imam pitanje ..koje je za mene vazno ..a mislim i za druge zene koje su prosle ovo sto ja ...
prosle godine mi je zbog raka grlica materice ..uradena radikalna histerektomija po onoj W.....,ujek zaboravim naziv, metodi..ostranjeni su i jajnici i 3 cm vagine..isla sam i na zracenje i unutrasnjo i vanjsko ...5 i 22 tretmana...i sve zavrsila u junu prosle god ..sad je po tom pitanju sve ok
i sad postavljam pitanje sta sa sexom....imala sam par odnosa ..koji naravno nisu bas ono sto sam imala prije ...jer uz sve ja sam sebi nabila komplekse ..zato sto mi je vagina skracena i zbog suhoce ...a i imam bol ..ako nista ne upotrebljavam ...orgazam mogu da dozivim ..sto je super ..kako da kazem ...samozadovoljavanjem ...
)
e sad sta da radim po pitanju suhoce ..postoji li nekakva krema ,nmast ili sl. sto bi mogla da stavim u vaginu pa recimo dosta prije samog odnosa ...nekako mi to neprijatno ..opet moji kompleksi ..
i da li iako mi je sad vagina skracena ...muskarac moze da uziva samnom ....mozda je glupo pitanje ..ali me interesuje iskren odgovor ...provjerila sam .
..vibratorom ..dubina oko 10 cm ..nemojte mi se smijati ..mozda su pitanja glupa
cekam odgovor i pozz!!!