Trazim strucan savet!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Avaks96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 23, 2011 7:01 pm

Trazim strucan savet!

Post od Avaks96 »

Pre nekih 3-4 dana poceo sam da osecam peckanje kad mokrim,a to peckanje se nastavljalo i posle mokrenja i peckao me je glans. Unosim dosta tecnosti i na glans i kozicu mazem kremu hloramfenikol ujutru i uvece. Posto mi je lekar trenutno na putu,cuo sam se sa njim i rekao mi je da uradim urinokulturu i jos nesto ne secam se kako se zove. Pa sad cekam rezultate. To peckanje se smirili na jedno dan-dva a danas opet pocelo.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Trazim strucan savet!

Post od Dr011 »

treba videti kakva je urinokultura pa na osnovu toga dalji tretman...
Avaks96
Novi član
Novi član

Post od Avaks96 »

U i ml. urina izlolovano je 15.000 klica mesane flore. :)
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

to nije znacajna brojka, verovatno se radi samo o kontaminaciji uzorka...
Avaks96
Novi član
Novi član

Post od Avaks96 »

A je l' to nesto opasno?? :)
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Post od melita keller »

Kontaminacija znaci da nisi dao sterilan uzorak na urinokulturu, verovatno si mokracu sakupio u posudu koja nije za to predvidjena.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

sto znaci da nije opasno...uzorak se zagadio "od spolja" prilikom sakupljanja...da bi se protumacilo infekcijom ta brojka mora da bude dosta veca... :wink:
Avaks96
Novi član
Novi član

Post od Avaks96 »

Pa sam dao mokracu u sterilnoj posudi koju su mi dali u klinici...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

to je moguce i ukoliko nisi penis neposredno pre toga adekvatno oprao, ako nisi zavrnuo kozicu prilikom mokrenja za uzorak, ako si dodirnuo penisom casicu, zatim u prvom mlazu mogu da se nadju bakterije koje su se nakupile u prednjem delu mokracne cevi i slicno...znaci najverovatnije uzorak nije dat pravilno...kako god, brojka koju si naveo ne govori o infekciji... :wink:
Marko micic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm

Post od Marko micic »

Moj drug mi se zalio na neke stvari,pa bih molio za pomoc.
Kada masturbira,sutradan oseca peckanje na vrhu glavica,kada dodirne penis preko gaca,koje traje pola sekunde i malcice unutra pri vrhu glavica,i kada vrsi nuzdu-pisa onako seljacki receno,oseca takodje neko blago peckanje.Ali to peckanje kaze on meni,da ne oseca kada je nag.

Posle masturbacije,da li je normalno,da kada se vratite u WC posle 5 minuta,navucete kozicu i vratite nazad u povodno stanje i dalje izlazi sperma i neka tecnost.

Molim brzo mi treba,jer on ima devojku i zeli da ima seks sa njom pa molim vas pomozite

Hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

tu ne mora da bude nista neobicno...moguce je da je usled masturbacije fizicki doslo do iritacije pa zato pecka, ili se zalepilo u vesu pa i time iziritiralo...i nije neobicno da posle iscuri jos malo nakon par minuta, kako prestaje erekcija iz kanala se samo iscedi zaostatak...obicno se ima nagon na mokrenje nakon ejakulacije nakon par minuta, pa se tada i kanal spere od ostataka semene tecnosti...znaci sve bi to bilo uredu ako je vezano samo za momenat posle masturbacije...
bitno je da nema curenje iz mokracne cevi i ovako, nevezano za masturbaciju, onda bi mogla da bude infekcija, ali bez pregleda i analiza o tome ne mozemo da pricamo...ako nije imao odnose do sada onda tesko da to moze da bude...
sto se tice seksa, ako ga zeli neka ga ima, samo uz zastitu naravno, kako bi se zastitili od infekicija i trudnoce... :wink: :)
Marko micic
Novi član
Novi član

Post od Marko micic »

Hvala,mnogo ste mi pomogli
cate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 2:03 pm

Post od cate »

Dobar dan!Imam 16 godina i poceo sam da natezem kozicu tek od 14,pa mi vi recite da li sam poceo prilicno kasno ili bas u pravo vreme,zvuci glupo,ali mi je vrlo vazno da znam,molim vas vase misljenje.Hvala vam unapred:)))
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

bitno je da kozicu mozes sa lakocom da svlacis sa glavica, i to u potpunosti da ogolis glavic, ako to mozes onda je potpuno nebitno kad si poceo da natezes kozicu, praktikuj to i dalje najnormalnije... :wink:
Marko micic
Novi član
Novi član

Post od Marko micic »

Hvala a ako ta tecnost slucajno izlazi i posle deset minuta ili cak 20 da li je to i tada normalno
Odgovori