Ocistimo forum - neprikladne poruke

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Re: Ocistimo forum - neprikladne poruke

Post od spy »

:wink:
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jedna »

prilepcanka napisao:ne e za ovde no ne znaev kaj da kazam

Forumot e prekrasen i mnogu korisen

sekojdnevno go posetuvam i mn mi e milo sto postoi

i sakav samo da prasam samo doktori odgovaraat na postavenite prasanja?
Pelagonko, doktori su samo nekoliko njih ovde, ostali su "obican svet", koji deli savete i (ili) svoja iskustva. :D
help123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2011 11:59 pm

Post od help123 »

Nema tu sta da se cisti kad bi ljudi radili svoj posao.

Evo ja sam postavio pitanje u podforumu Dermatologija posto mislim da bi tema trebala biti tamo i 5 dana vec ne dobijam odgovor. A ona tema o bubuljicama i jos jedna ima 100 strana, za koje sumnjam da je svaka poruka bila vezana za temu.

A moj problem nije bas za tu temu. :oops:

Ovo je medicinski forum znaci da bi trebalo da ima lekar iz te oblasti koji ga uredjuje, i odgovara.

Evo poslao sam pp i adminu i jos jednom valjda "doktoru" i ne dobijam odgovor na poruku. E zbog toga je forum u stlu citata iz prve poruke, znaci NEPROFESIONALAN
help123
Novi član
Novi član

Post od help123 »

Jedna napisao:
prilepcanka napisao:ne e za ovde no ne znaev kaj da kazam
Pelagonko, doktori su samo nekoliko njih ovde, ostali su "obican svet", koji deli savete i (ili) svoja iskustva. :D
Ako na svakom podforumu nema bar jedan doktor koji ce forum da poseti svaka tri dana i da posveti 10 min - 20 min za nove teme ili poruke (nova pitanja) onda ovaj forum gubi svoj smisao i pretvara se u pricaonicu. :evil:

Za to otvorite offtopic pa da tamo offtopicimo. :)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ljudi, na ovom ima samo par doktora koji su redovni, i to je koliko shvatam na dobrovoljnoj bazi, znaci iza ovog foruma ne stoje organizovano doktori, i ako niste dobili odg, verovatno nema ko da odgovori.
help123
Novi član
Novi član

Post od help123 »

Dejanbg napisao:Ljudi, na ovom ima samo par doktora koji su redovni, i to je koliko shvatam na dobrovoljnoj bazi, znaci iza ovog foruma ne stoje organizovano doktori, i ako niste dobili odg, verovatno nema ko da odgovori.
Napisao sam da onda forum gubi smisao.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Postoji razmena iskustava.
Ana_88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 17, 2009 10:45 pm

Post od Ana_88 »

Pa ako pogledamo, polovina (ako ne i vise) moderatora je neaktivna po 2 godine i nije mi jasno zbog cega su jos uvek ''moderatori''.Treba i tu napraviti cistku i staviti nove, najaktivnije forumase da uredjuju. Ovako imati 5 moderatora od kojih su 4 neaktivna nema nikakvog smisla. Dr Ivica je davno trebao da bude postavljen za moderatora sobzirom na to koliko je vremena izdvajao za posecivanje i strucne odgovore na forumu... Zalosno je izgubiti takvog lekara na forumu na kome ima svega par doktora... Ali izgleda da administrator nema neku veliku zelju za poboljsanjem foruma sobzirom na to koliko se brine o njemu...
Glasanje za specijalizaciju: http://doktormedicine.weebly.com
Mr.X
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mr.X »

Pa ovom forumu je samo naziv doktor, doktora ima najmanje a ni administrator ne svraca cesto. :wink:
*
Odgovori