Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pa jesam mlad i mogu da izdrzim sto-sta, ali ovo je... k'o u sendvicu
mislim da nije u redu s obzirom na moje zdravsteveno stanje... jedna i nekako ali dve
u ovakvom stanju... pa imajte razumevanje... da sam zdrav- dve pa dve nema veze, ali ja sam
bez malo OBOGALJEN a vi tako
... i ja imam slican problem,a zaradio sam ga na indentican nacin(udarac loptom).
da kazem da nemam skoro nikakvih bolova (imao sam nesto malo u pocetku)...i mislio sam da je sve u redu,dok sinoc
nisam primetio nesto cudno sa mojim testisima,a to je torzija.e sad nisam siguran da li se kod
mene radi bas o torziji(malo sam trazio po internetu na tu temu) tako da sad imam problem da ustanovim o cemu se
zapravo radi kod meme...recimo uvece kad sam u krevetu i kad lezim na boku,ako sam recimo na levom boku,desni testis mi se pomeri u levo
to je naravno normalno ako uzmemo u obzir silu zemljine teze,ali nisam siguran da li je taj pomeraj bio toliko drastican
kao sad... sad moram da budem malo prost ali ako recimo namerno testis(e) uzmem da "pomerim,gurnem, zavrnem(ne znam koji izraz da kazem)
onda "levi" ode "desno ili gore" a ovaj drugi dodje na njegovo mesto... mozda je sve ovo normalno,i ranije nisam obracao paznju na to
ali nisam siguran da je sve ovo,pre bilo toliko drasticno.i da izutra "to" izgleda mnogo "cvrsce" za razliku od veceri.ne znam zasto i kako.
da li je ovo najobicniji trip?
Nemoj da se plazis Ja sam coveka i uputio na ovaj forum/temu + mu objasnio kako se pise post
Kad bolje razmislim i meni se ISTO TO DESAVA :D:D ,a i ne bih znao sta je ta torzija da
na vezbama iz fizike nisam radio TORZIJU ZICE trip=paranoja
"ceo zivot je fizika i hemija!" Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to stalno slusam od mog profesora fizikeee GRR! Ako mi jos samo neko kaze da je "Fizika svuda oko nas" ma ida da...
Nenameno sam pogresno citirao profesora, on kaze "Fizika JE svuda oko nas"
ali nemoj mi to vise ponavljati molim te
Zar nemas nikakva preca posla BRE ljudima na ovom forumu sigurno treba strucna pomoc, a ti gubis vreme na gluposti "Vreme je novac"