, ali bila sam kod kozmeticarke pre 3 dana, tako da nisam sigurna da li bih trebalo da prvo sacekam da mi otpadnu krastice, pa tek tada pocnem ca Avene ili bih mogla odmah?
Da li ima neke pametne upucene glavice koja bi mogla razresiti moju dilemu?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am
mitiseri ne mogu da nestanu posle dva sata mazanjem mascu-kada bi to stvarno bilo moguce, svi kozmeticari bi bankrotirali.Mitiseri se uklanjaju iskljucivo mehanickim ciscenjem, a preveniraju se redovnim pilingom koze.Omen napisao:Ja koristim Plantoderm jedno mesec i po, mozda dva meseca i dalje je jednako efikasan. Kazem, prvi put da mi nesto iscisti mitisere, cak i one "tvrdokorne" na nosu, namazem ih (nos u malo tanjem sloju) i posle dva sata - cisto. Plantoderm jeste mast, ali ne klasicno - kao da ste uzeli neku masnu kremu, pa pocnete da se sijate, nego je onako teze teksture, kao cinkova pasta. Jeste da kad ustanete izgledate kao mali zeleni sve dok se ne umijete, ali vredno je toga
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Diacneal koristim vec 2 meseca s tim da sam pravila manje prekide jer mi je pravio haos na licu. Medjutim posle pauze od nedelju dana ponovo sam pocela da ga mazem (iako sam resila da ga vise ne upotrebljavam) i onda sam otkrila da mi vise nije uopste tako agresivan. Sada ga redovno koristim i necu reci da je nesto extra jer mi je lice i dalje crveno od starih bubuljica, a inace imam jako svetlu i tanku kozu pa se sve vidi. Da li je ovo prava krema za mene ne znam ali znam da kad je potrosim necu je ponovo kupiti. Mogu samo da kazem da mi vise ne isusuje kozu i ne peruta lice kao u pocetku kada sam licila na mladi poluoljusteni krompir.
Ja sam otishla kod kozmeticarke s namerom da uradim mehanicko ciscenje, ali je rekla da mi je koza toliko dehidrirana da to nikako ne bi smela da mi uradi
Koza na i oko nosa i pomalo na bradi mi je crvenkasta i to je valjda zbog stresa/problema sa cirkulacijom i dehidratacije ili cega vec
Elem, stavljala mi je neke hidrantne ampule na lice i radila limfnu drenazu. Stavila je onaj cd sa opustajucom muzikom i trljala je ruke aromaticnim uljima dok je radila tretman, bilo je cool
Batalila sam Cleanance K koji koristim oko dva meseca, odradicu jos jedan ili dva tretmana da se koza hidrira i tek onda evenutalno
moze mehanicko ciscenje mitisera. Dala mi je kozmeticarka neku kremu koja se koristi kod iritirane koze i mazem samo to. Na kremi pise da je za sve tipove koze, to mi je bilo mnooogo sumnjivo ali mi za divno cudo ne masti kozu. I zabranjeno mi je da stavljam puder
Kozmeticarka mi je totalno preokrenula navike i prekinula eksperimente sa kremama/pilinzima/maskama
ali joj verujem zato sto je mojoj komsinici (koja je takodje na forumu, nick Emilija) odlichno sredila lice, inache ne znam bas da li bih je ovoliko slusala 

Batalila sam Cleanance K koji koristim oko dva meseca, odradicu jos jedan ili dva tretmana da se koza hidrira i tek onda evenutalno

Kozmeticarka mi je totalno preokrenula navike i prekinula eksperimente sa kremama/pilinzima/maskama

