Problem sa penisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa penisom
Прво си рекао да имаш гљивице а сада кажеш да имаш бактерије. Чудно.
Не знам зашто стављаш те текстове о корисности белога лука када се о томе потпуно слажемо. Не мислиш ваљда да ће неко да поверује неком прекопираном тексту само због тога што си га поставио и да даље неће трагати за истином?!
Тешко да ти мокраћа смрди због кафе. Узгред, превише разређујеш соду бикарбону. Ако хоћеш неки терапијски ефекат онда одједном треба да попијеш три до четири деци воде са размућеном кашиком соде бикарбоне и то на празан стомак.
Него, каквог је укуса та твоја медицинска сода бикарбона? Мада ако је толико разредиш нема никаквог укуса али ако попијеш мало јачи раствор?
Не знам зашто стављаш те текстове о корисности белога лука када се о томе потпуно слажемо. Не мислиш ваљда да ће неко да поверује неком прекопираном тексту само због тога што си га поставио и да даље неће трагати за истином?!
Тешко да ти мокраћа смрди због кафе. Узгред, превише разређујеш соду бикарбону. Ако хоћеш неки терапијски ефекат онда одједном треба да попијеш три до четири деци воде са размућеном кашиком соде бикарбоне и то на празан стомак.
Него, каквог је укуса та твоја медицинска сода бикарбона? Мада ако је толико разредиш нема никаквог укуса али ако попијеш мало јачи раствор?
ja sam kontao da je od kafe... ima isti ukus kao i ova obicna iz prodavnice, poput solo nesto ... pa nema drugi razlog da mi mokraca tako smrdim, hranim se normalno kao i uvek, nikad mi nije smredela, pre 2,3 meseca kazem ti osetio sam da jako smrdi, na neki amonijak suport, K.. ce ga znati... ti kazes nije od kafe od cega je ? i kako da se resim toga, i kazes da je kafena kasicica malo na 2 litre vode... hoces da kazes da kasikicu sode bikarbone sipak u 2,3 deci vode i popijem, 4 casa odjednom , pa posle 5,6 sati opet tako?aaaca napisao:Прво си рекао да имаш гљивице а сада кажеш да имаш бактерије. Чудно.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Уф, горе сам лоше написао. Не иде кашика него кашикица на три до четири деци воде.
Избаци кафу на неколико дана па провери. Можда је неко смеће од кафе у питању па имаш проблема.
Мени, на пример, мокраћа има неки чудан мирис ако једем термички обрађен црни лук. Од свежег лука немам проблема.
Иностранство ти је добро рекао. Осим тога можда пијеш премало воде ма је мокраћа превише концентрисана и дуго се задржава у бешици. А можда бубрези пропуштају беланчевине које се распадају. То је прилично опасно.
Сода бикарбона се пије искључиво на празан желудац осим ако се пије због горушице. Довољно је да пијеш два пута дневно по малу кашику соде бикарбоне у три до четири деци воде, добро размућено.
Избаци кафу на неколико дана па провери. Можда је неко смеће од кафе у питању па имаш проблема.
Мени, на пример, мокраћа има неки чудан мирис ако једем термички обрађен црни лук. Од свежег лука немам проблема.
Иностранство ти је добро рекао. Осим тога можда пијеш премало воде ма је мокраћа превише концентрисана и дуго се задржава у бешици. А можда бубрези пропуштају беланчевине које се распадају. То је прилично опасно.
Сода бикарбона се пије искључиво на празан желудац осим ако се пије због горушице. Довољно је да пијеш два пута дневно по малу кашику соде бикарбоне у три до четири деци воде, добро размућено.
ajde probacu tako neka bude i 4 puta dnevno po pola kafene kasikice sode bikarboneaaaca napisao:Уф, горе сам лоше написао. Не иде кашика него кашикица на три до четири деци воде.
nemam prijatelju, urin sam analizirao pre 2,3 nedelje, sve je ok... i tad mi je jako smrdela mokracaInostranstvo napisao:Mokraca moze da smrdi iz vise razloga,moguce da imas bakterije,ako ne uzimas dovoljno tecnosti,nekad se i oseca na nesto sto previse konzumiras! Oce da se oseca kad telo dehidrira ili previse trpis da ides u toalet.Daj urin prijatelju na urinokulturu da bi znali tacno u cemu je problem!
nemam pojma, tu se urin vadi, predaje... predas urin u laboratoriju.. i tu analiziraju .. tacnije taj doktrok koji je zaduzen za toInostranstvo napisao:Kazi mi da li si dao urin na urinokulturu ili samo na pregled?
