odlicno !!!

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Hvala na odgovorima.Nadam se da nije lose uradjena,jer je doktor bio zadovoljan kako je uradio.pa kazem,nije mi nista bilo naborano pre intervencije,znaci sve u najboljem redu.nisam ni znao da imam problem sa frenulom jer nisam ni imao sex iskustva,a kod urologa sam isao zbog drugog problema,urinarnih infekcija,tada mi je dijagnostikovao kratak frenulum i na njegovu inicijativu sam uradio.mozda mi ne bi ni smetao u sexu,sad krivim sebe sto sam odlazio pod nozvec su momci iznad navodili taj isti problem, pa pogledaj...ili je frenulotomija lose uradjena ili je frenulum bio takav da nije bilo ni moguce da se bolje uradi...da li ti je i pre operacije kozica u erekciji ostajala naborana iza glavica sa gornje strane, verovatno jesi imao problem sa frenulumom cim si i otisao kod urologa...ali jos je rano da prosudjujes, tek je 2 nedelje proslo, jos se taj predeo nije oporavio, sacekaj da sve lepo zaraste, smeksa, pa ces videti...
ako i dalje ostaje naborana, moze se uraditi ponovna intervencija ako je moguce, ili cirkumcizija, koja bi resila problem sa kozicom...tako da neces ostati unakazen, sve se da resiti...
posto ne mogu da editujem da dodam da je tu bitno da kada rukom izravnas taj nabor da frenulum ne pravi problem tom prilikom, a kada pustis kozica nek se namesti kako je njoj zgodno, samo da ne steze ni ne zulja tokom trenja, a to je sto si i napisao da je kod tebe slucaj:Dr011 napisao:nabor kozice mora da postoji u odredjenoj meri kada se zavrne, jer ona je tu pa je tu, nemoguce je da se u erekciji kozica potpuno zategne kao da je nema...
iskustvo napisao:sto se tiche erekcije,mogu bez problema da prevucem kozicu preko glavica,kao i da mi glavic bude non stop otkriven prilikom erekcije,frenulum mi ne vraca kozicu nazad nego se formira blagi stepen nabora na istom delu (prelaz glavica u telo penisa),ali taj nabor ne prelazi deblinu glavica(obim) nego se izravna sa njim(znachi ne formira se prsten a ja mogu josh rukom da zategnem kozicu i da mi deo izmedju glavica i tela bude skroz oslobodjen,znachi bez kozice,a cim pustim kozica se malo vrati nazad)