Da li je sve to od hlamidije?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Nazalost necu ti biti bas od pomoci, jedino za trihomonas sam prilicno sigurna da inkubacija traje najduze mesec dana, a ove dve ostale infekcije su virusne, a virusi su komplikovani, ako imas jak imunitet mozda se nikada nece ni pojaviti simptomi (zato mnogi inficirani ljudi ni ne znaju da imaju virus pa ga tako prenose drugima) a mozda se jave za dva-tri meseca... ponekada se pojave i par godina nakon infekcije!
Hvala ivamatic!ivamatic napisao:Hlamidija moze imati razlicite uzroke i ne mora da bude striktno da ste je dobili sexulanim putem.
Ova terapija koju su Vam prepisali je reklo bi se prilicno dobra,jer je "Ciprocinal" antibiotik koji pokriva bas puno bakterija i prilicno je "agresivan " lek,kao i 'Dovicin".
Samo bih Vam preporucila da se prdrzavate saveta Vaseg lekara i mislim da ne bi trebalo da bude vecih problema sto se tice ovoga.
Zelim Vam svako dobro.![]()
![]()
![]()
![]()
Do poslednje reči, sve čista istina! Hvala, donka.donka napisao:P.S. Sasvim je nebitno da li si promiskuitetan ili si godinama u stalnoj vezi, kada sa nekim imas sex bez kondoma seti se da tada imas sex sa svim njenim prethodnim partnerima, partnerkama tih partnera, njihovim prethodnim partnerima i tako do u nedogled. Mozda si ti njen drugi muskarac u zivotu, pa ti je opet sve to prenela. A mozda nije ona, nego neka prethodna partnerka.
U svakom slucaju kada se odlucis da ne koristis kondom sa nekim, prvo treba oboje da se testirate na polno prenosive bolesti. Neke bolesti ne daju simptome pa ona ni ne moze da zna da ih ima, tako da kada neko kaze da je zdrav a nema parce papira da to potvrdi, kondom je pametniji izbor.
Danas sam završio petodnevnu terapiju Hemomicinom, sada slede 2-3 nedelje pauze pa kontrolni bris uretre na hlamidiju i urin na trihomonas. Obavestiću vas o rezultatima, možda nekome bude od pomoći moj primer.
U međuvremenu, ako neko želi da mi preporuči dobrog dermatovenerologa koji bi mi rešio problem kondiloma i moluski, molim vas javite mi na pp.
Hvala svima!
U međuvremenu, ako neko želi da mi preporuči dobrog dermatovenerologa koji bi mi rešio problem kondiloma i moluski, molim vas javite mi na pp.
Hvala svima!