Veceras sam bio nasamo sa svojom ribom koja je starija od mene dve godine,i dizao mi se svaki cas...E,ona to oseti pa me uhvati za karu,a ja se uplashim kao pi*ka[quote][/quote]
Ovo je jedan od mnogobrojnih citata,(neka mi oprosti doticni sto bas njega citiram,to je samo zato sto je jedan od poslednjih),kojima mislim da nije mesto ovde!Dajte ljudi malo apelujte da se normalnije izrazavamo,ipak je ovo medicinski forum i treba ga tako i dozivljavati!Ima nas mnogo ovde i ima nas raznih,ok,ali ukljucimo bar malo pravila lepog ponasanja u ove diskusije i nek se konacno ukljuce urednici i neka UREDJUJU sto se treba urediti!!!Znam da ce me mnogi sada docekati na noz ali iskreno,jako mi smeta kada naidjem na ovako formulisane postove,jer je za mene ovaj forum nesto ozbiljno!Pokazimo malo postovanja jedni prema drugima jer ovde nas ima od 7-77 god.!Hvala i pozdrav svima!!!
U pravu si Dea!Mogu sve da razumem...Klinci postavljaju "glupa pitanja" zato sto su mladi,neiskusni,neobavesteni i kad se uzmu u obzir njihove godine treba im izaci u susret,posavetovati ih itd.To mi je ok,ali recnik je nesto na sta bi svi mi trebalo da obratimo paznju pri postavljanju teme na ovom forumu!!!
Hvala lepo!!!Iskreno,nisam ni znala za ovu opciju...Ubuduce cu je koristiti ali pritom molim i ostale kojima smeta isto sto i meni da se ukljuce u akciju,kako bi nas forum zablistao u pravom sjaju!!!Hvala jos jednom!Pozdrav!!!
Nema tu sta da se cisti kad bi ljudi radili svoj posao.
Evo ja sam postavio pitanje u podforumu Dermatologija posto mislim da bi tema trebala biti tamo i 5 dana vec ne dobijam odgovor. A ona tema o bubuljicama i jos jedna ima 100 strana, za koje sumnjam da je svaka poruka bila vezana za temu.
A moj problem nije bas za tu temu.
Ovo je medicinski forum znaci da bi trebalo da ima lekar iz te oblasti koji ga uredjuje, i odgovara.
Evo poslao sam pp i adminu i jos jednom valjda "doktoru" i ne dobijam odgovor na poruku. E zbog toga je forum u stlu citata iz prve poruke, znaci NEPROFESIONALAN
prilepcanka napisao:ne e za ovde no ne znaev kaj da kazam
Pelagonko, doktori su samo nekoliko njih ovde, ostali su "obican svet", koji deli savete i (ili) svoja iskustva.
Ako na svakom podforumu nema bar jedan doktor koji ce forum da poseti svaka tri dana i da posveti 10 min - 20 min za nove teme ili poruke (nova pitanja) onda ovaj forum gubi svoj smisao i pretvara se u pricaonicu.
Ljudi, na ovom ima samo par doktora koji su redovni, i to je koliko shvatam na dobrovoljnoj bazi, znaci iza ovog foruma ne stoje organizovano doktori, i ako niste dobili odg, verovatno nema ko da odgovori.