ANALNI SEX,PITANJA I ODGOVORI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

sima123456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 9:23 pm

ANALNI SEX,PITANJA I ODGOVORI

Post od sima123456 »

Imam 23 godine i jos uvek sam devica,sa deckom vec neko vreme upraznjavam analni sex.Recite mi da li je to opasno i sta jos preporucujete jer zelim da ostanem devica do braka????
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od patraskovic »

Nešto sam čitala o analnom sexu i nemam ništa protiv tuđeg izbora.
Strpljenjem i vještinom bi praktikovanje ove sexualne „tehnike” moglo za oba partnera biti zadovoljstvo.
Higijena je kod svih analnih praktika veoma važna.
Siguran sex je nužan, ako se želimo zaštiti od razmene telesnih izlučevina, a time i od prenošenja polnih bolesti...
znači KONDOM !!!!

To što si devica i što želiš ostati devica do braka (a upražnjavaš analni sex ) je odraz tvog karaktera.
Neiskrena si prema partneru i sa velom tajni želiš ući u brak !!!Znači tebi je važno da nevina uđeš u brak a to sa koliko njih ćeš imati anal. sex se ne uvažava vrlo kontraverzno.

Kakv hendikep u samom startu za jedan uspešan brak :cry:
Tvoje predrasude vuku korene od nekud a ti razmisli odakle ?!
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Kod analnog seksa je obavezno koristiti kondom jer je anus leglo bakterija i zbog jaceg trenja lakse se stvaraju ranice. U sustini trebalo bi i kod oralnog mada to ljudi obicno ne rade. :( Za ostale vidove "aktivnosti" procesljaj net, naci ces gomilu ideja...:roll:

Sto se kontroverznog "cuvanja nevinosti" tice, sve zavisi od toga da li ces prema buducem muzu biti iskrena i reci da si imala seksualne kontakte (a analni i oralni seks jesu seksualni kontakti) ali si eto sacuvala himen da bi tehnicki izgubila nevinost bas sa njim...tako bi jedino bilo fer...mada verujem da momcima nista ne znaci da tehnicki oduzmu nevinost devojci koja je pre toga prosla svasta. A ako hoces da ga lazes batali to, prelomi se, idi do kraja, nije seks nista sramotno i glupo je da zbog neke detinjaste fantazije o ulazenju nevina u brak koju nisi sposobna da ispostujes (a vecina nije, zivi smo ljudi) pravis ovakve licemerne kombinacije. Ali to vec nije rasprava za ovaj forum.
drarko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am

Post od drarko »

Cemu ova tirada o himenu kad je sima1234567 musko ???!!!
Cat
Aktivan član
Aktivan član

Post od Cat »

Mislis na osnovu nicka? Pa to nista ne znaci...ja gledam poruku a poruka je pisana iz zenskog ugla...valjda...malo mi je tesko da zamislim musko u toj situaciji... :lol:
drarko
Stalni član
Stalni  član

Post od drarko »

Pa zar analni pre vaginalnog? :o
Tu nije nesto u redu, tako to ide kod homoseksualaca ali ko zna???
Nekada se za sve znao red a ovo sada .... sve preko reda ....

U svakom slucaju, Sima1234567 da se javi svom lekaru za pomoc.
Cat
Aktivan član
Aktivan član

Post od Cat »

drarko napisao:Pa zar analni pre vaginalnog? :o
Pa lepo pise, to je zgodan nacin da bude sexa a devojka ostane "nevina" do braka...zbog toga tirada...u stvari nisam htela da pisem tiradu vec da skrenem paznju na neke stvari ali me ovakve situacije iznerviraju pa je ispalo ostrije nego sto sam htela.
sima123456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 9:23 pm

Post od sima123456 »

Sima123456 jeste musko,ja sam.Poruku smo sastavili moje devojka i ja.Nju je interesovalo sve to oko analnog seksa,sto se tice toga da li je imala odnose sa drugim muskarcima,sa sigurnoscu mogu reci da nije.Takodje zelim dodati da u brak zelimo uci ona i ja,nema drugih,trecih itd.Molim vas da ne ulazite u problematiku ko je napisao poruku vec da se usresredite na pitanje i da date odgovor ako znate,jer bi to nama veoma pomoglo,a posebmo mojoj devojci.
Unapred hvala. SIMA :-? :-?
drarko
Stalni član
Stalni  član

Post od drarko »

Eee, pa sada kapiram sta se ovde desava!
Recite mi da li je to opasno i sta jos preporucujete jer zelim da ostanem devica do braka????
Nije opasno ako to prija i tebi i njoj, koristite neko lubrikantno sredstvo jer je tako lepse, ne zurite jer onda ispadaju hemoroidi.

A sto se tice preporuke mozete da koristite i vibratore, dildo, dingove, dongove, lutke na naduvavanje, ruže zadovoljstva, veštacke vibro-vagine, analne proždrljivce, japanske kuglice, analne kuglice ...
Srecno
Marija27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 11:28 pm

Post od Marija27 »

"A sto se tice preporuke mozete da koristite i vibratore, dildo, dingove, dongove, lutke na naduvavanje, ruže zadovoljstva, veštacke vibro-vagine, analne proždrljivce, japanske kuglice, analne kuglice ... "

Stvarno kontradiktorno...sve to, ali ce uci nevina u brak! Posle svega navedenog, stvarno je samo tehnicka stvar gubljenja nevinosti ostala...Ok, svako zna svoje!
miracool
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 10:33 pm

Post od miracool »

Analni sex nije opasan, ali treba dosta strpljenja za oboje. :P
By the way, za ostale neke nacine ne znam i glupo mi je da pisem o tome, pokusajte na neki sajt ali u svakom slucaju nije opasno.
Sreco i uzivajte do braka a onda jos vise
xantipa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2005 8:31 am

Post od xantipa »

Ja se izvinjavam ako se mešam u nešto što me se ne tiče, ali može li neko da mi objasni, koji razlog može postojati za čuvanje nevinosti do braka, osim onog moralnog i duhovnog, koji mi ne deluje da je ovde u pitanju? ...
Dakle, pitam samo teoretski...
drarko
Stalni član
Stalni  član

Post od drarko »

Mislim da ovde nema dubljih moralno-duhovnih razloga vec je samo prisutan trud jednog momka koji zeli da eksperimentise kada su u pitanju ljubavni polni kontakti, a cela prica je pokrenuta da bi momak stavio devojci do znanja da to nije opasno. Pa kada ona to procita ovde i uveri se u to, onda samo preostaje tehnicka implementacija gore navedenog plana. :wink:
xantipa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2005 8:31 am

Post od xantipa »

Pa meni je logično da je svima prijatniji onaj normalan način... Ali valjda ja nisam merodavna.
drarko
Stalni član
Stalni  član

Post od drarko »

Uglavnom se eksperimentise kada se sve konvencionalne (normalne) metode iscrpe i "dosade" ali uvek ima izuzetaka koji krecu "od pozadi". :oops:
Zaključana tema