cao svima.
ovako: u vezi sam sa deckom godinu ipo dana.vec vise od 6meseci pokusavamo da imamo normalan seksualan odnos.( napomenjujem da imam 22 god. i da sam sa ovim deckom izgubila nevinost ). stvar je u tome sto mene penetracija boli. bila sam kod ginekologa-nikakva infekcija niti patologija,kaze da je u pitanju psiha. ja sigurno tvrdim da nije psiha jer jako volim svog decka i sam 100% opustena i uvek vlazna....a ipak boli....to je neki tupi bol na ulaz vagine....nas odnos uglavnom traje dok ga decko ne izvadi ...ona je tu kraj....drugu penetraciju jos uvek nisam izdrzala.....
Ovo mi u zagno vreme stvarno pretstavlja veliki problem. volimo se ali nakon svakog pokusaja sledi obostrana nervoza. decko me pocne tesiti ali se ja zivciram i onda mi je ceo svet kriv....ovaj problem mi stvara napetosti u vezi.....
Jel mi moze neko dati neki savet....jel se ovo nekoj dogodilo....??
Hvala vam veliko unapred
Pitanje....?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 5:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
beba mi je sitnija za 29 nedelja trudnoce
Postovani,
Ja sam u 29. nedelji trudnoce. Doktor mi je rekao da mi je beba malo sitnija, ima 960gr a trebalo bi da ima oko 1100gr. Da li je ovo velika razlika? Da li kolicina hrane koju pojedem utice na bebin rast?
Takodje imam velike mucnine posle rucka i osecaj za povracanje. Sta da radim?
Ja sam u 29. nedelji trudnoce. Doktor mi je rekao da mi je beba malo sitnija, ima 960gr a trebalo bi da ima oko 1100gr. Da li je ovo velika razlika? Da li kolicina hrane koju pojedem utice na bebin rast?
Takodje imam velike mucnine posle rucka i osecaj za povracanje. Sta da radim?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanje....?
www.www napisao:cao svima.
ovako: u vezi sam sa deckom godinu ipo dana.vec vise od 6meseci pokusavamo da imamo normalan seksualan odnos.( napomenjujem da imam 22 god. i da sam sa ovim deckom izgubila nevinost ). stvar je u tome sto mene penetracija boli. bila sam kod ginekologa-nikakva infekcija niti patologija,kaze da je u pitanju psiha. ja sigurno tvrdim da nije psiha jer jako volim svog decka i sam 100% opustena i uvek vlazna....a ipak boli....to je neki tupi bol na ulaz vagine....nas odnos uglavnom traje dok ga decko ne izvadi ...ona je tu kraj....drugu penetraciju jos uvek nisam izdrzala.....
Ovo mi u zagno vreme stvarno pretstavlja veliki problem. volimo se ali nakon svakog pokusaja sledi obostrana nervoza. decko me pocne tesiti ali se ja zivciram i onda mi je ceo svet kriv....ovaj problem mi stvara napetosti u vezi.....
Jel mi moze neko dati neki savet....jel se ovo nekoj dogodilo....??
Hvala vam veliko unapred
Ako nemaš infekciju a ipak te boli onda nisi opuštena, bez obzira na to što misliš da jesi. Telo "zapamti" bol (npr. posle prvog seksualnog odnosa) i svaki sledeći put se mišići na ulazu vagine nesvesno stegnu. Stvar dodatno može da pogorša ako postoje problemi u vezi, ako nisi načisto sama sa sobom oko nekih stvari u vezi sa seksom itd.
Može da pomogne da pokušate sa penetracijom malo po malo, recimo najpre samo prstima. Ključno je da treba da prija a ne da boli. Postepeno će se mišići opustiti i doći ćeš do faze da želiš penetraciju a ne da je "izdržavaš".