Udarac u genitalije...?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Udarac u genitalije...?
Ovako, pre nego sto kazem u cemu je problem nemojte mi zameriti na nestrucnim izrazima...
Pre dva dana na fudbalu dobio sam jak udarac u genitalije, naime lopta me je pogodila bas tu.
U prvi mah mislio sam nista strasno s obzirom da mi se to vec vise puta dogodio bas na fudbalu, ali
ovaj udarc je bio dosta jaci, sto se odrazilo i na bol koji se javlja u donjem delu stomaka, povremeno u
testisima, a i na ucestalije mokrenje. Zatim primetio sam da ja glavic "drugaciji" (veci, i crveniji nego inace)
kao i da, skoro, da nikad nije suv, vec vlazan i kao da uvek "nesto" curi.
Pre nego sto odem kod lekara zeleo sam da postavim ovde pitanje, u cemu je problem i da li bez
potrebe panicim??? Ako neko moze da mi odgovori/pomogne bio bih mu zahvalan.
Pre dva dana na fudbalu dobio sam jak udarac u genitalije, naime lopta me je pogodila bas tu.
U prvi mah mislio sam nista strasno s obzirom da mi se to vec vise puta dogodio bas na fudbalu, ali
ovaj udarc je bio dosta jaci, sto se odrazilo i na bol koji se javlja u donjem delu stomaka, povremeno u
testisima, a i na ucestalije mokrenje. Zatim primetio sam da ja glavic "drugaciji" (veci, i crveniji nego inace)
kao i da, skoro, da nikad nije suv, vec vlazan i kao da uvek "nesto" curi.
Pre nego sto odem kod lekara zeleo sam da postavim ovde pitanje, u cemu je problem i da li bez
potrebe panicim??? Ako neko moze da mi odgovori/pomogne bio bih mu zahvalan.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Hmmm, cini mi se da ono najbitnije za mene u ovom trenutku nisi citirala(najverovatnije je samo u pitanju traumatsko oshtecnje tkiva)
salim se, ali to svakako ohrabruje.
A sto se tice ovog drugog, stvarno mi nikad nije palo na pamet da koristim stitnik, nisam ga koristio ni dok sam trenirao karate (gde je mnogo potrebniji) od recimo fudbala, cak sam se na neki nacin smejao onima koji su ga koristili... tek sad vidim da nisam u pravu...

salim se, ali to svakako ohrabruje.
A sto se tice ovog drugog, stvarno mi nikad nije palo na pamet da koristim stitnik, nisam ga koristio ni dok sam trenirao karate (gde je mnogo potrebniji) od recimo fudbala, cak sam se na neki nacin smejao onima koji su ga koristili... tek sad vidim da nisam u pravu...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Strasno... Covek dodje da potrazi medicinsku pomoc/savet a ono... 
Elem, sa svakim novim postom ja otkrivam da sam na neki nacin ziveo u zabludi( rekoh vec gore na sta sam mislio)
A sad vidim i da sam pogresio u vezi doktora (mislio sam da su NEduhoviti, uobrazeni, arogantni i prepotentni...)
sad vidim da nisam u pravu i da sam mnogo pogresio

Elem, sa svakim novim postom ja otkrivam da sam na neki nacin ziveo u zabludi( rekoh vec gore na sta sam mislio)
A sad vidim i da sam pogresio u vezi doktora (mislio sam da su NEduhoviti, uobrazeni, arogantni i prepotentni...)

sad vidim da nisam u pravu i da sam mnogo pogresio

- Vragolasta Amfibija
- Moderator