zasto mislis da u privatnoj bolnici bolje pregledaju urin nego u drzavnim? sta u drzavnim su losi doktori, ja zivim u gradu koji ima priblizno 45 hiljada stanovnika i postoji jedna bolnica, nema privatne... od te cele bolnice mogu da ti nabrojim minimum 10 specijalista koji rade svoj poso profesionalno, pola od njih su zavrsili fakultete u drugim drzavama... ostatak je raspad sistema.... svi su u fazonu "mama i tata me naterali da upisem medicinsku, pa da se kasnije prekvalifikujem"Inostranstvo napisao:To je obican pregled urina,moj ti je savet da odes do privatne labaratorije i da kazes da hoces urinokulturu,ceka se dva dana i ne bi trebalo da bude skupo!
imam svog urologa koji je zaljubljen u svoj posao, odradio mi je cirkumizaciju za 10 minuta, posle operacije bolove nisam osecao, osecao sam pola sata peckanje, posle toga peckanje je nestalo...ponavljam mogao sam da vozim bicikli igram basket sve zivo sto vam padne na pamet... jako profesionaln urolog, sve zakljuci bez analize.. takodje me je moj urolog preporucio kod nekog dermatologa da odem, on je fakultet u nemackoj zavrsio, jko profesionaln.... tako da ne znm zasto bi sada isao recimo novi sad mi je najblizi, otisao tamo, platio put dodnde, platio pregled urina.. i dobio iste rezultate kao u mome gradu
zapisacu tu tvoju recenicu, ali poznavajuci moj grad ja mislim da mi to nemamo u ovom gradu, privtnu labratorijicu... al raspitacu se... hvala
a kazi mi jel mogu oni i udrzavnoj u labaratoriju to da pogledaju? kada budem otisao kod lekara opste prakse da mi da uput, da se navede to ?Inostranstvo napisao:Imaju ih mnogo manja mesta ali nebitno ja sam bio primoran jer u drzavnim ti da urin na urino kulturu i vidi bakterije kaze ti koje su ali ne pokaze ti antibiogram,na koje je lekove bakterija rezistentna i na koje nije! Zato su nam stalno doktori govorili idite dajte urin pa mi donesite nalaz!to je bar bio slucaj sa mnom a svi koga smo poznavali kad imaju neke urinarne brobleme odu daju urin i kad odu po nalaze odmah ti da li u redu ili nije ako nije onda sa tim kod svog doktora,ako je tebi uradjena urino kultura i nemas nikakve bakterije u redu!
Ako u vasem gradu postoji Zavod za zastitu zdravlja u njemu mozete da uradite sa uputom iz doma zdravlja sve analize pa i urinokulturu koja je obavezno sa antibiogramom ako postoje bakterije.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислиш ли Давиде да можеш четири пута дневно да ухватиш термине када ти је желудац потпуно празан да би тада пио соду бикарбону?
Треба да провериш да ли раде протеине у мокраћи.
Ајд напиши шта обично једеш и пијеш јер ако је мокраћа чиста онда ти храна не ваља.
Треба да провериш да ли раде протеине у мокраћи.
Ајд напиши шта обично једеш и пијеш јер ако је мокраћа чиста онда ти храна не ваља.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Имају дил.Inostranstvo napisao: Eto,oni to ipak ne rade u domu zdravlja,samo nama nisu davali uput ni na vracaru ni na banovom brdu nego samo kazu "idi tu preko puta privatno daj pa donesi nalaz"a sve se salje na isto mesto.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Добију проценат од сваког пацијента послатог код приватника "ту преко пута".
nasao sam, rade u bolnici, jedan odvojen deo u mikrobilogiji, i jedna privatna ambulantna koja je udaljena od mene na kilometar, a nisam znao, u toliko malom gradu hahha.. nista posto je danas nedelja, oticicu sutra , pa videti za urinokulturu...
aco pa jedem prosecno, ne jedem neku bogatu ishranu ono fazon vitamini, minerali kurcici palcicic... jaja, pasulj, boraniju, grasak, krompir...slatki kupus, sarme, musake, ... itd... zavisi sta keva spremi
aco pa jedem prosecno, ne jedem neku bogatu ishranu ono fazon vitamini, minerali kurcici palcicic... jaja, pasulj, boraniju, grasak, krompir...slatki kupus, sarme, musake, ... itd... zavisi sta keva spremi
a cekajte mi, samo kazem moze pregled urinokulture, i sta tacno pregledaju oni, sve zivo u mokraci, ili? pa cak i te belancevine sto je aca spomenuo ?