Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa
dok ne vidimo kako ti to izgleda stvarno ne mozemo da komentarisemo nesto vise...ako se radi o tim normalnim tackicama koje smo spominjali one postoje uvek, znaci kao normalan deo penisa, i nemaju veze sa prehladom...najbolje je to videti kako izgleda...
Doktore..imam novi problem juce su mi se na glavi penisa pojavila crvena fleka i ispod nje neke crvene tackice...pocu kod doktora ali mozete li m i Vi reci je li to nesto opasno..unaprijed zahvalan:D
I joa nesto.kad povucem kozicu osjetim neki cudan osjecaj kao peckanje ili golicanje
kao sto rekoh dok se ne vidi ne moze da se zna sta bi moglo da bude...da li je opasno ili nije zavisi sta je u pitanju, moze da bude i nesto potpuno nebitno a moze i neka infekcija...moze da bude recimo i da se samo izgulilo pri masturbaciji, pa peska i golica zbog iritacije, sto vrlo brzo prolazi...imas li mozda problem sa tesnom kozicom, tu zna obicno da dodje do povredjivanja, iritacije, upale?
Nemam problema sa tesnom kozicom..a cini mi se da ovo prolazi..vec nakon 3 dana su neke tackcice nestale a neke su se skoto skroz smanjile..PA te tackice koje su prosle bile su ispod glavica na kozici..al msm da ce sve ovo proci za 2 3 dana 

Malo da preciziram..ono crvenil ose vidno smanjilio..skoro povuklo ..a one tackice su sada postale kao male rane na cijim povrsinama je kao krv..ali njih nema mnogo i cini mi se da su u zavrsnoj fazi.tj da prolaze.. Sve ce ispasti dobro

E DA..zaboravio sam ovo..cini mi se kada te tackcie dodju u susret sa vodom da me pecka..
to je verovatno samo iritacija, npr. nakon masturbacije, ali to brzo prolazi...odrzavaj dobro higijenu penisa, i pazljivo pri masturbaciji
ako ne bude brzo proslo mozes da se javis lekaru da se vidi postoji li neka infekcija...

Proci ce sutra..ako ne onda prekosutra..skoro se sve povuklo

Zaboravio sam da kazem da mi se kozica malo skuplja :kad je penis u erekciji malo se teze moze kozica navuc..
Da to nije fimoza..msm kada je penis u erakciji mogu prevuci kozicu preko cijelog glavica ali ispod mi je kao kozica skupljena...mozda sa malo vjezbe se moze vratit u ptrvobitno stanje..iance to sam primijetio nedavno jer do sada nije bilo takvih problema.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:E ... Homme2.jpg
Penis u erekciji mi je kao ovaj desni samo je malo kozica vise naborana znaci nije skor zategnuta
Penis u erekciji mi je kao ovaj desni samo je malo kozica vise naborana znaci nije skor zategnuta
ako je stanje trenutno to moze biti usled iritacije ili neke upale...odrzavaj dobro higijenu penisa, pauziraj sa aktivnostima par dana dok se ne smiri...kozica bi trebalo da se sa lakocom i svlaci i vraca na glavic...ako imas stalno bilo kakve smetnje vezane za to javi se lekaru, jer kakvo je stanje tvog penisa ne moze se znati bez pregleda ili na osnovu tudje slike... 

Ma ok je sada..samo jos nesto sjecate li se kada ste mi rekli za one ppp e to sta god to bilo proslo mi je..
e pa super ako je proslo!
onda to verovatno nisu ni bile ppp...bez slike se nikad ne moze znati o cemu moze da se radi...ali imao si srece da je sve to bilo privremeno, mozda samo neka iritacija...