Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Ka1 napisao:Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Mozes, s tim da bi posudicu sa ejakulatom trebao da stavis u unutrasnji dzep jakne (mora da bude sto blize tijelu zbog promjene temperature) i brzo do laboratorije.
berki napisao:kada sam napisao 70% mislio sam na to da ce se pokazati znaci neko osnovno stanje spermograma, koje se nemoze drasticno promeniti zar ne????
berki, ti si u pravu. Prvi nalaz ce da pokaze 70% da ti fali koji kliker, a 30% da si saljivdzija na pogresnom mjestu.
Ka1 napisao:Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Mozes, s tim da bi posudicu sa ejakulatom trebao da stavis u unutrasnji dzep jakne (mora da bude sto blize tijelu zbog promjene temperature) i brzo do laboratorije.
da da samo pazi kako trchish, ne smesh ni sporo ni prebrzo, nego 17 km/h!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
A ti si neka duhovita u picku lepu materinu... vidim da po ceo dan visis na forumu i podjebavas ljude... idi zivi zivot zeno i skini se ljudima sa grbace...