Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
dmisic napisao:Znači čudno se i šeta i kontrole?
A osećaj, spavanje, konci? Chuo sam da je erekcija "pogubna"? Kako si se sa tim nosio?
Drago mi je što odgovara neko iz ličnog iskustva.
Vrlo je mi bilo neprijatno iskustvo, ali sad ne razmišljam o tome, miran sam do kraja života.
Otežano mokrenje prvih nekoliko dana (zbog toga da ne bih umokrio zavoj), čuvao sam se erekcije, da ne bi došlo do zatezanja.
kad se skinuo zavoj: bockanje konaca tj krajeva, osetljivost glansa (zato sam ga držao zamotanog u gazu) ispiranje, malo i krvarenja prilikom odvajanja gaze...budjenje u sred noci zbog zatezanja konaca usred erekcije...
Prvih nekoliko dana je najneprijatnije, posle je lakše.
Adrenalin napisao:Caos,citao sam postove u prethodnoj temi vezano a fimozu,pa evo resio da se javim ovde.Imam 22 god i imam problem sa fimozom,imam veliku blokadu u glavi da posetim urologa.Zelim to uskoro da uradim,velika mi je dilema gde da odem kod privatnika ili u drzavnu ustanovu.Citao sam da su se javljali ljudi koji su bili zadovoljno u Dr Dragise Misovica.Ja razmisljam da posetim Specijalisticku ordinaciju TTC na Zvezdari kod urologa Vinke Vukotic.Molim vas ako neko moze da mi napise utiske vezane za ovu ustanovu bio bih mu zahvalan puno.Doslo je vreme da se suocim sa ovim problemom,i jako mi je bitno kod kog urologa cu otici.Hvala unapred.
Pridružujem se molbi, ako je dozvoljeno komentarisati privatne klinike. Puno bi mi značilo jer se teško dolazi do informacija o ceni operacije ili o bilo kakvim detaljima.
kod nekih ljudi se vraca sama kad je puste, kod nekih ostane svucena, tu nema pravila...bitno je da moze potpuno lako da se svuce do kraja i da nista ne zapinje, ne steze, ako je tako onda bez brige, nek se namesti sama kad je pustis kako hoce, to nije vazno...
Pozdrav, trebalo bi da zakazem cirkumciziju ovih dana, osim fimoze, skracen mi je i frenulum pa pretpostavljam da ce biti ta kompletna. Ponudili su mi operaciju u lokalnoj i kratkotrajnoj totalnoj anesteziji. Posto sam cuo da ta totalna nije bas najzdravija, i da je ne treba raditi ako ne moras, onda me zanima koliko je bolna lokalna anestezija i gde se i kako daje?
Pozdrav i hvala!