Svako ima pravo na svoje misljenje...tu smo da se razikujemo, misljenja se razlikuju, samim tim i procene! A ako mislis da je ovaj forum pricaonica za mene, onda stvarno nemas ideju koliko mi (znacio) znaci vec gore pomenuti.Stvarno su mi ljudi izasli u susret i pomogli na ovaj ili onaj nacin, tako da nikada necu i nisam omalovazavao Ovaj forum i slicne!!!
Ok, btw nismo ovde da bi se prepucavali...tako da, ja sam zeleo samo da podelis iskustvo sa nama, ako je to problem, nema veze. Toliko za sada, Pozdrav!
Sprecavanje ejakulacije?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
Donka,
Naravno da ne izmisljam toplu vodu! Rekao sam sta mislim, a i mnogi drugi na ovoj temi. Zbog toga ne bih iznosio nesto, sto su drugi vec rekli.
Vlado II,
slazem se sa tobom. I meni je ovaj forum dosta pomogao, pa sam resio da iskustva koja imam podelim sa drugima na isti nacin.
Meni je samo zasmetalo tvoje reagovanje na moju poruku, jer si poceo da prelazis meru dobrog ukusa. Zato sam i rekao da ovo nije pricaonica.
Ovde jesmo sto smo razliciti i to je cinjenica, ali ja tebi nikada ne bih rekao koliko si bistar, a pogotovu da li ili ne zavaravas sebe i druge.
Zasto iznositi takve stvari javno, kada se mi i ne poznajemo?
Evo kako bi ja postupio:
To mogu licno da ti kazem ili na mail, jer sam stariji od tebe, ali nikada javno na forumu.
Nadam se da smo ovim zavrsili ovu beskorisnu raspravu.
Naravno da ne izmisljam toplu vodu! Rekao sam sta mislim, a i mnogi drugi na ovoj temi. Zbog toga ne bih iznosio nesto, sto su drugi vec rekli.
Vlado II,
slazem se sa tobom. I meni je ovaj forum dosta pomogao, pa sam resio da iskustva koja imam podelim sa drugima na isti nacin.
Meni je samo zasmetalo tvoje reagovanje na moju poruku, jer si poceo da prelazis meru dobrog ukusa. Zato sam i rekao da ovo nije pricaonica.
Ovde jesmo sto smo razliciti i to je cinjenica, ali ja tebi nikada ne bih rekao koliko si bistar, a pogotovu da li ili ne zavaravas sebe i druge.
Zasto iznositi takve stvari javno, kada se mi i ne poznajemo?
Evo kako bi ja postupio:
To mogu licno da ti kazem ili na mail, jer sam stariji od tebe, ali nikada javno na forumu.
Nadam se da smo ovim zavrsili ovu beskorisnu raspravu.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 3:32 pm