Seksualni odnosi, impotencija, vijagra

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Seksualni odnosi, impotencija, vijagra

Post od MarkoKg9 »

Nemoj se igrati ako nisi spreman na moguće posledice.
Dakle, koristi zaštitu, kondom, kontracepciju, šta god, ali "neplodni dani" nisu metod kontracepcije.

Što se tvog problema tiče, moraš da se opustiš, da ne razmišljaš o tome, da želiš to...
Nemoj se terati ni na šta, nemoj se cimati šta će biti, prepusti se i uživaj. Nemaš ti fizički već psihički problem, i retko koji ga muškarac nije imao nekad u životu.
A pošto si mlad i neiskusan, sve će to doći ubrzo na svoje :)
problemcic123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 17, 2013 1:31 am

Post od problemcic123 »

Nisam spreman, a uzimajuci u obzir da smo oboje sado mazo , da nam odnos traje od pola sata pa do par sati, da ja mogu da izdrzim koliko hocu i da njoj treba dosta vremena, mislim se, ko zna sta sve moze da se desi za vreme tog odnosa, jer kod nas ne postoji seks na brzaka .... barem za ovih 7,8 puta koliko smo imali odnose ... sto se tice moje psihe, sve manje problema :)
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Isto tako ja jedva da osecam nesto kad imam kondom, doduse kako je bez kondoma i ne znam jos, a sa kondomom zaista jedva da nesto osecam, pa cak iako koristim durex pleasuremax sa kuglicama, samo zna kozica da se pomeri i da mi iziritira glavic penisa.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Ima ljudi kojima kondomi naprosto nisu za njih. :p
Probaj i druge proizvođače osim durexa, neke tanje najbolje ako želiš veću osetljivost.
Uglavnom kondom ti naravno smanjuje osećaj (logično), a ako ti baš ne pronađeš ništa što ti potpuno odgovara ragovaraj sa partnerkom o alternativnim vidivima kontracepcije (prvenstveno kontraceptivne pilule)... Uglavnom - koristi zaštitu :)
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Vidi, vrsene su dosta analiza, jedni tvrde da nema a drugi da ima.
Ona sluzi za podmazivanje i druga svrha ne postoji.
problemcic123
Novi član
Novi član

Post od problemcic123 »

Hvala puno na odgovorima, pomogli su puno.
Odgovori