Abdominalna regija, elasticnost koze i tkiva, liposukcija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ali znas zasto to smatra - zato sto i ona ima isti takav stomak
:lol: :lol: :lol:

Moj decko je od kad smo zajedno dobio jedno 10ak kila, sve otislo u stomak, posto se gospodin covek opustio, ne trenira vise a i sta ce mu lep stomak kad ima devojku (koja pritom lepo kuva pa se i ona optuzuje za stomak 8) ):lol: Od nekadasnjih plocica ispalo je nesto slicno, manje doduse ali opustio se. I meni ne smeta (iako nemam isti takav :lol: ), jeste da ne bih imala nista protiv da se vrati u prethodno stanje ali prevazisli smo ffizicki izgled kao jedini faktor privlacnosti :wink:
Tako i u tvom slucaju, uzmi i ljubav u obzir :wink: Samo nemoj da ti ona bude opravdanje u neskidanju kilaze ko sto je mom :-? U svakom slucaju si u boljoj poziciji nego da si sam, polako se baci na posao, nemas sad koga da zavodis stomakom (bar ne bi trebalo :P ) pa ti ne trebaju instant rezultati poput liposukcije :wink:
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

KapiKachu86 napisao:
sunny_n napisao:Pazi, s obzirom da si imao znatan visak kilograma, sasvim je moguce da se koza malo istegla. Trebalo bi da se zdravo hranis i da radis vezbe, stanje ce se popraviti. Izbegavaj alkoholna pica, tu mislim i na pivo... Inace, tvoj slucaj nije ni za kakvu estetsku intervenciju, posmatraj sve to sa malo vedrije strane. Mnoge devojke smatraju da su takvi stomacici privlacni! :)
Imam jednu takvu :P

Ali znas zasto to smatra - zato sto i ona ima isti takav stomak :D (ne treba im tepati stomacici, salca i slicno to je samo ublazavanje problema :-? )

8) :roll:
Ma kakav problem! Ovo je sve ok, sto ne znaci da ne treba da vodis racuna. :D Vezbice i laganija hrana i sve ce biti pod kontrolom. Licno, ne volim kada se ljudi mnogo ugoje odnosno zapuste, nebitno da li imaju partnera ili ne... Kada si ti u pitanju, jos uvek je sve normalno.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Ja poznajem puno ljudi koji slicno izgledaju posle skinutih 10-20kg, sto je i logicno, koza je bila nategnuta toliko godina i kad smrsas ostane visak. Takodje, vidim da im na dalje zdrav zivot i pridrzavanje dijeta nije pomogao da se tog viska rese, tako da nisam sigurna da moze sve to tako. Naravno, to je moje individualno misljenje...
KapiKachu86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 2:54 pm

Post od KapiKachu86 »

dannina napisao:Ja poznajem puno ljudi koji slicno izgledaju posle skinutih 10-20kg, sto je i logicno, koza je bila nategnuta toliko godina i kad smrsas ostane visak. Takodje, vidim da im na dalje zdrav zivot i pridrzavanje dijeta nije pomogao da se tog viska rese, tako da nisam sigurna da moze sve to tako. Naravno, to je moje individualno misljenje...
Preciznije moje misljenje je da to NIJE visak KOZE, koza je debela kao deblji list papira (ok, malo vise ako se uzme u obzir i dermis i duboki slojevi), u pitanju su ustvari masne celije koje nisu unistene, dijetom su te osobe samo isisale visak masti iz celija, ali ja smatram da postoji konacna granica do koje se mast moze izvuci iz celije da bi ona opstala.

Dakle pravo pitanje je moze li se rigoroznim dijetama organizam dovesti u stanje da, u potrazi sa poslednjim gramom masti, ustvari unisti same celije radi oslobadjanja "goriva"; a u tom smislu bi bili interesantni i adekvatni farmakoloski tretmani koji ustvari UNISTAVAJU celiju, te se verovatnoca vracanja kilograma kasnije znatno smanjuje.

Do sada koliko je meni poznato, nema nijedne studije koja bi definitivno potvrdila ali ni opovrgla da je ovo moguce.
K189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od K189 »

druze, iskreno ovo je katastrofa.
hajde lepo ti napisi jelovnik pa da ga korigujemo jer je ocigledno ishrana ovde ono sto pravi najvise problema.
napisi i kako treniras.
nije samo uzeti bicikl i odvozati par kilometara, to moze i moj deda laganim tempom.
ustani sa sica, pojacaj puls, oznoji se, tako se trose masne naslage.
nikakva ovde operacija nije potrebna jer imam drugara koji je izgledao i gore od ovoga ali je uz sredjenu prehranu i ozbiljniju fizicku aktivnost uspeo da se dovede u red.
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Odgovori