Avene Diacneal

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Ja jos nisam kupila kremu za dan sa SPF :-?
Lice mi je super, i prosto se plasim da cu da pokvarim stanje ako ubacim neki novi preparat koji do sad nisam koristila.

Inace, kad sam radila tretmane vocnim kiselinama proslog proleca, za zastitu sam kupila kremu u boji Dercome Simplex, (Dr Wolf, koji proizvodi i Dercome Clear) koja je oil free, non-comedogenic i sadrzi UV filter. Tada sam je jedva nacela, jer mi je bila mnogo tamna, ali sad sam jos uvek koliko-toliko crna od mora, pa mi super stoji na licu, a i ne masti ga.

Ako se pokaze da je Sebamed koju Bobo koristi dobra i ne masti lice na duze staze, nabavicu je i ja. Ne bih da rizikujem sa Hyseke 25 ili Avene hidratantnom sa SPF 15, ovde jos uvek niko nema direktno iskustvo sa njima
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja ne bih pocinjala dok ne uzmem neku sa zastitom... :roll:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Vise nisam u toku,ali ne znam zasto se dvoumite oko Avenine hidratantne sa SPF 15? Krema uopste nije masna,a namenjena je osetljivoj kozi lica.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Pa nismo znali da nije masna :wink:
hvala na informaciji :D
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Pa zar je makki ne koristi?

Mislila sam da da...zato se i cudim otkud nedoumica.

Krema je super,ja je koristim ,dakle,imate informaciju iz prve ruke. :)
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Andjela koliko koshta Avene Hydrance Optimale SPF 15B 15A ??

Ja sam je preporucivao jer sam citao da je dobra po internetu, a kupio bih je ranije da je ima u mom gradu, ovako moram da se strpim do ponedeljka.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Mislim da je negde oko 1000 dinara, s tim sto je dovoljno da se stavi u malim kolicinama i koliko do sada procenjujem,krema ce trajati relativno dugo.
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Mene Avene Diacneal nije peckala prvih 20 dana a onda je sinoc pocela da pecka. Posto se umivam Fresh Pharmacy-em koza mi je gotovo totalno nemasna zadnjih par dana. Inaceu pocetku sam vec utripovala da mi sve ovo nece pomoci, ali nadam se da su ovo sigurni znaci poboljsanja
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Sta je sa cuvenom Hyseke 25+??? Zar je moguce da je niko nije koristio , a svi je toliko hvale???!?!?!?!! :oops:
rajci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 10:18 pm

Post od rajci »

ja imam neku kremu dr. Wolf Anefug simplex, prijateljica mi je donela iz nemacke, to je krema u boji,cudnog mirisa, ali posto je uputstvo na nemackom da li je neko koristio tu kremu,i zna li da li je uopste za masnu kozu???
alekbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 4:07 pm

Post od alekbg »

valentine napisao:Mene Avene Diacneal nije peckala prvih 20 dana a onda je sinoc pocela da pecka. Posto se umivam Fresh Pharmacy-em koza mi je gotovo totalno nemasna zadnjih par dana. Inaceu pocetku sam vec utripovala da mi sve ovo nece pomoci, ali nadam se da su ovo sigurni znaci poboljsanja
to ti je znak da su retinoidi poceli polako da deluju ,
slicno je i sa roakutanom samo to krene odma posle dan dva ,
sve u svemu zanimljiva krema dodje neshto ko spoljashnji roakutan , zato je sigurno i veoma efikasna! :)
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Andjela hvala na information-u :P
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

rajci napisao:ja imam neku kremu dr. Wolf Anefug simplex, prijateljica mi je donela iz nemacke, to je krema u boji,cudnog mirisa, ali posto je uputstvo na nemackom da li je neko koristio tu kremu,i zna li da li je uopste za masnu kozu???
Imas na www.altavista.com translator, prekucaj tekst na nemackom i translator prevodi na engleski... onda ce ti svakako biti lakse da razumes o cemu se radi :lol:
buruchaga85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 11:11 pm

Post od buruchaga85 »

Zelio bih i ja da pokusam sa tom kombinacijom Lush + Avene Diacneal, ali pritom moram da znam kako ta dva preparata uticu na seboroicnu kozu, odnosno masnu kozu sklonu seboroicnom crvenilu, pomalo i ljustenju. Ima li neko iskustva sa tim, odnosno preporuku?
Ne bih da lijececi akne, pogorsam ovu drugu boljku ...

Hvala!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Svratila sma malopre do one drzavne apoteke u knez mihajlovoj, i rekla mi je da predstavnik avene-a dolazi da drzi promociju povremeno, pa cu tada otici i pitati za savet. Ona, apotekarka, mi je rekla da je skoro sto posto sigurna da ne mora neka uv zastita uz diacneal, samo mora neka krema, cisto da se zastiti koza, ali je rekla da dodjem i pitam strucnjaka :) . Prenecu vam utiske.
Inace, idem u hometown sutra, pa se pisemo za par dana.
poz svima :)
Odgovori