Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Majmunche napisao:Pre stavljanja kondoma, treba da povuces kozicu na dole.
Nije valjda da to ne uradi???? Procitaj up[ustvo i bice ti jasno!Nisam cuo da je neko imao problem sa stavljanjem kondoma!Mozda te pre sexsa uhvati neka nervoza i pocnes da se treses pa nece...
Neki muskarci se zacude i da treba da ostave mesta na vrhu kondoma kada ga stavljaju, kao i da predju preko njega rukom kada je stavljen da ne ostanu baloni vazduha koji doprinose pucanju...
Naravno da povucem kozicu na dole...samo sto se ta kozica ne razvuce skroz nego ostane naborana odmah iza glavica i onda se obruc kondoma zaglavi na toj kozici. Jel jasno sad ?
Da nije to neka fimoza,kratak frenulum ili slicna zajebancija ?
to se i meni deshavalo
verovatno imash malo vecu glavu pa ti zapadne obruch u taj zhleb izmedju kraja glave i stabla
gurnesh vrhove kazhiprsta unutar kondoma dok prevlachish preko glave i prevuchesh preko pola pishe ili trecine i onda izvuchesh prste i prevuchesh do kraja
Helix napisao:Abre ljudi jel procitao neko moje pitanje ?
Naravno da povucem kozicu na dole...samo sto se ta kozica ne razvuce skroz nego ostane naborana odmah iza glavica i onda se obruc kondoma zaglavi na toj kozici. Jel jasno sad ?
nije fimoza, ne brini, vježbaj malo tehniku, sa većim kondomom , XXXL
Helix napisao:Abre ljudi jel procitao neko moje pitanje ?
nije fimoza, ne brini, vježbaj malo tehniku, sa većim kondomom , XXXL
da i izaberi neku apoteku sa lepim apotekarkama kad trazis taj xxxl
Imam isti problem sa kondomom, tj. imao sam...Resio sam ga kao sto je daredevilboy napisao..... gurnesh vrhove kazhiprsta unutar kondoma dok prevlachish preko glave i prevuchesh preko pola pishe ili trecine i onda izvuchesh prste i prevuchesh do kraja
Momci vrlo je bitno da kondom kada ga stavljate da se odmotava ka spoljnim stranama tako da sam upadne nema to veze sa velicinom imam i ja veliki tako da legne za tren ,Znaci kada se odmotava da ide sa spoljne strane i sam od sebe leze
Problem je u malom kondomu.
Ja sam muku mucio sa tim dok nisam pronasao xl kondome.
Do tada sam bio ubedjen da su velicine univerzalne jer kod nas bas i nema nekog izbora.