Rekla sam TVRDOKORNE. Dakle, radim ciscenje maskom od gline i cedim ih, pa sam slobodna nekoliko dana od njih, ali se u medjuvremenu pore napune i stvore male mitisere, vise tackice zapravo, koji ne mogu da se istisnu (nisu zreli), e oni mogu da ostave oziljke (bar na mom nosu) i imaju vodenkasti sadrzaj, ne kao oksidovani sebum (cvrst). E tu mi pomaze mnogo plantoderm, a i za mala potkozna cudovistajovanaklea napisao:mitiseri ne mogu da nestanu posle dva sata mazanjem mascu-kada bi to stvarno bilo moguce, svi kozmeticari bi bankrotirali.Mitiseri se uklanjaju iskljucivo mehanickim ciscenjem, a preveniraju se redovnim pilingom koze.Omen napisao:Ja koristim Plantoderm jedno mesec i po, mozda dva meseca i dalje je jednako efikasan. Kazem, prvi put da mi nesto iscisti mitisere, cak i one "tvrdokorne" na nosu, namazem ih (nos u malo tanjem sloju) i posle dva sata - cisto. Plantoderm jeste mast, ali ne klasicno - kao da ste uzeli neku masnu kremu, pa pocnete da se sijate, nego je onako teze teksture, kao cinkova pasta. Jeste da kad ustanete izgledate kao mali zeleni sve dok se ne umijete, ali vredno je toga

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koristim Ad vec cetri ned. Prve dve ned. sam bila u haosu , nervirala sam se zbog perutanja , crvenila-puder nisam smela ni da stavim -izgledala sam skroz "neuredno".Ni jedna mi krema nije pomogla da se resim "isusenosti "lica ! A onda mi je mama kupila "multiaktiv "kremu , zalenu ,dnevnu.I pocela sam da je mazem tako sto bih uvece stavila AD , sacekala bih nekih pola sata ili sat -sve jedno i preko toga bih stavila Multiaktiv , ujutro bih se umila i opet stavila "multiaktiv" i posle dva dana takvog tretmana , perutanje je prestalo , a koza mi je sve lepsa !
E sad , mislim da je sa Ad kremom fora , da nadjes adekvatnu kremu koja ce ti hidrirati lice onoliko koliko je tvojoj kozi potrebno(to je vec sad individualno ).
Jos samo da dodam da sam sa Ad kremom krenula da bih se resila bubulj. koje mi nisu prolazile (na bradi )i crvenila i sitnih neravnina od akni (sa mitiserima nemam probleme )
Eto , ja sam zadovoljna ,a vidim da dosta njih nije ....Pozz
E sad , mislim da je sa Ad kremom fora , da nadjes adekvatnu kremu koja ce ti hidrirati lice onoliko koliko je tvojoj kozi potrebno(to je vec sad individualno ).
Jos samo da dodam da sam sa Ad kremom krenula da bih se resila bubulj. koje mi nisu prolazile (na bradi )i crvenila i sitnih neravnina od akni (sa mitiserima nemam probleme )
Eto , ja sam zadovoljna ,a vidim da dosta njih nije ....Pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Znam ,bobo , al' mislim da treba izdrzati neko duze vreme (plus sa nekom odgovarajucom hidrirajucom kremom)-da bi se rezultati zaista videli ! Jer meni je bio problem to sto nisam imala odgovarajucu hidrataciju koze ! Sad sam stvarno zadovoljna i cekam da prodju dva meseca (min. ) da vidim sta ce se desiti !
Kad vec volite aha kreme, moja drugarica je imala bas problema sa aknama - vrlo masnu kozu i gomilu potkoznih bubuljica i male depigmentacije. Koristila je (koristi) Afrodita professional AHA LIQUID CRYSTAL, a sad sam kopala po netu i videla da sadrzi aloju, B5 i E + glikolnu kiselinu. Njoj se lice preporodilo, depigmentacije skoro da nema, ili se daju srediti uz malo koektora, izadje joj jedna bubuljica u dva meseca, a kaze da joj uopste nije agresivna kremica. Eto pa pogledajte sajt ispod.
http://shop.beauty-face-celle.de/index. ... 52c8c622cc
http://shop.beauty-face-celle.de/index. ... 52c8c622cc