Stavljanje kondoma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

dok imas fimozu, to već nije "normalno" pa nije ni takav sex "normalan", kao ni higijena , mogućnost cijepanja kožice, krvarenje i slično. Imas o fimozi dosta pa procitaj i riješi to hiruški!
Mixa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 2:52 am

Post od Mixa »

Mene cisto informativno intersuje da li se hirurska intervencija kod fimoze obavlja u lokalnoj ili opstoj anesteziji?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Moze i u jednoj i u drugoj.
Mnogo je bolje u lokalnoj jer tog istog dana ides kuci.
Ne boli ni jedno ni drugo.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
lepotan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm

Post od lepotan »

Imam i ja jedno pitanjce.Posto do sada tokom sexa nisam koristio kondom,zanima me koja je standardna(uocicajena)velicina?Sad sam hteo da uzmem,ali nisam znao standardnu velicinu,iz razloga da mi nebi spadao tokom sexa.Gledao sam razne velicine,ali sam bio u dilemi i nisam hteo da srljam.
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

heheheh jel to hoces da se pohvalis da imas komad kao djeciju ruku, ili nikad nisi vidio svoj kad je u erkeciji ???? kupis standard za pocetak....ako ti spada, kratis ga.....
lepotan
Novi član
Novi član

Post od lepotan »

boban202 napisao:heheheh jel to hoces da se pohvalis da imas komad kao djeciju ruku, ili nikad nisi vidio svoj kad je u erkeciji ???? kupis standard za pocetak....ako ti spada, kratis ga.....
Ma jok,normalan mi je.Video sam ga milione puta.A kad vec pomenu decju ruku,video sam(na tv)lika koji je(operacijama i spricanjem)dobio oko 50cm u obimu,i pitah se "jel' ovaj normalan,nesposoban je za sex".
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

sve što nije prirodno, bogom dato , nije normalno! tako da njeov obim od 50 cm može da služi samo za film i slikanje...a kako je tom liku ..., Bog nek mu je u pomoći....vjerujem da je se pokajao sto puta do sada.

Sve što je prirodno, normalno je i lijepo, zar ne !
lepotan
Novi član
Novi član

Post od lepotan »

boban202 napisao:sve što nije prirodno, bogom dato , nije normalno! tako da njeov obim od 50 cm može da služi samo za film i slikanje...a kako je tom liku ..., Bog nek mu je u pomoći....vjerujem da je se pokajao sto puta do sada.

Sve što je prirodno, normalno je i lijepo, zar ne !
Ne samo za to,vec i za pisanje.Bila je neka emisija na Exploreru(i on u njoj)koja se bavila pitanjem povecanja "prijatelja".Taj lik(koji je gay)je video nekog lika kome je toliki u obimu pa je rekao :brate,kad moze on,mogu i ja",spricao se 6 godina i dobio toliki.Pitali ga dal' se kaje,na sta je odgovorio da,iako je nesposoban za sex,da je zadovoljan,jer ne mozes u zivotu imati i jare i pare.
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

eto, vidis sve kranosti, excesisvnosti nisu dobre....a moze se u zivotu imati i malo para i malo jare.....UMERENOST!
lepotan
Novi član
Novi član

Post od lepotan »

boban202 napisao:eto, vidis sve kranosti, excesisvnosti nisu dobre....a moze se u zivotu imati i malo para i malo jare.....UMERENOST!
Upravo tako Bobane.Sta mu vredi kad mu sluzi samo za pisanje(sedeci,jer drugacije ne moze).
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

LOL gledao sam i ja to na diskaveriju cini mi se ili bese xplorer.... sta reci ljudska glupost je neogranicena!!!

covek ima bukvalno panj u gacama.... al' dzaba kada je samo fasada bez glavnog temelja koji bi drzao tu strukturu! :lol:
Bye bye little lady
lepotan
Novi član
Novi član

Post od lepotan »

Jesen stize dunjo moja napisao:LOL gledao sam i ja to na diskaveriju cini mi se ili bese xplorer.... sta reci ljudska glupost je neogranicena!!!

covek ima bukvalno panj u gacama.... al' dzaba kada je samo fasada bez glavnog temelja koji bi drzao tu strukturu! :lol:
Jeste,explorer.I sto kaze Ajnstajn "samo su 2 stvari vecne-svemir i ljudska glupost,mada za svemir i nisam bas siguran".
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

SNAGA BEZ KONTROLE NE ZNAČI NIŠTA!
Odgovori