Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

belgrade26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 7:00 pm

Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa

Post od belgrade26 »

Imam Problem ako neko moze da mi pomogne ,bilo bi lepo .........................pre nekih 3-4 meseca pojavile su mi se bele tacke na kozi penisa , blize korenu , nisu u pitanju bubuljice .....izgledaju kao fleka na kozi ......okrugline evo slikehttp://img685.imageshack.us/img685/9498/dsc04794.jpg

Molim Za Pomoc!!
belgrade26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 7:00 pm

Re: Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa

Post od belgrade26 »

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nejasno se vidi sa ove slike pa je tesko reci o cemu se radi...pretrazi na internetu o vitiligu, i vidi da li to odgovara tvom problemu...ali ne mora da znaci da je to...najbolje je da odes na pregled da se to lepo i jasno uzivo pogleda...
Dekac803
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 07, 2010 12:28 pm

Post od Dekac803 »

Imam slican problem, one su ravne (znaci nisu izbacene) ne svrbe, ne bole nema nikakvih problema sa njima, ali jednostavno su tu.. male velicine. Probao sam da mazem nystatin mast 2 puta dnevno vec drugu nedelju, ali ne primecujem neki napredak... molim za savet i brz odgovor
Dekac803
Novi član
Novi član

Post od Dekac803 »

ili bar da mi neko kaze koliko treba da se koristi nistatin mast a da se ne "pretera". hvala

Mozda da predjem na daktanol.... :-?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

najbolje idi kod dermatovenerologa na pregled, terapiju ne treba koristit na svoju ruku...ne treba koristiti terapiju koja nija potrebna a izostaviti terapiju koja je mozda potrebna za vas konkretan problem...da bi se znalo o cemu se radi i koju terapiju na osnovu toga treba koristiti, mora da se pogleda navedena promena...
Dekac803
Novi član
Novi član

Post od Dekac803 »

Hvala, mislio sam da moze da se zakljuci na osnovu opisa iz iskustva nekog. Cudno mi je samo sto te promene ne pokazuju nista drugo sem boje drugacije.... nikakvih problema nemam zbog toga u vidu svraba osipa peckanja, ni na dodir ni ovako.
milosnikolic86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 25, 2011 12:23 pm

Post od milosnikolic86 »

ok, da li je neko od vas resio problem? imam i ja slican, a mozda i isti, imam malu flekicu na korenu penisa i koliko me je strah da ne bude nekih ne zeljenih efekata toliko mi je i ruzno i zelim sto pre da je se resim. Da li ste i sta koristili od krema, lekova, da li je sta pomoglo, molim vas recite mi jer mi se nesto ne ide kod lekara. POZZ
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

mora da se ide kod lekara, bez toga ne moze da se utvrdi sta je niti da se odredi terapija, nije kod svakog ista vrsta promena niti je samim tim ista terapija...znaci mora se videti kako izgleda, bez dijagnoze nema ni adekvatnog lecenja...
robertons87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 1:14 pm

Post od robertons87 »

A sta ako se ta mala flekica prosiri kao sto se kod mene desilo?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

opet zavisi od toga o cemu se radi...treba pogledati promenu tako da savetujem pregled radi postavljanja dijagnoze, pa ako bude potrebno terapija se tek nakon toga moze odrediti...
zuki45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 21, 2011 1:04 pm

Post od zuki45 »

Molim Vas da hitno odgovorite..imam 14 god. na glavicu tj dole gdje pocinje ovo crveno..pojavile su mi se neke bijele tackice ima ih 5 6 na jednom mjestu a pored ima i nekih koje su dosta sitne i ne vide se..molim vas da mi kazete sta je ovo plasim se da kazem roditeljima..a pogotovo da idem kod doktora..zahvalan vam bi bio kad bi brzo odgovirli i dali mi neki savjet..unapriejd zahvalan :D :D :D
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

dok se ne vidi ne moze se nista komentarisati...da li mislis na bele tackice na ivici glavica? pogledaj ove slike pa uporedi da li je to kod tebe:
http://images.pediaportals.com/konfuciy ... apules.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _Front.jpg
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Slicno kao ovo prvo..ali manje su i ima ih malo...sta da radimm??
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

imaju 3-4 male i pored isto nekoliko skoro nevidljivih
Odgovori