SILIKONI U USTIMA

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
biksna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 26, 2007 1:19 am

Post od biksna »

Ovo zvuci odlicno!
Inace sto se tice sjajeva za usne koji navodno povecavaju usne preporucuje da ne gubite vreme ni novac na njih. Retke su zadovoljne osobe, a ti preparati nisu bas ni jeftini, bar za mene. Ukoliko bas zelite, cene su od 1500 pa na gore.
Karima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 11:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Karima »

Sjajevi nemaju efekta,nema koji nisam probala,to je sve glupost.Uvek su mi usta bila ista,tako da nemoj bacati novac na to. :D
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Pored i kubika metakrila, odlucila sam da dodam jos pola kubika biopolimera i to u salonu Diva, u Novom Sadu jer je tamo cetvrtkom dr Gacevic. Kaze da vec 2 godine ne radi metakrilom jer stvara grudvice, sto je i kod mene slucaj. Doduse, meni to ne smeta i ne vidi se. Vodim i prijateljicu.
Karima
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Karima »

Deana i meni je radio dr.Gacevic ja sam prezadovoljna.. :D
sandra76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2007 8:36 pm

Post od sandra76 »

Iksa napisao:Pogledala sam sajt, fantasticno! Padam u iskusenje da i ja ubacim. A koja je cena?

JA NE MOGU DA PRONADJEM SAJT ADONISA A ISTO TAKO NEMA GA U
ZUTIM STRANICAMA REGISTROVANIM POD TIM IMENOM , TAKO DA NISAM USMELA DA DODJEM NI DO TELEF. BROJA.
NA KRAJU SAM ZVALA I 988. GDE SAM DALA ADRESU I NAZIV KLINIKE, ALI IH NEMAJU.
DA LI MOZE NEKO DA MI POMOGNE , H I T N O, I POSALJE MI
BROJ. HVALA.
sandra76
Novi član
Novi član

Post od sandra76 »

Iksa napisao:Pogledala sam sajt, fantasticno! Padam u iskusenje da i ja ubacim. A koja je cena?

ZUTIM STRANICAMA REGISTROVANIM POD TIM IMENOM , TAKO DA NISAM USMELA DA DODJEM NI DO TELEF. BROJA.
BROJ. HVALA.
Karima
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Karima »

Sandra ja sam ti na pp ostavila i adresu i brojeve telefona,oni sajt nemaju ali ima ih na netu na zutim stranama tako sam i ja nasla.. :D
sandra76
Novi član
Novi član

Post od sandra76 »

HVALA KARIMA, PUNO, JAVCU TI STA SAM URADILA.

POZZ
Albertina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 29, 2007 11:33 am

Post od Albertina »

sandra76 napisao:

BROJ. HVALA.
Juce sam bila u ADONISU. stavila sam 2.5 kubika. fenomenalni su i dr Gacevici dr Elena.Mene je, na moj zahtev radio dr. gacevic, posto su ga devojke tolikonahvalile. ja sam prezadovoljna, jer mi je korigovao asimetriju usana. 011/3542785; 3542786. Trebevicka 15 , Banovo Brdo, kubik 150evra
Modesty Blaise
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 11:12 am

Post od Modesty Blaise »

Pozdrav svima,

Interesuje me da li je neko od vas povecavao usne sopstvenim masnim tkivom ili je probao sa Restylan-om?

Hvala unapred na odgovorima :)
Sombrita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 3:02 pm

Post od Sombrita »

Da li bi mogao neko ko je radio ovu intervenciju (ubacivanje bioplomira u usne) da napise ukratko koliko traje sam taj postupak, koliko traje otok posle intervencije, tj. koliko posle toga niste bile za izlazak van kuce? I da li 1,5 kubni mm biopolimera izmeni izgled usana? Hvala unapred :)
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

A da li bi neko mogao da mi napise sta ce raditi ako planetarni bum postanu tanke usne?Hocete li onda vaditi te gluposti iz svojih usana?Ne znam.Ne bih nikog da uvredim,ali ja stvarno ne razumem neciju teznju za promenom te vrste.Okruzena sam drugaricama koje su imale ovakve i slicne intervencije i ja to i dalje ne razumem,stavise osudjujem.
Modesty Blaise
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 11:12 am

Post od Modesty Blaise »

Merylin, ovde na temi su osobe koje su zainteresovane za ovaj postupak.

Ti, i ostali kojima ovo nije zanimljiva tema, imaju mnogo drugih tema na ovom i drugim forumima, na kojima mogu da pitaju i razgovaraju o stvarima koje ih interesuju.

Ako imas drugarice koje su vec popunjavale usne, bilo bi lepo da ih zamolis da napisu svoja iskustva ovde, jer je to razlog zbog cega se mi ovde javljamo.

A to, sta ce se desiti za pet ili deset godina i kakvi ce biti modni trendovi, nije tema o kojoj se trenutno vode polemike.

Pozdrav
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Tacno sam znala da ce se pronaci neka koja ce se odmah uvrediti samo nisam znala koja!Eto sada znam.Cemu takav ton?Pa meni ovo jeste jako zanimljiva tema zato i pisem ovde.Prijateljski sam raspolozena.Naglasila sam da nemam nameru nikog da uvredim.j*** ga,nisu svi ljubitelji estetske hirurgije pa onda takvi pitaju one koji jesu u cemu je sustina i sta ce se desiti ako se pocnu diktirati neki drugi trendovi,jer je fakat da su naduvane usne trend koji diktiraju mediji.Dalje me zanima sta se u vasem zivotu promenilo?Da li ste sustinski srecnije nakon takve korekcije?Eto zanimaju me neke stvari koje ne mogu pitati na temi Neuropsihijatrija!!!!
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

:o Nisam uradila ni jednu estetsu intervenciju na sebi, ali nikad ne reci nikad... cak, volela bih da ubacim koji kubni u usne, ne da bih im promenila oblik nego cisto da budu punije... i eto izgleda da neko smetra da se o potrebi zena da izgledaju lepse sebi ( i drugima) treba diskutovati na neuropsihijatriji :o :o :o .
Merylin, ljudka je potreba da budemo dopadljivi (na bilo koji nacin) drugima, zato, nije u redu da osudjujes ljude ako zele da urade nesto zbog cega ce se bolje osecati. I ovde niko ne govori o preobrazenju zene u majmuna...Nego da ne bih presla u off, prestajem.
Odgovori