Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem ! bele tacke , fleke na kozi Penisa

Post od Dr011 »

dok ne vidimo kako ti to izgleda stvarno ne mozemo da komentarisemo nesto vise...ako se radi o tim normalnim tackicama koje smo spominjali one postoje uvek, znaci kao normalan deo penisa, i nemaju veze sa prehladom...najbolje je to videti kako izgleda...
zuki45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 21, 2011 1:04 pm

Post od zuki45 »

Doktore..imam novi problem juce su mi se na glavi penisa pojavila crvena fleka i ispod nje neke crvene tackice...pocu kod doktora ali mozete li m i Vi reci je li to nesto opasno..unaprijed zahvalan:D
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

I joa nesto.kad povucem kozicu osjetim neki cudan osjecaj kao peckanje ili golicanje
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

kao sto rekoh dok se ne vidi ne moze da se zna sta bi moglo da bude...da li je opasno ili nije zavisi sta je u pitanju, moze da bude i nesto potpuno nebitno a moze i neka infekcija...moze da bude recimo i da se samo izgulilo pri masturbaciji, pa peska i golica zbog iritacije, sto vrlo brzo prolazi...imas li mozda problem sa tesnom kozicom, tu zna obicno da dodje do povredjivanja, iritacije, upale?
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Nemam problema sa tesnom kozicom..a cini mi se da ovo prolazi..vec nakon 3 dana su neke tackcice nestale a neke su se skoto skroz smanjile..PA te tackice koje su prosle bile su ispod glavica na kozici..al msm da ce sve ovo proci za 2 3 dana :D
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Malo da preciziram..ono crvenil ose vidno smanjilio..skoro povuklo ..a one tackice su sada postale kao male rane na cijim povrsinama je kao krv..ali njih nema mnogo i cini mi se da su u zavrsnoj fazi.tj da prolaze.. Sve ce ispasti dobro :D :) ;)
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

E DA..zaboravio sam ovo..cini mi se kada te tackcie dodju u susret sa vodom da me pecka..
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

to je verovatno samo iritacija, npr. nakon masturbacije, ali to brzo prolazi...odrzavaj dobro higijenu penisa, i pazljivo pri masturbaciji :wink: ako ne bude brzo proslo mozes da se javis lekaru da se vidi postoji li neka infekcija...
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Proci ce sutra..ako ne onda prekosutra..skoro se sve povuklo :D :D :D
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Zaboravio sam da kazem da mi se kozica malo skuplja :kad je penis u erekciji malo se teze moze kozica navuc..
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Da to nije fimoza..msm kada je penis u erakciji mogu prevuci kozicu preko cijelog glavica ali ispod mi je kao kozica skupljena...mozda sa malo vjezbe se moze vratit u ptrvobitno stanje..iance to sam primijetio nedavno jer do sada nije bilo takvih problema.:D
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:E ... Homme2.jpg

Penis u erekciji mi je kao ovaj desni samo je malo kozica vise naborana znaci nije skor zategnuta
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ako je stanje trenutno to moze biti usled iritacije ili neke upale...odrzavaj dobro higijenu penisa, pauziraj sa aktivnostima par dana dok se ne smiri...kozica bi trebalo da se sa lakocom i svlaci i vraca na glavic...ako imas stalno bilo kakve smetnje vezane za to javi se lekaru, jer kakvo je stanje tvog penisa ne moze se znati bez pregleda ili na osnovu tudje slike... :wink:
zuki45
Novi član
Novi član

Post od zuki45 »

Ma ok je sada..samo jos nesto sjecate li se kada ste mi rekli za one ppp e to sta god to bilo proslo mi je..
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

e pa super ako je proslo! :) onda to verovatno nisu ni bile ppp...bez slike se nikad ne moze znati o cemu moze da se radi...ali imao si srece da je sve to bilo privremeno, mozda samo neka iritacija...
Odgovori