Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ja jos nisam kupila kremu za dan sa SPF
Lice mi je super, i prosto se plasim da cu da pokvarim stanje ako ubacim neki novi preparat koji do sad nisam koristila.
Inace, kad sam radila tretmane vocnim kiselinama proslog proleca, za zastitu sam kupila kremu u boji Dercome Simplex, (Dr Wolf, koji proizvodi i Dercome Clear) koja je oil free, non-comedogenic i sadrzi UV filter. Tada sam je jedva nacela, jer mi je bila mnogo tamna, ali sad sam jos uvek koliko-toliko crna od mora, pa mi super stoji na licu, a i ne masti ga.
Ako se pokaze da je Sebamed koju Bobo koristi dobra i ne masti lice na duze staze, nabavicu je i ja. Ne bih da rizikujem sa Hyseke 25 ili Avene hidratantnom sa SPF 15, ovde jos uvek niko nema direktno iskustvo sa njima
Mene Avene Diacneal nije peckala prvih 20 dana a onda je sinoc pocela da pecka. Posto se umivam Fresh Pharmacy-em koza mi je gotovo totalno nemasna zadnjih par dana. Inaceu pocetku sam vec utripovala da mi sve ovo nece pomoci, ali nadam se da su ovo sigurni znaci poboljsanja
ja imam neku kremu dr. Wolf Anefug simplex, prijateljica mi je donela iz nemacke, to je krema u boji,cudnog mirisa, ali posto je uputstvo na nemackom da li je neko koristio tu kremu,i zna li da li je uopste za masnu kozu???
valentine napisao:Mene Avene Diacneal nije peckala prvih 20 dana a onda je sinoc pocela da pecka. Posto se umivam Fresh Pharmacy-em koza mi je gotovo totalno nemasna zadnjih par dana. Inaceu pocetku sam vec utripovala da mi sve ovo nece pomoci, ali nadam se da su ovo sigurni znaci poboljsanja
to ti je znak da su retinoidi poceli polako da deluju ,
slicno je i sa roakutanom samo to krene odma posle dan dva ,
sve u svemu zanimljiva krema dodje neshto ko spoljashnji roakutan , zato je sigurno i veoma efikasna!
rajci napisao:ja imam neku kremu dr. Wolf Anefug simplex, prijateljica mi je donela iz nemacke, to je krema u boji,cudnog mirisa, ali posto je uputstvo na nemackom da li je neko koristio tu kremu,i zna li da li je uopste za masnu kozu???
Imas na www.altavista.com translator, prekucaj tekst na nemackom i translator prevodi na engleski... onda ce ti svakako biti lakse da razumes o cemu se radi
Zelio bih i ja da pokusam sa tom kombinacijom Lush + Avene Diacneal, ali pritom moram da znam kako ta dva preparata uticu na seboroicnu kozu, odnosno masnu kozu sklonu seboroicnom crvenilu, pomalo i ljustenju. Ima li neko iskustva sa tim, odnosno preporuku?
Ne bih da lijececi akne, pogorsam ovu drugu boljku ...
Svratila sma malopre do one drzavne apoteke u knez mihajlovoj, i rekla mi je da predstavnik avene-a dolazi da drzi promociju povremeno, pa cu tada otici i pitati za savet. Ona, apotekarka, mi je rekla da je skoro sto posto sigurna da ne mora neka uv zastita uz diacneal, samo mora neka krema, cisto da se zastiti koza, ali je rekla da dodjem i pitam strucnjaka . Prenecu vam utiske.
Inace, idem u hometown sutra, pa se pisemo za par dana.
poz svima