Nikakvom posebnom dijetom, samo je regulisala ishranu-manje hleba (max 1 parce dnevno), nista od slatkisa sem crne cokolade kad bas prigusti, nista od gaziranih i negaziranih sokova sem prirodnih (znaci cedjenih na sokovniku), nista od grickalica, nista masno, 5 obroka dnevno po malo. Vazno je i da jedes polako jer mozak sa 20 minuta zakasnjenja prima informaciju da je stomak sit.
Imala je i jednu caku... kad joj se prijede nesto od "zabranjenog" odmah je isla da pere zube jer posle paste ukus hrane je drugaciji
Sem toga krenula je redovno na trcanje i u teretanu gde je preskala vijacu, vozila bicikl, koristila steper itd. To je praktikovala svakodnevno, svaki put nesto drugo.
Sve u svemu-nista neizdrzivo. E sad, ona nije tih 20 kg skinula za 2 meseca (ko sto "stroge" dijete obecavaju

) ali ja verujem da je smrsala zdravo i sad, posle 2 god se super oseca, nije vratila kilazu i ne visi joj koza (mada kod tebe nije problem sa viskom koze).
A sto se tice tih meraca masti, batali to. Ja imam 180 cm i 62 kg i po svim tim meracima ja sam anoreksicna a u stvari sasvim normalno izgledam (ne kazem to samo ja

).