Ma i ja nemam poverenja u tzv. preparate, ali procitala sam u nekim člancima da je ta REVITA proizvod od matičnog mleča, citiram: ''specijalnim postupkom lifilizacije, matični mleč u REVITI zadržava svoju maksimalnu stabilnost i biološku aktivnost''?
A s obzirom da sam za taj proizvod prvo cula od osobe koja se bavi prodajom istog, nisam bas bila ubedjena u njegov efekat pa sam trazila nesto vise na netu.
Hvala na savetu u svakom slucaju!
Podizanje imuniteta
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 5:10 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 5:10 pm
Zdravlje je najskuplje.
Odrekni se neceg nebitnog, ali ne na ustrp necega sto ti je bas neophodno. Mislim na zdravu ishranu.
Inace nije tacno da je med skup. Ima cesto sajmova meda gde moze jeftinije da se kupi med, ako i proizvodi od meda. Propolis godinama kupujem u apotekama, a on se i ovako koristi po par kapi dnevno. Mlec slabije koristim ali ni on se ne jede kao med nego po malo. Sve zajedno ima ogromnu korist po zdravlje.
Inace, ko ima para, kad ide na izlete neka poseti neki manastir, vecina ima med na prodaju, oni su malcice skuplji (400 din) ali su mnogo kvalitetniji od ovih iz prodavnica. Preporuka, med iz manastira sa Homoljskih planina i iz manastira Sv. Stefan, 40 km od Nisa.
Odrekni se neceg nebitnog, ali ne na ustrp necega sto ti je bas neophodno. Mislim na zdravu ishranu.
Inace nije tacno da je med skup. Ima cesto sajmova meda gde moze jeftinije da se kupi med, ako i proizvodi od meda. Propolis godinama kupujem u apotekama, a on se i ovako koristi po par kapi dnevno. Mlec slabije koristim ali ni on se ne jede kao med nego po malo. Sve zajedno ima ogromnu korist po zdravlje.
Inace, ko ima para, kad ide na izlete neka poseti neki manastir, vecina ima med na prodaju, oni su malcice skuplji (400 din) ali su mnogo kvalitetniji od ovih iz prodavnica. Preporuka, med iz manastira sa Homoljskih planina i iz manastira Sv. Stefan, 40 km od Nisa.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am
Re: Podizanje imuniteta
Uz Boziju pomoc pisem ovo:Samo da i ja glasam za TODOXSIN 2,pre 5 god 3 puta mi glava otvarana,33 zracenja i 5 hem'o terapija,sa todoksinom sam imao krvnu sliku kao u pilota!!! tako su mi govorili,dok su drugi pacijenti se smejali nacinu kako ga koristim,meni se zdravlje vratilo i BOGU HVALA!!! i 3 godine ni traga ni glasa od malignog tumora na mozgu,ali da su skupi SKUPI SU !!!,a sad mi se vratio tumor na mali mozak, a tamo gde je bio i dalje ga nema!!!E sad, da sam se opustio u svim aspektima zivota jesam!!!,a plus sam muzicar pa se vratio u kafanu,tako mi i treba!Sad sam imao 15 zracenja i krenuo sam sa hemoterapijom,a nemam para za Todoxsin ,pa reko da pokusam bar malo da poboljsam krvnu sliku sa Shark oil-om,a nadam se da mi u maloj kolicini nece skoditi???Razmisljao sam da li Ecomer ili Shark oil ,mada se vise nudi u ovom drugom.Neznam,a dali neko zna da li tu ima neka velika razlika ili je to sve isto, ili je samo marketing u pitanju???
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am
Zaboravio sam! Pozadrav za sve ljude dobre volje i BOG nam pomogao!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 12, 2014 8:40 am
htela bih da vas pitam da li je preporucljivo koristiti heferol kapsule u kombinaciji sa revitom fe?...heferol mi je doktor prepisao u kombinaciji sa folnom kiselinom jer mi je hemoglobin pao na 77 ,al me zanima da li mogu i revitu da pijem sa tim lekovima??
hvala unapred
hvala unapred