Podizanje imuniteta
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Podizanje imuniteta
Zanima me da li je lek PROTEKTIN dobar za jacanje imuniteta? Cula sam i za IMUNAL, pa me zanimaju vasa misljenja i iskustva!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Posto si trudna treba da budes jako pazljiva oko svih lekova. Mislim vrlo ozbiljno, samo strucni lekar moze da savetuje koji se lek sme uzimati u trudnjoci. Sto se tice podizanja imuniteta, mozes uciniti puno stvari da ga pojacas. Ako si zainteresovana mogu ti napisati spisak nekoliko stvari koje pospesuju imunitet. U sustini nije toliko komplikovano.
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Kontakt:
Za diskusije na temu Noni soka pogledaj http://php.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=340
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Ehinacea
Kapsule ehinacee, italijanske, koje proizvodi ESSI mozete naci u apoteci "SB Trade", tel. 557-553. Preparat se zove Echinaid.
Imunal kapi je tecni ekstrakt ehinacee i koristi se za poboljsanje imuniteta.
Protektin kapsule imaju u svom sastavu neke antioksidanse, ali ne uticu bitno na poboljsanje imuniteta, kao npr. ehinaceja.
Pozdrav!
Imunal kapi je tecni ekstrakt ehinacee i koristi se za poboljsanje imuniteta.
Protektin kapsule imaju u svom sastavu neke antioksidanse, ali ne uticu bitno na poboljsanje imuniteta, kao npr. ehinaceja.
Pozdrav!
todoxin za jacanje imuniteta je stvarno jako dobar,na bazi bilja je!od domacih recepata mozes probati...skuvas cveklu,izrendas je a uz to i sargarepu,limun,jabuke!sve to zgnjecis da dobijes sok i pijes pre svakog obroka!veruj mi dobro je i ima efekta!ne pamtim kad sam bila bolesna otkad to pijem!!!srecno 

za poboljsanje imuniteta
Iskreno preporucujem Ecomer kapsule koje jesu prilicno skupe,ali ja spadam u osobe koje imaju problema sa raznim infekcijama svako malo, sto bi se reklo, ali ovaj preparat mi stvarno pomaze. Nisam ni smrcnula ove zime, a probala sam pre toga sve moguce.
Mislim da je Echinacea vise predohrana od gripa samo, a ovo je ulje iz ajkuline jetre u kome su alkilgliceroli kojih ima u majcinom mleku,najvise.
Eto, ja mislim da vredi probati.
Mislim da je Echinacea vise predohrana od gripa samo, a ovo je ulje iz ajkuline jetre u kome su alkilgliceroli kojih ima u majcinom mleku,najvise.
Eto, ja mislim da vredi probati.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Ecomer
Tacno je da je Ecomer odlicno sredstvo za podizanje imuniteta, ali i za druge probleme, narocito sa kozom i njenim adneksima. U preparatu jesu aktivni alkilgliceroli, dobijeni iz ulja ajkule. Iz tog razloga, ajkula nikada ne oboleva od malignih bolesti! Cena Ecomer-a je oko 1.200,00 din, 60 kapsula. Mogu se uzimati 2-3 puta dnevno 1-2 kapsule.