Trazim strucan savet!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm
Re: Trazim strucan savet!
"Marko micic"]Hvala a ako ta tecnost slucajno izlazi i posle deset minuta ili cak 20 da li je to i tada normalno,posle masturbacije
-
- Novi član
Hvala a ako ta tecnost slucajno izlazi i posle deset minuta ili cak 20 da li je to i tada normalno,posle masturbacije
Dobar dan.Trazim vrlo strucan odgovor,naime kada mokrim,sve u redu a kada izadjem iz Wc-a osecam kako je izaslo malcice kapi mokrace posle mokrenja pa me zanima da li je to sve u redu,nadam se da ste shvatili moje pitanje hvala
Dobar dan.Trazim vrlo strucan odgovor,naime kada mokrim,sve u redu a kada izadjem iz Wc-a osecam kako je izaslo malcice kapi mokrace posle mokrenja pa me zanima da li je to sve u redu,nadam se da ste shvatili moje pitanje hvala
morao sam ponovo da postavim post jer nema odgovora
morao sam ponovo da postavim post jer nema odgovora
@Marko micic: u principu moze da se se iscedi taj zaostatak iznutra, pogotovo ako tek tad primetis...
@cate: to moze da se desava i normalno, a i kod nekih problema sa prostatom...u principu nije nista neobicno ako izadje jos neka kap u ves nakon mokrenja koja zaostane unutra posto je ta cev od besike do spoljasnjeg otvroa dugacka kod muskarca, a ne moze se bas sve otresti...

@cate: to moze da se desava i normalno, a i kod nekih problema sa prostatom...u principu nije nista neobicno ako izadje jos neka kap u ves nakon mokrenja koja zaostane unutra posto je ta cev od besike do spoljasnjeg otvroa dugacka kod muskarca, a ne moze se bas sve otresti...
-
- Novi član
Hvala vam