^to meni ne radi
Ja ne znam je li o do mene, ali nece...
Bash sam se smorila shto moram peshke da radim sve....
Isto tako i bilo koja od opcija npr. menjanje boje tekstu, velichina fonta, i slichno...
Posebno kada zelim da naglasim neki deo teksta menjajuci mu boju, mnogo je teze ovako kako je sada....
Meni radi na forumu fakulteta koji je takodje radjen u php-u... kao i ovaj ako se ne varam....
Tako da ne moze biti da je do browser-a....
Hm...neshto drugo je u pitanjum, ali never mind...
Peshke cu, ne zurim nigde....
Pozdrav!
Kod tih sajtova ćeš samim uploadom slike dobiti referentne kodove koje treba samo da prekopiraš u polje za pisanje poruke... A ako dobiješ samo link ka fotografiji (sa ekstenzijom .jpg, .jpeg, .png ili .gif), potrebno je da ga staviš u kod na sledeći način:
Na gore navedene načine, slika će se prikazati u samom postu. Ako je slika prevelika, ili možda nisi dobila kodove za "thumbnail" (manju sliku koja vodi ka većoj), link postavi u URL kodove (Znači, isto kao i gornjem primeru, samo umesto "img" staviš "url" - i na početku, i na kraju).
I to je to.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.