Probemi, teeski problemi:))

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

mastermind
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 9:51 am

Probemi, teeski problemi:))

Post od mastermind »

OK, prvi put sam na ovom forumu /super da ovako nešto postoji. Imam problem, nisam u pretrazi naišao na sličan - Jednostavno ne uzivam u seksu!!! Evo šta mogu reći:
- Kožica mi prekriva glavić barem 1-1.5 cm kad nije u erakciji /nemam fimozu, doktor mi je rakao da ne treba da se obrežem. U kondomu je OK, mada mi kožica po mom mišljenju smeta prilikom odnosa jer je toliko duga.
- Prilikom oralnog seksa osjećam blagi bol, pre nelagodnost nego užitak
- Pri pravom seksu nemam ejakulaciju, ubrzo osjetim bol, želim da sve što prije prestane, mada je partnerki OK.
- Inače nemam problema sa erakciom, ejakulaciom u "solo" varijanti

Šta mi predlažete,
- da li možete da mi predložite nekog doktora.
- Smatrate li da li ipak trebam ići na cirkulaciju i da li u gradu može negdje to da se obavi do 100 €?

Hvala
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Kaze se CIRKUMCIZIJA ,cirkulacija je protok krvi.
Seksualna aspiracija je licna stvar.Iako je retko,oralni seks uopste ne mora da bude prijatan i to nije nista nenormalno.
Sto se tice koze,moguce da ako je koza duza dozivljaj prilikom seksa je drugaciji (manje intenzivan).
Nije lose da opet razgovaras sa istim lekarom i da mu objasnis koje probleme imas te da ti iz tog razloga uradi cirkumciziju.
To se radi u drzavnoj ustanovi i nema potrebe da placas privatnicima.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Zanimljivo je da si napisao da ti je doktor rekao da ne treba obrezivanje ali da trebas ici na Cirkumciziju sto je ustvari isto, jedino ako si mislio na delimicnu cirkumciziju (da ti skrate kozicu).
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

A jos je zanimljivije sto ti trubis o tome na sva vrata bukvalno godinu dana ako ne i vise ali jos uvek se nisi operisao. :lol: Kakav si ti kralj! :lol:
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Pretpostavljam da je u pitanju kratak frenulum breve
vidi na googleu
ima clanak no need for circumicion
ne mogu sada da ga nadjem
u svakom slucaju , samo se frenulum presece i to je to

Kod: Obeleži sve

http://www.male-initiation.net/frenulum_breve.html
http://www.norm-uk.org/circumcision_alternative_treatments.html
Milann
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milann »

evo ga

Kod: Obeleži sve

http://www.circumstitions.com/Frenbrev.html
mastermind
Novi član
Novi član

Post od mastermind »

Sa tim pojmom se prvi put susrećem, šta je to frenulum? Da li je to ono što se u narodu kaže kožica?
Mislim da je imam previše (tako da nikako nije kratak frenulum) i tokom satavljanja kondoma imam problem da je potpuno povučem. Uspijem to nekako ali rezultat je loš seks:))
- Da li sam dobro shvatio, frenulum je lat. riječ za kožicu?
- Ja nisam iz Beograda mada ipak živim tu. Gdje mi predlažete da odem što se tiče državnih klinika? U privatnim samo za pregled sam dao 2000 što mi je mnogo.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Frenulum je ona "resica" sto spaja glavic i kozicu sa donje strane.

Ali stvarno ne razumem ovolike ljude koji se zale na nesto po meni bezveze.... zasto moras da navuces kozicu pre stavljanja kondoma? Stvarno ne razumem!? :o Mislim, toliko komplikujete stvari da bez potrebe preterujete... ok, znam da to zavisi od coveka do coveka... ja apsolutno nemam tih problema iako imam manjih problema sa kozicom... uzivam u seksu i te kako... ne znam sto ste toliko zapeli... ljudi, kozica se u vagini SAMA POMERA, ne znam zasto insistirate da joj mehanicki radite sta vam padne na pamet!?

A to sto se zalis za oralni sex, to je prosto preosetljivost glavica u pitanju... i ja to imam... ali i to se da premostiti... samo obavestis devojku kako i sta da ti radi... meni recimo nije uopste uzitak da mi jezikom "drnda" glavic... uopste... ali zato kada ga stavi u usta malo vise pa.... ufff... vec sam svrsio... :lol:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

@mastermind
Urolozi nisu povrce na pijaci.
Preformulisi pitanje.
mastermind
Novi član
Novi član

Post od mastermind »

OK sad ste me zbunii sa ovim povrćem, pijacom...

Zanima me kako bi ste vi postupili, kad bi imali taj problem, a nematemnogo novca, gdje bi ste otišli? Kog urologa mi preporučujete a da nije skup pregled (u pravu ste liči na prodaja /cena)?

Obrezivanje u nekim klinikama u kojim sam zvao je 500€! Gdje je najbolje /najjeftinije otići ako već moram a da nije neka kaksapnica?
Milann
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milann »

pa lepo ti pise
nema potrebe za obrezivanjem , samo da se zasece ta resica - frenulum , sto je 10 puta jednostavniji zahvat-pretpostavljam i jeftiniji
mastermind
Novi član
Novi član

Post od mastermind »

OK, jeli to kod nas u Srbiji ustaljena metoda riješavanja tih stvari pošto nisam nigdje do sada za to čuo, tj. da li naši doktori to rade?

Ako ne svi, koji? Koju ustanovu mi preporučujete. Želim da idem na pregled kod nekog urologa koji ima u opticaju i tu varijantu, pa da onda utvrdimo šta je najbolje
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Svaki urolog ce ti dati uput za obrezivanje ili presecanje frenuluma ukoliko je to potrebno a i mozes kod svakog privatnog hirurga ili u bolnici da obavis operaciju to je rutinska operacija nije ti potreban neki vrhunski strucnjak jer to nije operacija srca.
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Navedena intervencija se radi u svim drzavnim bolnicama BESPLATNO !!!!
mastermind
Novi član
Novi član

Post od mastermind »

Prvo, zahvaljujem svima na odgovoru

Ni prilikom vodjenja klasičnog seksa ne osećam užitak, mislim da nisam toliko uzbuđen i neopušeten pred djevojkom ali meni erakcija opada jer ne osjećam ništa. Poslije se sve pretvori u blagi bol, jer ona "nastavi". Sad mislim da preduga kožica nije problem (testirao sam kroz različite načine stavljanja kondoma).

Može li biti problem u preosetljivosti glavića (kao kod oralnog)?
Odgovori