prvi spermogram

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

berki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 8:13 pm

Post od berki »

kada sam napisao 70% mislio sam na to da ce se pokazati znaci neko osnovno stanje spermograma, koje se nemoze drasticno promeniti zar ne????
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

jedva chekam da to odradish pa da prestanesh da se tripujesh!

izdr..aj ga i uradi spermogram i prestani da postavljash glupava pitanja!

i aman, koristi internet da bi neshto nauchio o sebi a ne samo za igrice...idi na wikipediu i nauchi neshto o svom organizmu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

:lol: ovo je sve bolje i bolje...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Ka1 napisao:Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Mozes, s tim da bi posudicu sa ejakulatom trebao da stavis u unutrasnji dzep jakne (mora da bude sto blize tijelu zbog promjene temperature) i brzo do laboratorije.
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

berki napisao:kada sam napisao 70% mislio sam na to da ce se pokazati znaci neko osnovno stanje spermograma, koje se nemoze drasticno promeniti zar ne????
berki, ti si u pravu. Prvi nalaz ce da pokaze 70% da ti fali koji kliker, a 30% da si saljivdzija na pogresnom mjestu.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

seven.maja napisao:
Ka1 napisao:Mene interesuje da li ja smem da napunim posudicu kod kuce pa da je odnesem u laboratoriju s' obzirom da se privatna laboratorija nalazi na jedan minut hoda od ulaza u moju zgradu?
Mozes, s tim da bi posudicu sa ejakulatom trebao da stavis u unutrasnji dzep jakne (mora da bude sto blize tijelu zbog promjene temperature) i brzo do laboratorije.

da da samo pazi kako trchish, ne smesh ni sporo ni prebrzo, nego 17 km/h!
zar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2008 1:10 am

Post od zar »

Povremeno pri ejakulaciji se pojave grudvice, kao zele, mozete li mi reci o cemu se radi? Hvala
zar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2008 1:10 am

Post od zar »

Povremeno pri ejakulaciji se pojave grudvice, kao zele, mozete li mi reci o cemu se radi? Hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

a ti na sto strana isto pitanje?

zashto meshash babe i zabe?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

A ti si neka duhovita u picku lepu materinu... vidim da po ceo dan visis na forumu i podjebavas ljude... idi zivi zivot zeno i skini se ljudima sa grbace...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

hehehehe Toza nervoza :lol:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Cekaj bre, od 25. MARTA do danas imas skoro 800 poruka!?? Pa to je prakticno nemoguce! :o To je manje od mesec dana! Sada mi je sve jasno...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

da da ja sam bot! :lol:
Odgovori