Seksualni odnosi, impotencija, vijagra

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

problemcic123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 17, 2013 1:31 am

Seksualni odnosi, impotencija, vijagra

Post od problemcic123 »

Imam 18 godina, ukratko, pre nekih mesec dana sam "probao" da imam odnose sa devojkom sa kojom sam bio koji mesec u vezi, medjutim nema sanse da se probudi od nervoze, posle toga nije nista bilo i raskinuli smo (ja i to ne zbog seksualnih odnosa). Evo sad imam devojku vec neko vreme, odluci ona da stupimo u odnose( prepustio njoj da kaze kad jer je njoj prvi put). Kad je u pitanju izdrzljivost, mogu dugo (4 sati provereno), ali problem je u tome sto mi prostata cesto pada. Prosto nece da stoji, tako da ja stisnem kod korena i onda moze da funkcionise, samo sto ja necu da stiskam kod korena da bih mogao da imam odnose.STA DA RADIM !? Da li je ovo od nervoze, da li je ovo problem u glavi, u prostati ili cemu god ?! Da li da pijem nesto tipa vijagra?
P.s. Cisto sumnjam da je problem u njoj, a meni znaju misli da odlutaju i prosto niti sam uzbudjen, nit ista.
problemcic123
Novi član
Novi član

Re: Seksualni odnosi, impotencija, vijagra

Post od problemcic123 »

Dakle probleme sa preranoj ejakulacijom nemam. Zastitu koristim tako da osecaj se malo izgubi pa mozda i zato. Ne znam o cemu se radi i zato pitam ovde. Odnose smo imali dva puta. Prvi put nista, ali drugi put, pa ljudi moji ja ne znam sta se u mojoj glavi desava ali ja sam vise PSIHICKI PREMOREN, dok dodjem do vrhunca.
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Sto se tice velicine, nemam problema, nadprosecan sam i nemam iznad navedene probleme kad masturbiram. Inace kad ona uzme "stvari u svoje ruke", za koji minut uspemo da "ga izmolimo" za normalnu erekciju.

Ako moze admin neka ovo sve smesti u jedan post, jer sam ja zaboravan.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

Moguce da je psiha, a moguce i da je nesto 55 . . .

Svaka cast ako ces uzimati jos lekove i trovati se na svoju slobodnu ruku.
Od nerviranja hoce, trebas biti dosta opusten..

Ako o5 dodje do toga, onda kod urologa, pa da se resis na vreme.
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Sacekacu jos nekih mesec dana da prodje jer sam jos neiskusan, da sam opusten dosta, nisam, hvala na odgovoru.
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Moguce da je do kondoma. A mozda je i do psihe. Ko da ti odlutaju misli u tom trenutku i tad erekcija padaaaaaaaaaaaaaa. Provereno. :)
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Ma druze meni se cini da najbolje radi kad ni o cemu ne razmisljam. Onda ne padne ali je malo "malaksao". Ne znam sta da radim, evo po cetvrti put isti slucaj, ali dobro, videcu vremenom. Ako nema poboljsanja odem lepo do urologa i vidim sta mi se desava. Ne znam o cemu da razmisljam za vreme odnosa ...
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Cekaj, tebi je takav sa kondomom? Ako je tako, zasto ne savetujes devojci one pilule da probas da vidis da li je do kondoma. Kondom zna dosta da steze i zato pada erekcija. Ako devojka nece pilule onda gledajte nepolodne dane njene. Cisto ono, predostroznost :)
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Pa trazio sam po netu i nasao koji mi kondom najvise odgovara, a ima ga kod nas u prodaji, tako da kupujem durex pleasuremax, on me ne steze, i debljina je odgovarajuca zbog sigurnosti (jer sam prvo uzeo durex LOVE i 2 su mi pukla), a i duzina je odgovarajuca, ali opet jedva da osetim nesto za vreme odnosa, mada do vrhunca sam uspeo da dodjem prosli put dosta lakse, valjda zbog onih kuglica na kondomu, ali svejedno ipak moram da pritisnem pri korenu da moze da funkcionise. Mada cini mi se da vidim mala poboljsanja svaki put, moram vise da se opustim i jos jedno pitanje, o cemu da razmisljam za vreme odnosa?
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Pilule ne bi da pije da ne dira po hormonima, a ne bi ni ja da napravim dete pravo da ti kazem ...
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Ne mozes da napravis dete ako je ciklus redovan i onda brojite plodne dane a radite ono kod neplodnih. :)
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Prati sve ona, redovna je, nego znas, nas odnos traje recimo sat i po, tako da za to vreme ima sigurno dosta predsemene tecnosti. Nikad se ne zna sto se tice plodnih i neplodnih dana (barem kako ja znam kao laik). Sto se tice potencije, napredujem ! :D

Jos nesto, posle nekih sat vremena odnosa kondom padne na do pola, a imao na sve strane predsemenu tecnost. vratio ga ja i odnos smo nastavili jos sigurno pola sata. moze da se desi nesto? (plodni dani)
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Vidi, ta predsemena tecnost ne sadrzi spermatozoide. Spermatozoidi se mogu naci u njoj samo ako je zaostalo malo sperme u kanalu od prethodne ejukulacije. E sad, da se to ne bi desilo uvek nakon ejukulacije lepo mokris da ocistis to.
U tvom slucaju, ako nisi ejukulirao pre vaseg odnosa onda nemas brigu. ;)
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

jasno ! :D
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Malo sam trazio po internetu i nije mi jasno da li u toj predsemenoj tecnosti uopste nema spermatozoida i da moze da se nadje samo od prosle ejakulacije ako nije urinom isprano ili postoje spermatozoidi i inace.
Izvinjavam se sto ovako pitam ali me nervira to sto pisu po internetu i oni koji znaju i oni koji nagadjaju i ne zna covek sta da misli.
Odgovori