SILIKONI U USTIMA

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
taratara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 12:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

SILIKONI U USTIMA

Post od taratara »

Interesuje me da li je neko stavljao silikone u usne i koga bi preporucio od doktora da mi to uradi ......
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Moja drugarica jeste!To je sada vec rutinski zahvat ali je (naravno) bitno da ga izvede dobar strucnjak.U Bg ima dosta takvih...A i vise to nije ni toliko skupo...sto je jos jedna olaksavajuca okolnost... :lol:
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Ja sam stavila jedan kubni mm metakrila i prezadovoljna sam. Imala sam normalne usne, sad su samo malo jedrije. Planiram jos pola kubnog mm. Slobodno to uradite. Evo sajt, pa pogledajte.

www.ana.co.yu
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Pogledala sam sajt, fantasticno! Padam u iskusenje da i ja ubacim. A koja je cena?
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm

Post od Jenny83 »

Deana, jel bi mogla ovde da postavis tvoje slike pre i posle? Hvala!

P.S. ako se ne varam, rekla si da si stavila jedan kubik, pa me interesuje koliko se to uopste primeti? Pitam jer sam ja zvala jedan salon u NS pa su mi rekli, kao, ispod dva kubika se skoro i ne vidi razlika...
mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm

Post od mishmali »

ja bih vas pitala nesto drugo:da li je neko od vas ili neko koga poznajete koristio ove ruzeve i sjajeve za povecanje volumena usana kao sto je Skin doctors ili onaj sjaj sto se kupuje u Jasminu ili nesto slicno?Zanima me da li je to opet neka sarena laza jer mi se na laze ne daje 2500din!!!! :cry:
samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...
deana
Aktivan član
Aktivan član

Post od deana »

Iksa napisao:Pogledala sam sajt, fantasticno! Padam u iskusenje da i ja ubacim. A koja je cena?
Kubik je 200 €. Sve ti pise na tom sajtu. Prelistaj malo.
deana
Aktivan član
Aktivan član

Post od deana »

Jenny83 napisao:Deana, jel bi mogla ovde da postavis tvoje slike pre i posle? Hvala!

P.S. ako se ne varam, rekla si da si stavila jedan kubik, pa me interesuje koliko se to uopste primeti? Pitam jer sam ja zvala jedan salon u NS pa su mi rekli, kao, ispod dva kubika se skoro i ne vidi razlika...
Posalji mi svoj mail, saljem ti slicicu. OK?
vesna13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 7:04 pm

Post od vesna13 »

mishmali napisao:
ja bih vas pitala nesto drugo:da li je neko od vas ili neko koga poznajete koristio ove ruzeve i sjajeve za povecanje volumena usana kao sto je Skin doctors ili onaj sjaj sto se kupuje u Jasminu ili nesto slicno?Zanima me da li je to opet neka sarena laza jer mi se na laze ne daje 2500din!!!! :cry:

Skin doctors ruz nista ne valja-probala sam malo peckaju usne i nema neke razlike-bar ne meni....
Karima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 11:23 pm
Kontakt:

Post od Karima »

Ja sam radila u klinici ADONIS i kubik je 150 eura,s tim da cu staviti jos pola u gornju usnu.Jako sam zadovoljna dr,Gacevic je strucnjaka sa VMA,i svakoga bih tamo uputila.Trebevicka 15,a broj ima na netu.. :D
Karima
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Karima »

U Adonisu se radi biopolimerom,znaci ja sam danas bila i dr.Gacevic mi je sredio gornju usnu i jako sam zadovoljna.Pre dva dana je bila moja prijateljica koja je imala gornju usnu kao crtu..sada je super i prezadovoljna je... :D
secret
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:18 am

silikoni

Post od secret »

:D evo svezih informacija :D Uprvo dosla iz klinike Adonis sa 1,5 kubika biopolimera u usnama . Verovatno isuvise rano za definitivne informacije , ali ono sto je sigurno je da je atmosfera krajnje prijatna kao i dr. Gacevic i dr. Elena koja me je sve vreme drzala za ruku i pruzala maxinalnu podrsku , ( na cemu sam joj vrlo ,vrlo zahvalna) jer sam bila vidno uplasena .
elem , ne lutajte , ne dvoumite se nego pravac ADONIS. :D
Karima
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Karima »

Bravo secret i ja sam juce bila,naravno sad su otoci pa je jos rano reci bilo sta ali znam da ce biti sve ok jer si bila u najboljim rukama.. :D
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

A kako vam to rade? Jel ubrizgavaju spricem i iglom??!! :o :o :o
secret
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:18 am

za Maju

Post od secret »

Naravno , ali ti pre toga namaze neku mast preko usana kao lokalnu anesteziju , te usne utrne i ne osetis ubod. :wink:
Odgovori