Problem sa penisom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Problem sa penisom

Post od _david_ »

Slika
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

eto ti moj aco, pa ti sad se sad opet prebaci kako ce koza da izgori :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Бели лук је одличан и зато га користим у оном препарату за имунитет. За њега ми је потребно тих 250g очишћеног и исецканог лука.

Ако теби лук не прави проблеме на кожи - само напред. Можда је моја кожа осетљивија. Додуше чишћење и сецкање те количине белога лука траја много дуже од тих твојих десет минута држања на кожи.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Бели лук је одличан и зато га користим у оном препарату за имунитет. За њега ми је потребно тих 250g очишћеног и исецканог лука.

Ако теби лук не прави проблеме на кожи - само напред. Можда је моја кожа осетљивија. Додуше чишћење и сецкање те количине белога лука траја много дуже од тих твојих десет минута држања на кожи.
nije aco, ja sam hteo blender da kupim ali nisam , baba je nasla u spajzu ono njesra ne znam kako se zove kao za lesnike, samo sto ovde ima rupice, tu ubaibicm 2,3 cesnja, stisnem, iscedim sve to u soljicu...i tako opet, jedno 6,7 cesnja za prepone i testise....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Шта бре није?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Шта бре није?
pa citiram tvoju recenicu

*Додуше чишћење и сецкање те количине белога лука траја много дуже од тих твојих десет минута држања на кожи.

, kazem da si se zajebao, luk se ne ljusti, u kulinarskim vestinama samo ga pristisnes nozem ili dlanom, ali ne jako kako ne bi iscedio sok i sama ljuska luka pukne...i malo ga prstima izvuces iz to je pola skunde posla...,.. i da dodam da i se jos zajebao za seckanje.... ne secem, vec ga stavljam u to sranje ne znam kako se zove... ubacim 3,4 cesnja luka, pritisnem i odatle izadje sok i kaša od belog luka... za obe prepone i testise mi trebaju jedno 5,6 cesnja luka... uzavisnosti koliki je jeda cesanj... nekad vise.. znas koliko mi treba da sve to pripremim? manje od 1 minuta... kakvo seckanje, kakvo skidanje ljuske... samo ga dlanom pritisnes ili vrhom nozem, i sama ljuskica pukne od belog luka, prstima povuces i izaso je lep svez beli luk... posao - 3 sekunde... i onda ga lepo stavim u ono sranje, pritisnem... izadje to sto treba i arrivederci
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда би било добро да више обратиш пажњу на оно што пише.

Написао си да лук држиш десет минута на препонама и о томе сам говорио да је много краће од времена које мени треба да очистим и исецкам лук.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Можда би било добро да више обратиш пажњу на оно што пише.

Написао си да лук држиш десет минута на препонама и о томе сам говорио да је много краће од времена које мени треба да очистим и исецкам лук.
kapiram druze aco, ali kakve veze ima seckanje tvoje sa mojim drzanjem na preponama
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па кад не читаш... Чудим се како то да ја испечем прсте док сецкам бели лук а ти не испечеш препоне.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Па кад не читаш... Чудим се како то да ја испечем прсте док сецкам бели лук а ти не испечеш препоне.
aco legendo, u proslom postu, ili u drugoj temi sam naveo da ispecem prepone... ali nakon 20 minuta crvenilo nestane... i sa preponama i na testisima... i koza mi je normalna i dan danas... ne ispecem ja nju skroz, taman onoliko koliko treba da bi koza ostala u normali i da se ne bi prepekla, napravio blande, opekotine itd.. a to je tih 10 minuta, sasvim dovoljno da ubije dobar broj gljivica...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Е баш лепо што си рекао да ниси рекао оно што си рекао да си рекао...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Е баш лепо што си рекао да ниси рекао оно што си рекао да си рекао...
to nisu ni opekotine, cisto iritacija koze nista specijalno, posle pola cuke se povuce sve.. ali zato kroz tih 10 minuta ubije jedno 500 hiljada bakterija
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Хтео си рећи гљивица?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Хтео си рећи гљивица?
sta god, ja imam stafilokoku to je bakterija, inace beli luk unistava i bakterije i gljive

zar opet treba da stavljam slike. ?

Slika

Slika

sve je lepo jasno istaknuto, nema potrebe dalje traziti guglati i citati razne forume
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

a sto se tice sode bikarbone, opet ponavljam nisam uzeo brlju nego dikretno iz apoteke, cista medicinska soda bikarbona... kasika kafene sode bikarbone na 2 litre, i to pijem dnevno, da mi malo urinarni takt besiku i ostala sranja poboljsa, jer mi urin smrdi na kilometar, na amonijak, sumpor, kako god ... posto sam pio dnevno 6,7 kafi, kontam da je od toga... sada sam prestao sa kafom ne pijem ni sokove ni kafe... samo pijem tih 2 litre vode devno, rastvorenom sa sodom bikarbonom... al necu preterivati jedno 2,3 nedelje mesec dana u vrh kapi... i to je to
Odgovori