Pitanje....?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
www.www
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 6:56 pm

Pitanje....?

Post od www.www »

cao svima.
ovako: u vezi sam sa deckom godinu ipo dana.vec vise od 6meseci pokusavamo da imamo normalan seksualan odnos.( napomenjujem da imam 22 god. i da sam sa ovim deckom izgubila nevinost ). stvar je u tome sto mene penetracija boli. bila sam kod ginekologa-nikakva infekcija niti patologija,kaze da je u pitanju psiha. ja sigurno tvrdim da nije psiha jer jako volim svog decka i sam 100% opustena i uvek vlazna....a ipak boli....to je neki tupi bol na ulaz vagine....nas odnos uglavnom traje dok ga decko ne izvadi ...ona je tu kraj....drugu penetraciju jos uvek nisam izdrzala.....
Ovo mi u zagno vreme stvarno pretstavlja veliki problem. volimo se ali nakon svakog pokusaja sledi obostrana nervoza. decko me pocne tesiti ali se ja zivciram i onda mi je ceo svet kriv....ovaj problem mi stvara napetosti u vezi.....
Jel mi moze neko dati neki savet....jel se ovo nekoj dogodilo....??

Hvala vam veliko unapred
www.www
Novi član
Novi član

Post od www.www »

bar neki komentar....? :o nije valjda da sam toliki medicinski fenomen :roll:
Milena31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 5:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

beba mi je sitnija za 29 nedelja trudnoce

Post od Milena31 »

Postovani,
Ja sam u 29. nedelji trudnoce. Doktor mi je rekao da mi je beba malo sitnija, ima 960gr a trebalo bi da ima oko 1100gr. Da li je ovo velika razlika? Da li kolicina hrane koju pojedem utice na bebin rast?
Takodje imam velike mucnine posle rucka i osecaj za povracanje. Sta da radim?
ratka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 8:54 am

Post od ratka »

kakav ti je bio taj ginekološki pregled, šta si radila? koje briseve, uz, kolposkopiju?

jel ti je bio bolan ginekološki pregled? ili je sve prošlo bez problema?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pitanje....?

Post od Cat »

www.www napisao:cao svima.
ovako: u vezi sam sa deckom godinu ipo dana.vec vise od 6meseci pokusavamo da imamo normalan seksualan odnos.( napomenjujem da imam 22 god. i da sam sa ovim deckom izgubila nevinost ). stvar je u tome sto mene penetracija boli. bila sam kod ginekologa-nikakva infekcija niti patologija,kaze da je u pitanju psiha. ja sigurno tvrdim da nije psiha jer jako volim svog decka i sam 100% opustena i uvek vlazna....a ipak boli....to je neki tupi bol na ulaz vagine....nas odnos uglavnom traje dok ga decko ne izvadi ...ona je tu kraj....drugu penetraciju jos uvek nisam izdrzala.....
Ovo mi u zagno vreme stvarno pretstavlja veliki problem. volimo se ali nakon svakog pokusaja sledi obostrana nervoza. decko me pocne tesiti ali se ja zivciram i onda mi je ceo svet kriv....ovaj problem mi stvara napetosti u vezi.....
Jel mi moze neko dati neki savet....jel se ovo nekoj dogodilo....??

Hvala vam veliko unapred

Ako nemaš infekciju a ipak te boli onda nisi opuštena, bez obzira na to što misliš da jesi. Telo "zapamti" bol (npr. posle prvog seksualnog odnosa) i svaki sledeći put se mišići na ulazu vagine nesvesno stegnu. Stvar dodatno može da pogorša ako postoje problemi u vezi, ako nisi načisto sama sa sobom oko nekih stvari u vezi sa seksom itd.

Može da pomogne da pokušate sa penetracijom malo po malo, recimo najpre samo prstima. Ključno je da treba da prija a ne da boli. Postepeno će se mišići opustiti i doći ćeš do faze da želiš penetraciju a ne da je "izdržavaš".
www.www
Novi član
Novi član

Post od www.www »

Hvala Cat.
pa je- prvi odnos mi je isto bio bolan.izgleda da ja potsvesno svaki narendi put i ocekujem da bli...pa se onda stegnem.... :-? ma nemam pojma vise-kako vreme prolazi tako sve vise mislim svasta. a o volji i zelji o seksu i da ne pricam ....
hvala jos jednom na odvojenom vremenu.
www.www
Novi član
Novi član

Post od www.www »

:roll: :roll: :roll: :( :roll: :roll:
Odgovori